Δείτε το στον browser
    Επιχειρηματική Ενημέρωση

'Εως τον Σεπτέμβριο προβλέπεται να τεθεί σε ισχύ ο νέος Επενδυτικός Νόμος. Σύμφωνα με ανακοινώσεις του αρμόδιου Υπουργείου, το θεσμικό πλαίσιο ενίσχυσης των επενδυτικών σχεδίων, πρόκειται να τροποποιηθεί σημαντικά ως προς τις διαδικασίες ελέγχου, τις επιλέξιμες επιχειρήσεις, τις επιδοτούμενες δαπάνες κ.α. Επιπλέον, σύμφωνα με τον Χάρτη Περιφερειακών Ενισχύσεων, προβλέπεται η ενίσχυση του συνόλου της Ελληνικής Επικράτειας με ποσοστά που θα φτάνουν έως το 45%.

Δείτε περισσότερα

Ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση των επενδυτικών σχεδίων του α' κύκλου 2014 τα οποία υποβλήθηκαν στα πλαίσια του Επενδυτικού Νόμου 3908/2011, και ανακοινώθηκαν οι οριστικοί πίνακες αποτελεσμάτων τόσο της Κεντρικής Υπηρεσίας όσο και των Περιφερειών. Από τον Α’ κύκλο του 2014 εντάσσονται στον Αναπτυξιακό Νόμο 484 επενδυτικά σχέδια, από τα 732 που υποβλήθηκαν, συνολικού προϋπολογισμού 2,6 δις Ευρώ. Η συνολική ενίσχυση ανέρχεται στα 922 εκ. ευρώ και από την υλοποίηση των σχετικών σχεδίων αναμένεται να δημιουργηθούν 2.491 νέες θέσεις εργασίας. Ποσοστό μεγαλύτερο του 33% των επενδυτικών σχεδίων που υποβλήθηκαν στα πλαίσια του Επενδυτικού Νόμου, δεν συμπεριλήφθηκαν στον οριστικό πίνακα αποτελεσμάτων.

Δείτε περισσότερα

Νέο έργο μας,  

HOTEL HORIZON BLU 
«Εμπιστεύτηκα την Noisis  προκειμένου να σχεδιάσουμε, να υποβάλουμε και τέλος να πραγματοποιήσουμε το έργο της εταιρείας μας στα πλαίσια του Αναπτυξιακού Νόμου. Η επιλογή μου αποδείχτηκε απόλυτα εύστοχη καθώς σε όλη την πορεία, από την σύνταξη και υποβολή του φακέλου έως και την ολοκλήρωση του έργου, συνεργάστηκα με μια εταιρία που την διακρίνει η συνέπεια, η αξιοπιστία, η εμπειρία και η επιστημονική κατάρτιση των στελεχών της».

Θεόδωρος Παπαθεοδωρίδης 
Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος

HORIZON ΑΕΞΤΕ

Δείτε περισσότερα

Επικοινωνήστε μαζί μας:
 
  Αθήνα:  210 72 50 800           Θεσσαλονίκη:  2310 455 299            Δ. Μακεδονία:  24670 22 906

www.noisis.com.gr


Διαγραφή απο την λίστα ενημέρωσης