Copy

Nieuwsbrief #122
Oktober & november 2019

26 / 10   Verjaardag Daan L.
27 / 10   Verjaardag Evelien 
11 / 11   Verjaardag Bette
16 / 11   Kampvuuravond
17 / 11   GEEN CHIRO 😥
19 / 11   Verjaardag Pieter
24 / 11   Schaatsen &                                              verjaardag Lore R.
30 / 11   Verjaardag Hanne P.

Lidgeld 2019-2020


Het nieuwe werkjaar is gestart en dus is het ook tijd voor het lidgeld. Het lidgeld bedraagt 25 euro per kind en is uitsluitend te betalen op bankrekening BE83 7360 2949 2815 van de Chirowerking Roosbeek, met vermelding van de naam van het/de kind/eren en zijn/haar geboortedatum.

Het lidgeld is een bijdrage voor de verzekering van je kind én de inschrijving
bij Chirojeugd Vlaanderen. Het is eenmaal per werkjaar te betalen en geldt voor de rest van het werkjaar. Iemand die dus in maart 2020 lid wordt, betaalt evenveel lidgeld als iemand die al in november 2019 lid was. Het Chirowerkjaar loopt van 1 oktober tot en met 30 september.

Met onze groep zijn we verzekerd voor ongevallen via de polis van Chirojeugd Vlaanderen. Van zodra het lidgeld is betaald, is ook de verzekering van uw kind in orde. Om mee op bivak te kunnen moet het lidgeld betaald zijn. 

⭐JAARKALENDER⭐


16 november:       Kampvuuravond
24 november:       Schaatsen
16 februari:           Pannenkoekendag
21 maart:              Carwash 
12 april:                 Paaseierenraap
02 mei:                  Kubbtoernooi
28 juni:                  Uitstap Zilvermeer 
1-10 augustus:      Bivak

Brunch met Bubbels


Zondag 3 november 2019 organiseert de oud-leiding de vijfde editie van Brunch met Bubbels in de parochiezaal van Roosbeek. Je kan er genieten van een ruim aanbod van warme en koude, hartige en zoete gerechten samen met een glaasje bubbels.


Inschrijven is verplicht en doe je door een e-mail te sturen voor 28 oktober 2019 naar silkevanderwaeren@gmail.com met de vermelding van het aantal personen en het uur van aankomst of door de inschrijvingsstrook in te vullen van de flyer die in Roosbeek in de brievenbus zal belanden.

Volwassen betalen 14€ (inclusief 1 glas bubbels), volwassen zonder bubbels betalen 12€ en kinderen (tot 12 jaar) betalen 8€. Betalen kan enkel via overschrijving op het rekeningnummer van de oud-leiding: BE79 3770 2493 8333 (dit ook uiterlijk 28 oktober 2019).
De opbrengst van de brunch gaat naar het goede doel.


We hopen jullie weer talrijk te mogen verwelkomen!
De oud-leiding


Keti's


Hey daar Keti’s
 
Nee hoor, wij zijn jullie niet vergeten! Ook voor jullie is er op zondag 27 oktober van 19u tot 22u30 een Halloween feestje op de chiro.
 
Zorg ervoor dat jullie al gegeten hebben, want we voorzien enkel een kleine late night snack. Hiervoor vragen we een bijdrage van €2.
 
Bereid jullie maar voor op een spooky horroravond die je niet snel zult vergeten…
 
Groetjes
Jaak, Adaim, Dakke en Knoet x

Kampvuuravond 
 

Live muziek? Check
Eten? Check
Drinken? Check
Reuze kampvuur? Check
Sfeer? Dubbel Check 

Op 16 november is het weer zo ver: onze jaarlijkse kampvuuravond en tevens de gezelligste activiteit in Boutersem en omstreken! 
Kom je vanaf 19 uur mee verwarmen aan het vuur of de prachtige livemuziek met een warme chocomelk in de hand en een lekker vuurhapje. Of kies je voor een van onze verrassende jeneversmaken? Eén ding is zeker: genieten zal je ongetwijfeld doen! 

Tot dan!! 🔥🔥

Schaatsen

 
Naar jaarlijkse gewoonte gaan we met z’n allen schaatsen op de schaatsbaan in Haasrode. We spreken af op 24 november om 13:30 uur op het kerkplein van Roosbeek. Hier komen we ook weer aan omstreeks 17:30 uur.

We vragen een kleine bijdrage van 5 euro en we zouden ook graag beroep doen op bereidwillige ouders die ons willen brengen en halen.
Voor de ouders die ons willen komen halen, spreken we af aan de schaatsbaan in Haasrode om 16:30 uur

Vergeet zeker geen handschoenen en warme kleren!

Voor de kleinere is het aangeraden om de schoenmaat ergens op te schrijven, zodat de leiding alle leden vlot het ijs op kan helpen.

Wij kijken er alvast naar uit, tot dan!!!

 schrijf je hier uit voor de nieuwsbrief


This email was sent to daan.wildiers.67@gmail.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Chiro Roosbeek · Zavelstraat 10 · Boutersem 3370 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp