Copy
In deze nieuwsbrief lees je de laatste berichten van Crowdfundmarkt.nl Is dit mailtje niet goed zichtbaar?
Bekijk het in je browser.

 Investeer op Max Crowdfund

 Max Crowdfund is opgericht door een groep vastgoedprofessionals die de visie delen om de vastgoedwereld (investeringen, verkoop, verhuur en management) 100% transparant en toegankelijk te maken voor iedereen. Investeer nu op Max Crowdfund in project #627576: Een Duits vastgoed-project met eerste hypotheekrecht. 

Crowdfundmarkt

Inhoud:

Alle grote platformen aangesloten bij Kifid

01/11/21

Vanaf deze maand zijn Max Crowdfund, Crowdrealestate en Waardevoorjegeld aangesloten bij Kifid, het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening. Hiermee zijn alle grote Nederlandse crowdfunding-platforms aangesloten. Deze beweging kwam tot stand dankzij investeerders op het Fok!-forum.

Lees verder...

Greencrowd stopt ermee

01/11/21

Het Nederlandse crowdfunding-platform Greencrowd trekt al langere tijd geen nieuwe projecten aan en stopt ermee. Het komende halfjaar wil het investeerders nog ondersteunen. Hoe de betalingen aan investeerders daarna gaan verlopen zorgt op dit moment voor discussies.

Lees verder...

Geldvoorelkaar Beste Crowdfundplatform Cashcow Awards

01/11/21

Weer neemt crowdfunding-platform Geldvoorelkaar een award mee naar huis. Tijdens de uitreiking van de Cashcow Awards won het platform de award Beste Crowdfundplatform. Het bedrijf heeft dit jaar al meerdere prijzen gewonnen.

Lees verder...

Collin Crowdfund haalt bijna €4 miljoen in week

01/11/21

Collin Crowdfund behaalde afgelopen week weer een nieuwe mijlpaal. In die week werd namelijk 3.845.000 euro aan verstrekte financieringen opgehaald. Deze zomer tikte het platform de grens van 300 miljoen euro aan verstrekte financieringen aan, nu bereikt het de 330 miljoen euro aan verstrekte financieringen.

Lees verder...

Recente berichten:

Crowdfundmarkt.nl in nieuwe handen
Geldvoorelkaar: ‘300.000 investeringen via platform’
Seedrs lanceert exclusieve dealroom
Lender & Spender faciliteert maandelijks ruim vier miljoen euro
Platformen naarstig op zoek naar nieuwe projecten
Copyright © 2021 Eurolutions,