Copy

Nieuwsbrief #79

Februari 2017

12 februari: Pannenkoekendag
14 februari: Verjaardag Rui en
♥ Valentijn ♥
 
19 februari: Schaatsen


Schaatsen


Op 19 februari gaan we schaatsen met heel de Chiro. We spreken af om 13u30 op het kerkplein van Roosbeek. Hier komen we ook weer aan omstreeks 17u30.

We vragen een kleine bijdrage van 5 euro en we zouden ook graag beroep doen op bereidwillige ouders die ons willen brengen en halen. Voor de ouders die ons willen komen halen, spreken we af aan de schaatsbaan in Haasrode om 16u30

Vergeet zeker geen handschoenen en warme kleren! Voor de kleinere kindjes is het aangeraden om de schoenmaat ergens op te schrijven, zodat de leiding alle leden vlot het ijs op kan helpen.

Wij kijken er alvast naar uit, tot dan!

 

Thema carnaval


Hier alvast wat inspiratie voor op de pannenkoekendag, mede mogelijk gemaakt door de leiding en leden van Chiro Roosbeek.

 


 

Pannenkoekendag


Op zondag 12 februari is het weer zo ver, onze jaarlijkse pannenkoekendag! Iedereen is welkom in de parochiezaal van Roosbeek voor een heerlijke pannenkoek tussen 14u00 en 18u00.

Dit jaar vieren we carnaval tussen de pannenkoeken door. Chiro Roosbeek houdt van zich verkleden en zot doen en dus is dit thema volledig geschikt voor ons eerste evenement in 2017. Voel je vrij om volledig in tijgerkostuum of in een prinsessenkleed te komen smullen!


Hopelijk tot dan!Je kan onderstaand formulier afdrukken en meenemen. 


Kwiksweekend


Beste Kwiks,

Houd het weekend van 3-5 maart maar vrij in jullie drukke agenda want we nodigen jullie uit voor ons supermegaultracoole kwiksweekend. We verwachten jullie om 19u30 in de jungle van Scherpenheuvel (Chiro Scherpenheuvel, Molenstraat 54a, Scherpenheuvel-Zichem).

Om onze superdeluxe jungle weekend te sponseren vragen we om een kleine bijdrage van 20 euro op BE83 7360 2949 2815 op naam van Chiro Roosbeek te storten. Om 11u zondag 5 maart mogen jullie met de liaan terug naar huis slingeren.
Als je komt, stuur dan een berichtje naar daan.wildiers.67@gmail.com.

We hopen jullie allemaal te verwelkomen! Groetjes, Bette, Wiske en Daan

 

Alles-feestje Tito's


Liefste Tito’s, het is tijd voor een feestje!

Alle feestdagen gaan voorbij en de Tito’s zouden geen feestje doen? Dat kan niet!!! Nu eindelijk ook jullie leiding van de vreselijke examens af zijn, is het tijd voor een super-deluxe-mega-awesome-alles-feestje! We vieren Halloween, Sinterklaas, Kerstmis, (Chinees) Nieuwjaar en Pasen allemaal ineens. 

We verwachten jullie op zaterdag 25 februari om 19:00 op de Chiro. Jullie krijgen van ons een heerlijke maaltijd dus moeten jullie nog niet eten, ook een ontbijt krijgen jullie van ons erboven op! Hiervoor vragen we wel een bedrag van 7 euro  te storten op het rekeningnummer van de chiro BE83 7360 2949 2815 met vermelding: Naam + feestje Titos en stuur ook een mailtje naar vanhirtumruben@hotmail.com 
zodat we genoeg eten kunnen voorzien voor iedereen!

Het feest gaat heel de avond door (allez wel met een slaap-intermezzo natuurlijk) en we nemen afscheid van jullie de volgende dag zondag 26 februari om 12:00. Vergeet dus ook zeker niet alles om een comfortabele nacht te hebben, mee te nemen (bedje,slaapzak, kussen, tandenborstel, 
foto van de mama, knuffel, ,… ).

Geen feest zonder cadeautjes natuurlijk, dus iedereen mag iets klein meenemen en inpakken van maximaal 5 euro. Ook geen feest zonder de nodige outfit; we verwachten dat iedereen verkleed is in één van de volgende thema’s: Pasen, Halloween, Kerstmis, Sinterklaas, drie Koningen, (Chinees) Nieuwjaar of Aswoensdag!

Wij hebben er alvast zin in een feestje!! 
Hanne, Rui, Maarten en Ruben 

 

 schrijf je hier uit voor de nieuwsbrief


This email was sent to astrid.lauwereins@hotmail.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Chiro Roosbeek · Zavelstraat 10 · Boutersem 3370 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp