Copy

Nieuwsbrief #4 April 2020


De laatste dag van de maand, dus weer een nieuwe nieuwsbrief met alle leuke artikelen van april. Een bijzondere maand zo met het hele Corona-gebeuren, maar ook wij als gezin zijn er aardig aan gewend. Ik hoop in iedere geval dat jullie en jullie dierbare nog in goede gezondheid mogen zijn. En deze situatie je niet al te veel leed brengt.

We begonnen de maand april met zoals altijd een terugblik op de maand maart. Het was een slechte maand. Ons spaargeld ging (onnodig) naar beneden, we gebruikten anderhalf keer ons boodschappenbudget en we verbruikten veel te veel stroom. Ondanks dat de zonnepanelen het best goed deden.Ook deelden ik ter inspiratie het artikel over de verjaardagen van de jongen, die we al gedeeltelijk konden vieren en mocht ik met jullie een leuke samenwerking delen waarbij ik wat mooie spulletjes mocht uitzoeken voor mijn webshop.En verder deelden we natuurlijk lief en leed in de weekoverzichten, die vooral heel zonnig waren in de maand april. Maar ook heel bijzonder; zo brachten we met Pasen wat liefde rond in de vorm van paaseitjes en aten we een taartje in de tuin bij oma die 70 werd.En last, but not least gaf ik mijn blog weer een nieuwe lay-out! Alweer? Ja alweer! Ik heb toch gekozen voor de kleine thumbnails per artikel, zodat jullie een goed overzicht hebben op mijn hoofdpagina van alle artikelen. Heel blij met deze lay-out en ik beloof jullie dat het voorlopig zo blijft ;)
Hier vind je een overzicht van alle nieuwe artikelen die op mijn blog zijn verschenen deze maand;
Bedankt voor het ontvangen en lezen van deze nieuwsbrief en ik wens je veel leesplezier op mijn blog. Hopelijk blijft iedereen veilig thuis en gezond!

Groeten,
Miranda | Taxx Life Blog
Twitter
Facebook
Website
Copyright © 2020 Taxx Life Blog, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp