Copy
View this email in your browser

Beste HC'er, 


In deze extra nieuwsbrief een update over digitaal ondertekenen bij geldverstrekkers, software en verwerkingstermijnen.    
Digitaal ondertekenen

Je ontvangt waarschijnlijk steeds minder klanten op kantoor, gesprekken vinden telefonisch of digitaal plaats. Ook geldverstrekkers denken gelukkig mee om het voor jou en jouw klant zo makkelijk en veilig mogelijk te maken. Daarom hebben wij voor jou uitgezocht bij welke geldverstrekkers je stukken digitaal mag ondertekenen. 
Wij hebben navraag gedaan voor de volgende documenten:
- Rente aanbod
- Sepa machtiging
- Bindend aanbod
- Koopakte
- Werkgeversverklaringen

Bij de volgende geldverstrekkers mag je alle genoemde documenten digitaal ondertekenen:
Aegon, ASR, Attens, Merius, Munt Hypotheken, NIBC Direct, Syntrus en Venn Hypotheken

Uiteraard hebben wij een totaaloverzicht gemaakt zodat je het per document en per geldverstrekker in beeld hebt. Klik hier om het document te downloaden. Deze vind je ook op extranet. Nog niet bij alle geldverstrekkers is het bekend. Mochten er wijzigingen zijn dan ontvang je van ons uiteraard een nieuw overzicht. 

Software

Er zijn diverse programma's beschikbaar voor het digitaal ondertekenen. Een aantal van onze kantoren werkt met DocuSign (www.docusign.com), maar je kunt ook gebruik maken van Validsign, ESignLive, Evidos of Stiply. De meeste programma's hebben een gratis proefperiode waarna de kosten ongeveer € 20,= per maand bedragen. 

Daarnaast ben je wellicht ook op zoek naar software zodat je de klant webcam advies kunt geven. Future of Finance biedt software voor webcam advies waarmee je tevens digitaal kunt ondertekenen. De eerste ervaringen van deze software zijn echt super. 


In het kader van Helping People...

Heb jij goede ervaringen met een van deze of een ander programma op gebied van webcam advies of digitaal ondertekenen? Klik hier en laat het ons weten. Zo kunnen we elkaar helpen. 

Verwerkingstermijnen

Op dit moment zijn de verwerkingstermijnen bij de geldverstrekkers nog op orde. Uiteraard volgen wij ook die ontwikkelingen voor jou op de voet. Op extranet en in Splickr vind je altijd de actuele verwerkingstermijnen. Klik hier voor het overzicht op extranet. 

Vragen?

Heb je vragen, tips, behoefte aan specifieke ondersteuning of informatie die je graag met onze Helping People of andere HC'ers wilt delen? Klik hier en laat het ons per mail weten of bel met onze Helping People. Vanuit kantoor of vanuit huis helpen we je graag. 

Pas goed op jezelf en elkaar en tot de volgende update!
Twitter
Facebook
Website
Copyright © 2020 HypotheekCompany, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp