Copy

Nieuwsbrief #121
Oktober 2019

12 / 10   Jeugddag
18 / 10   Dag van de Jeugdbeweging
19 / 10   Verjaardag Lukas & Brent
21 / 10   Verjaardag Febe
22 / 10   Verjaardag Maarten C.
26 / 10   Verjaardag Daan L.
27 / 10   Verjaardag Evelien 

Lidgeld 2019-2020


Het nieuwe werkjaar is gestart en dus is het ook tijd voor het lidgeld. Het lidgeld bedraagt 25 euro per kind en is uitsluitend te betalen op bankrekening BE83 7360 2949 2815 van de Chirowerking Roosbeek, met vermelding van de naam van het/de kind/eren en zijn/haar geboortedatum.

Het lidgeld is een bijdrage voor de verzekering van je kind én de inschrijving
bij Chirojeugd Vlaanderen. Het is eenmaal per werkjaar te betalen en geldt voor de rest van het werkjaar. Iemand die dus in maart 2020 lid wordt, betaalt evenveel lidgeld als iemand die al in november 2019 lid was. Het Chirowerkjaar loopt van 1 oktober tot en met 30 september.

Met onze groep zijn we verzekerd voor ongevallen via de polis van Chirojeugd Vlaanderen. Van zodra het lidgeld is betaald, is ook de verzekering van uw kind in orde. Om mee op bivak te kunnen moet het lidgeld betaald zijn. 

Dag van de jeugdbeweging


Vandaag, vrijdag 18 oktober is het weer zo ver: de Dag van de Jeugdbeweging! In heel Vlaanderen slaan de 8 (!) jeugdbewegingen de handen in elkaar om te laten zien wat jeugdbeweging is! Hopelijk heb je vandaag je uniform aan en wie weet heb je je leiding wel zien verschijnen op school!

Groetjes, 
De leiding

⭐JAARKALENDER⭐


16 november:       Kampvuuravond
24 november:       Schaatsen
16 februari:           Pannenkoekendag
21 maart:              Carwash 
12 april:                 Paaseierenraap
02 mei:                  Kubbtoernooi
28 juni:                  Uitstap Zilvermeer 
1-10 augustus:      Bivak

Lola


We hebben vorig jaar onze kampvuuravond georganiseerd ten voordele van Lola. De opbrengst was een bedrag van 1700 euro. We hebben nu besloten dit geld te doneren aan het Kinderfonds van Ronald McDonald.

Ronald McDonald is een organisatie die huizen opricht dichtbij ziekenhuizen waar ouders, broers en zussen kunnen overnachten als hun kind in het ziekenhuis moet verblijven. Op deze manier kunnen ze altijd dichtbij zijn. Het gezin van Lola heeft ook in zo een huis verbleven wanneer ze in een ziekenhuis in Nederland lag net na haar ongeval.

De organisatie gaat ons bedrag gebruiken om een levensboom in hun nieuwe huis te plaatsen, die symbool staat voor hoop en leven. In deze boom zal een houten plaatje met Lola haar naam in hangen. Naast deze boom kunnen ze het geld ook gebruiken om feestjes te organiseren, ouders te helpen die de kosten niet kunnen betalen en om kleine cadeautjes voor broers en zussen te voorzien.

Oeps, foutje

Sloebers

 
Lieve Sloebers
 
Binnenkort is het zover 😲 De spookachtigste dag van het jaar komt weer dichterbij…HALLOWEEEEEEN! 🎃
 
Dit laten we niet zomaar aan ons voorbij gaan. Op zondag 27 oktober organiseren wij een Halloween feestje! Doe zeker jullie engste outfit aan naar de Chiro!
Wij voorzien snacks, dus jullie moeten geen vieruurtje meenemen. Voor het eten vragen we wel een bedrag van 2 euro.
 
Griezelige groeten
Maya, Charlotte, Anse en Soukaïna 

                    

Brunch met Bubbels

 
Zondag 3 november 2019 organiseert de oud-leiding de vijfde editie van Brunch met Bubbels in de parochiezaal van Roosbeek. Je kan er genieten van een ruim aanbod van warme en koude, hartige en zoete gerechten samen met een glaasje bubbels.


Inschrijven is verplicht en doe je door een e-mail te sturen voor 28 oktober 2019 naar silkevanderwaeren@gmail.com met de vermelding van het aantal personen en het uur van aankomst of door de inschrijvingsstrook in te vullen van de flyer die in Roosbeek in de brievenbus zal belanden.

Volwassen betalen 14€ (inclusief 1 glas bubbels), volwassen zonder bubbels betalen 12€ en kinderen (tot 12 jaar) betalen 8€. Betalen kan enkel via overschrijving op het rekeningnummer van de oud-leiding: BE79 3770 2493 8333 (dit ook uiterlijk 28 oktober 2019).
De opbrengst van de brunch gaat naar het goede doel.


We hopen jullie weer talrijk te mogen verwelkomen!
De oud-leiding

 

 

 


                    

 schrijf je hier uit voor de nieuwsbrief


This email was sent to daan.wildiers.67@gmail.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Chiro Roosbeek · Zavelstraat 10 · Boutersem 3370 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp