Bekijk online arrow1
shadow2
shadow1
 
image2_50x50
 
HypotheekCompany Helping People

 

image3_50x50
 

Helping People Rentetips


 

 
image4_50x50
 
Geldverstrekker Updates

 
space
 
 

 
 
REMINDER
 
Met het oog op de AVG is het van belang dat wij klantgegevens op een veilige manier
 
uitwisselen. Bijlagen met privacygevoelige gegevens zoals persoonsgegevens die wij per
 
mail ontvangen mogen wij, net als geldverstrekkers, derhalve niet meer verwerken.
 
Uploaden mag echter wel. 
 

Je kunt opgevraagde dossierstukken heel gemakkelijk en veilig uploaden in Splickr.

Het voordeel is dat je ook direct kunt zien welke stukken er eventueel nog ontbreken en

aangeleverd moeten worden.

 


Via Splickr worden geüploade dossierstukken via HDN op een veilige manier ingestuurd
 
aan de geldverstrekker van jouw keuze.
 
Wij raden je aan om per direct de nieuwe werkwijze te volgen. De AVG is namelijk al sinds
 
eind mei van kracht. Vanaf 1 augustus 2018 zullen wij bijlage(n) die via mail worden
 
ingezonden niet meer verwerken. 
 
 

Maak jij nog geen gebruik van Splickr? Klik hier! Wij helpen je graag. 
 

space
 
shadow1
 
Geldverstrekker Updates
ABN AMRO Nieuwe mogelijkheden met Calcasa
 
 
shadow1
 

Nieuwe mogelijkheden met Calcasa

Het Calcasa waarderapport kan bij ABN AMRO vanaf nu gebruikt worden voor:
 
 • Het kopen van een bestaande woning (niet NHG)
 • Het oversluiten van de hypotheek
 • Het verhogen van de hypotheek
 • Het wijzigen van de hypotheek (bijvoorbeeld ontslag of wijzigen risico-opslag)
 • Het aanvragen van een overbruggingslening (conform het kredietbeleid - zie onderaan dit bericht*)
Snel, gemakkelijk en goedkoper de woningwaarde bepalen
Het Calcasa waarderapport kan door je klant zelf via ABN AMRO worden aangeschaft voor € 24,95 via een speciale portal: abnamrohypotheken.calcasa.nl. Dit is snel, gemakkelijk en vooral goedkoper dan een volledig taxatierapport. Voorheen kon Calcasa alleen ingezet worden voor het oversluiten van een hypotheek. Calcasa kan gebruikt worden als een aanvraag voldoet aan de volgende voorwaarden:
 
 • Het hypotheekbedrag valt binnen de 90% van de waarde van de huidige woning
 • Het is geen NHG aanvraag
 • De hypotheek is niet hoger dan € 750.000
 • Het is een standaard onderpand
 

 

Terug naar boven
 

Extra mogelijkheden voor doorstromende senioren

Bij senioren die willen doorstromen naar een woning met lagere maandlasten, mag hun maximale hypotheekbedrag voortaan worden getoetst aan de hand van de werkelijke maandlasten. a.s.r. hypotheken biedt deze extra mogelijkheid vanaf 1 juli voor zowel hypotheken met- als zonder NHG. 
 
Lagere lasten
Het maximale hypotheekbedrag wordt vastgesteld aan de hand van de annuïtaire toets. Voor senioren die in het bezit zijn van een woning en kleiner willen gaan wonen, kan dit nadelig uitpakken. Het kan betekenen dat zij de hypotheek voor deze nieuwe woning volgens deze toetsing niet kunnen betalen, ook als de werkelijke maandlasten van de nieuwe woning lager zijn dan die van de huidige woning. Veel senioren hebben namelijk een (deels) aflossingsvrije hypotheek. Vanaf 1 juli is het ook bij a.s.r. mogelijk om voor deze groep op basis van de werkelijke maandlasten te toetsen. 
 
Voorwaarden

De toets met werkelijke woonlasten voor senioren, kan bij zowel hypotheken met- als zonder NGH. De aanvraag moet wel aan de volgende voorwaarden voldoen:
 
 • De klant ontvangt nu AOW of bereikt binnen 10 jaar de AOW-leeftijd
 • De klant is al in het bezit van een woning
 • Na verhuizing zijn de maandlasten gelijk of lager dan de huidige maandlasten
 • De rente moet minimaal 20 jaar vastgezet worden
Deze toetsing en de voorwaarden die daarvoor gelden, worden opgenomen in de acceptatierichtlijnen per 1 juli.

 

Terug naar boven
 
bijBouwe adviseert duurzaamheid. Jij ook?
 

 

 
Wie zich wil onderscheiden als hypotheekadviseur, neemt verduurzaming mee in het advies. Je helpt je klant aan lagere energielasten, meer wooncomfort en een bijdrage te leveren aan een beter klimaat. Gewoon vanuit zijn luie stoel. Het moment van aankoop, verbouw of oversluiten is daarvoor hét uitgelezen moment, en bovendien zijn hypotheekrentepercentages vaak voordeliger dan die van groene leningen. Maar de huizenkoper heeft veel aan zijn hoofd.
 
Duurzaamheid lijkt voor veel klanten te ingewikkeld of te duur, maar dat hoeft niet zo te zijn. Jouw advies is daarbij van onschatbare waarde. Jij hebt het totaaloverzicht en weet hoe de klant het best geholpen is. We willen het voor jou dan ook zo makkelijk mogelijk maken om duurzaamheid te adviseren. Hoe doet bijBouwe dat? Door jou snel een overzicht te geven van wat jouw klant aan voorzieningen kan treffen, wat het kost en of hij kan lenen om zijn huis te verduurzamen. Dat maakt de propositie uniek.

Waarom bijBouwe:
 • Financieren van verduurzaming eenvoudig gemaakt
 • Scherpe rente
 • Geen opslag voor aflossingsvrije hypotheken
 • Snelle verwerkingstijden
Een groene daad willen ze groen belonen. Daarom ontvangen de eerste 20 nieuwe bijBouwe klanten die verduurzaming in de aanvraag opnemen een Solar Sunflower (t.w.v. € 41,75), een oplader op zonne-energie die krachtig genoeg is om je smartphone duurzaam op te laden. Benieuwd hoe verduurzaming werkt? Klik hier en bereken hoe je zelf kan verduurzamen. Dan zie je hoe eenvoudig het is!
 

 

Terug naar boven
 
Nieuwe acceptatienormen
Een aantal acceptatienormen is gewijzigd. En daar blijft het niet bij. BLG Wonen gaat voortaan acceptatienormen continue toetsen om te zien of frequent voorkomend maatwerk in het reguliere kader kan worden opgenomen. De reden? Meer en sneller duidelijkheid in het aanvraagproces.
 
De veranderingen op een rij:
 • Inkomen: Bij overwerk gaat BLG uit van het bedrag over de laatste 12 maanden op de werkgeversverklaring. Ze nemen de provisie helemaal mee als onderdeel van het totale inkomen gemiddeld over 3 jaar (met als maximum het laatste jaar). Voor het inkomen uit een zelfstandige ondernemingen mag de vaste accountant of het administratiekantoor de prognose of geconsolideerde jaarrekening opstellen.
 • Onderpand: Bij nieuwbouw nemen ze meerwerk dat geen onderdeel is van de aanneemovereenkomst tot maximaal 20% van de koop/aanneemsom mee in de bepaling van de marktwaarde. Voor de maximale hypotheek gaan ze uit van de getaxeerde marktwaarde, tenzij de marktwaarde € 10.000 hoger is dan de koopsom.
 • Energiebesparende maatregelen: Komt de LTV door energiebesparende maatregelen uit boven de 100%? Dan is een overlijdensrisicoverzekering niet verplicht. Wanneer er een persoonlijke lening afgesloten wordt voor energiebesparende maatregelen, toetsen ze deze kredietlasten op basis van de werkelijke last (bedrag in het BKR gedeeld door de looptijd).
 • De maximale looptijd voor de financiering van een restschuld wordt 15 jaar, met een maximale LTV van 115%.
 • Een zuivere oversluiting is ook mogelijk voor hypotheken vanaf 2013. Let op: Bij oversluitingen of voortzettingen van hypotheken die vallen onder het fiscaal regime van 2013 mag u de looptijd niet opnieuw op 30 jaar zetten. De klant moet blijven voldoen aan de oorspronkelijke aflossingseis van 30 jaar. Je mag de oorspronkelijke einddatum niet opschuiven naar een later moment. Doe je dat wel? Dan verliest de aanvrager meteen zijn recht op renteaftrek.
 • Het maximale aflosvrije deel is voor alle hypotheken 50% van de marktwaarde. Nieuwe klanten met een hypotheek boven € 750.000 mogen bovenop de maximale financiering van ≤ 90% marktwaarde een restschuldfinanciering meenemen tot 105% van de marktwaarde.
Klik hier en download de toelichting op aanpassing acceptatiekader

 

Terug naar boven
 

Woningwaarde via Calcasa: nu ook voor oversluiten, verhogen en overbruggingslening en wist je dat?

Woningwaarde via Calcasa: nu ook voor oversluiten, verhogen en overbruggingslening
Florius-klanten kunnen nu ook voor oversluiten, verhogen en de overbruggingslening de woningwaarde via Calcasa gebruiken in plaats van een regulier taxatierapport. Dit gold alleen voor nieuwe leningen, maar is vanaf 1 juni 2018 ook mogelijk voor klanten die hun hypotheek willen oversluiten en vanaf 2 juli ook mogelijk voor klanten die willen verhogen of een overbruggingslening nodig hebben.
De voordelen zijn:
• Binnen enkele minuten een nauwkeurige en actuele waarde van de woning
• Goedkoper dan een taxatie
• Sneller dan een taxatie

 

Wist je dat
 
 • Een verbouwingsspecificatie per 18 juni overbodig is. Florius zoekt altijd naar manieren om het proces voor de klant en adviseur zo makkelijk mogelijk te maken en dit is er ook een.
 • Het NNEK (Noordnederlands Effektenkantoor) alleen nog het standaard Florius afkoopformulier accepteert (en dus geen vrij format afkoopformulier meer). 
 • Florius per 1 juli 2018 het beleid heeft gewijzigd voor aflossingsvrije hypotheken en onzekere hypotheekvormen. Dit heeft consequenties voor nieuwe en bestaande klanten. 
 

 

Terug naar boven
 

 

Elan Plus Zomeractie, wees er snel bij!

De Elan Plus Zomeractie, die op 4 juni 2018 van start is gegaan, loopt nog tot en met 27 juli aanstaande. Wie de Elan Plus Hypotheek vóór 27 juli 2018 aanvraagt, ontvangt een zomers welkomstcadeau na het passeren van de hypotheek!

Waarom de Elan Plus Hypotheek?
 • Verhuisregeling (nu ook bij niet verkocht onderpand)
 • Automatische risicoklasse aanpassing
 • Zelfstandigen en flexwerkers tot 100% MW mogelijk
 • Lenen tot 106% MW mogelijk voor energiebesparende voorzieningen
 • 4 maanden geldigheid offerte (+ 2 maanden kosteloos verlengen)
 • Lange rentevast perioden extra scherp geprijsd, bijvoorbeeld 20 jaar 2,76% of 30 jaar 2,89% in de risicoklasse 95% - 106% MW
 • Verkorte stukkenlijst en verbeterde acceptatie
Profiteer nog tot en met 27 juli van aantrekkelijke rentes en goede voorwaarden in combinatie met een zomers welkomstcadeau: een handige bluetooth speaker. Lees de voorwaarden op de actiepagina. 

 

Terug naar boven
 

Vanaf 1 juli definitieve jaarcijfers en IB aangifte 2017 benodigd

Een hypotheek aanvragen voor een ondernemer? ING begrijpt dat het voor jou belangrijk is om jouw klant snel duidelijkheid en zekerheid te geven.
 
Hoe beoordelen ze het inkomen van een ondernemer voor aanvragen vanaf 1 juli 2018?
De hoogte van het inkomen uit onderneming wordt vastgesteld op basis van de gemiddelde nettowinst over de afgelopen drie boekjaren, met als maximum de nettowinst over het laatste boekjaar. Deze dienen definitief te zijn opgesteld en voor aanvragen vanaf 1 juli geldt dat de cijfers van de laatste 3 jaar moeten worden aangeleverd.
 
Dit houdt in dat er vanaf 1 juli jl. met de definitieve jaarrekeningen en IB-aangiftes van de jaren 2015 t/m 2017 wordt gewerkt.
 
De ondernemer is een belangrijke doelgroep voor jou en ING. Een hypotheekaanvraag voor deze doelgroep vraagt vaak extra aandacht omdat het inkomen moet worden bepaald voordat een offerte kan worden uitgebracht. Wij vinden het belangrijk om jou hierbij goed te ondersteunen en te informeren.
Heb je nog vragen, neem dan contact op met een van ons Helping People. 
 
Let op: ING rekent nog met IB aangifte/ jaarcijfers 2014/2015/2016 tot max 1 september wanneer er een formeel akkoord is voor uitstel vanuit de belastingdienst voor de aangifte/ jaarcijfers 2017.

 

 

 

Terug naar boven
 

Hoge score voor IQWOON voorwaarden bij aflossen

De Consumentenbond heeft de voorwaarden bij aflossen of bij het oversluiten van de hypotheek van 30 hypotheekproducten beoordeeld. In het testoordeel komen nieuwe hypotheken en de voordeligste hypotheekvormen voor. Het gemiddelde cijfer van alle producten uit de test is een 6,7.
 
De Comfort Hypotheek van Hypotrust en IQWOON zijn ook beoordeeld. IQWOON scoort met een 7,6 in de hoogste regionen! De Comfort Hypotheek van Hypotrust krijgt een 6,0. Bij beide hypotheken wordt het boetevrije deel over de totale hypotheek genomen en is het na een overlijden mogelijk boetevrij af te lossen of over te sluiten naar een andere bank. Lees het volledige artikel van de Consumentenbond. 
 
In april werd de totale hypotheek van IQWOON door de Consumentenbond beoordeeld met een 7,7. Het hoogste cijfer van alle 32 beoordeelde hypotheekproducten! In mei mocht IQWOON de Gouden Lotus Award voor beste nieuwkomer van de afgelopen drie jaar tijdens de HypoVak in ontvangst nemen.  

 

Terug naar boven
 

Werkelijke lastentoets senioren bij NHG-aanvragen en Update Lloyds Bank Hypotheekgids 2018

Vanaf nu volgt Lloyds Bank bij NHG-aanvragen de nieuwe NHG-norm wat betreft de werkelijke lastentoets voor senioren. Op deze manier bieden ze meer doorstroommogelijkheden aan mensen die de AOW-leeftijd hebben bereikt of binnen 10 jaar de AOW-leeftijd gaan bereiken.
Wanneer ze een NHG-aanvraag ontvangen waarbij ze met het inkomen op AOW-leeftijd moeten toetsen, doen ze eerst de standaard annuïtaire toetsing. Als de aanvraag niet past op het verminderd inkomen, gaan ze kijken of de aanvraag op werkelijke last wel haalbaar is.

NHG stelt een aantal specifieke eisen aan aanvragen die voor deze soepelere toetsing in aanmerking komen. Hieronder een overzicht van de belangrijkste eisen:
 
 • Er moet sprake zijn van een verhuizing van en naar een koopwoning. Oversluiters komen niet in aanmerking voor de soepelere inkomenstoets;
 • De nieuwe werkelijke hypotheeklast mag niet hoger zijn dan de huidige hypotheeklast. Klanten die al voor langere tijd huren komen niet in aanmerking voor de soepelere inkomenstoets;
 • Het toetsinkomen wordt bepaald aan de hand van het op dit moment opgebouwde pensioeninkomen plus het te bereiken inkomen uit AOW. Het inkomen kan worden aangetoond door middel van een uitdraai van MijnPensioenoverzicht.nl;
 • De minimale rentevastperiode is 20 jaar.
 

Update Lloyds Bank Hypotheekgids 2018
 
De Hypotheekgids van Lloyds Bank is vernieuwd. De volgende verbeteringen en wijzigingen zijn aangepast in deze Hypotheekgids:
 
 • Alle fiscaal gefaciliteerde aflossingsvrije hypotheken zijn acceptabel voor een Lloyds Bank aflossingsvrije hypotheek.
 • Maximale verstrekking voor aanvragen met NHG (100%) en zonder NHG (90%) o.b.v. marktwaarde of koopsom van de woning. Hierbij geldt de laagste van de twee waarden. Bij voldoende onderbouwing is het mogelijk op voorlegbasis te rekenen met een hogere marktwaarde.
 • Financiële verplichtingen worden meegenomen voor minimaal 2% of indien lager de werkelijke last mits de maandlast tijdens de gehele looptijd niet kan wijzigen.
Klik hier voor de hypotheekgids. Uiteraard vind je deze ook op extranet. 
 
 

 

Terug naar boven
 

Merius verbetert de voorwaarden!

Per 1 juli heeft Merius de voorwaarden voor klanten verbeterd. 
 
Belangrijkste wijzigingen
In een eerdere nieuwsbrief hebben we al een aantal wijzigingen van Merius gecommuniceerd. Deze zijn nu ook verwerkt in de nieuwe Hypotheekgids. Hieronder de belangrijkste wijzigingen die per 1 juli in zijn gegaan.
 • ORV niet langer verplicht (voorheen paragraaf 4.5)
 • Bepaling maximale verstrekking nu NHG volgend (niet langer gemaximeerd op koopsom) (paragraaf 3.1)
 • Heldere voorwaarden voor klanten met niet-Nederlandse nationaliteit (paragraaf 5.5)
 • Verduidelijking en uitbreiding mogelijkheden wijzigingen op rentevoorstel (paragraaf 1.2)
 • Verduidelijking aantonen dubbele lasten (paragraaf 12.3)
 • Echtscheiding hoeft niet meer rond te zijn voor aanvraagdatum (paragraaf 11.4)
 • Minimaal leningdeel en overbrugging verlaagd naar €5.000,- (paragraaf 4.1)
Download hieronder de nieuwe documenten. Uiteraard vind je die ook op extranet. 
 

 

Terug naar boven
 

Nieuwe kennistest

We weten het inmiddels allemaal: Nederland moet van het aardgas af en het energieverbruik moet omlaag. Om dat te bereiken heeft de overheid diverse prikkels in het leven geroepen. Wat weet jij hiervan? Doe de nieuwe kennistest. Klik hier om mee te spelen!

 

Terug naar boven
 

Verruiming acceptatiecriteria 

Nationale-Nederlanden heeft 5 acceptatiecriteria verruimd:
1.       Verruiming voorwaarden overbruggingskrediet
2.       Geen taxatie nodig bij projectmatige nieuwbouw tot € 1.000.000,-
3.       Geen losse verbouwingsspecificatie nodig
4.       Eén bankafschrift voor aantonen eigen middelen
5.       Financieringsopzet niet meer als apart stuk opgevraagd
 
1. Verruiming voorwaarden overbruggingskrediet
De voorwaarden voor een overbruggingskrediet zijn als volgt verruimd:
1. Als de huidige woning van de klant nog niet (onvoorwaardelijk) is verkocht, stellen ze de maximale hoogte van een overbruggingskrediet op 100% MW -/- voorbelasting (dit was 90%).
2. Bij verkoop van de woning mag, na aflossing van het overbruggingskrediet, het meerdere van de gerealiseerde netto-verkoopopbrengst helemaal worden gebruikt voor boetevrije aflossing op de hypotheek, ook als die extra aflossing meer is dan 10% van de hoofdsom van de nieuwe hypotheek. Let op: de extra aflossing na verkoop moet via de notaris verrekend worden.
3. Het is mogelijk om de afkoop van bestaande spaar- en poliswaardes in BSP, VSH, OSH, Europolissen (allen 100%), beleggingspolissen (90%) en Beheerd Beleggen- vermogens (90%) te overbruggen als de klant:
zijn nieuwe woning financiert bij Nationale-Nederlanden én 
·       de waarde van die aflossingsvoorzieningen gebruikt voor de aflossing van het overbruggingskrediet
 
2. Geen taxatie nodig bij projectmatige nieuwbouw tot € 1.000.000,-
De grens voor een verplichte taxatie bij projectmatige nieuwbouw is verhoogd van
€ 500.000,- naar € 1.000.000,-. Dit betekent dat de klant geen taxatierapport nodig heeft wanneer het bedrag in de koop-/aanneemovereenkomst (zonder meerwerk) vermeerderd met bouwrente en renteverlies lager is dan € 1.000.000,-.
 
3. Geen losse verbouwingsspecificatie nodig
Naast het taxatierapport hoeven klanten vanaf nu geen losse verbouwingsspecificatie meer aan te leveren.  De verbouwingspecificatie is één van de bijlagen van het vernieuwde taxatierapport. Nationale-Nederlanden vraagt bij hypotheekaanvragen voortaan om een taxatierapport inclusief alle bijlagen. De losse verbouwingsspecificatie is daarom niet meer nodig.
 
4. Eén bankafschrift voor aantonen eigen middelen
Nationale-Nederlanden vraagt voortaan nog maar één kopie van een bankafschrift op om de eigen middelen aan te tonen voor de dubbele lasten, het verkoopverlies en het financieringstekort. Uit dit bankafschrift moet blijken dat de klant over voldoende eigen middelen beschikt om deze bedragen te betalen. Heeft de klant geen dubbele lasten of verkoopverlies? Dan hoeven de eigen middelen alleen aangetoond te worden als het financieringstekort groter is dan € 25.000,-.
 
5. Financieringsopzet niet meer als apart stuk opgevraagd
De financieringsopzet wordt vanaf vandaag niet meer als apart stuk opgevraagd bij hypotheekaanvragen. Bij herfinanciering NHG wordt de financieringsopzet nog wel als apart stuk opgevraagd.

 

Terug naar boven

 

Terug naar boven
 

Nieuw in ons assortiment

Goed nieuws! Het assortiment van HypotheekCompany is wederom uitgebreid. We zijn dan ook zeer trots dat we met Rabobank een samenwerking hebben, Een partij die al bij velen van jullie op het wensenlijstje stond, Onlangs zijn we gestart met een geselecteerde groep kantoren. Deze kantoren hebben een productpresentatie gehad en kunnen het vanaf nu aanbieden aan klanten. 
 
Wij vertrouwen erop na de zomer de samenwerking uit te breiden zodat al onze kantoren Rabobank in het assortiment kunnen opnemen. Heb jij interesse? Klik hier en laat het ons alvast weten. We plaatsen jou dan alvast op de lijst en zodra uitbreiding mogelijk is ben je de eerste die het hoort.  

 

Terug naar boven
 

Verbeteringen aan het zelfstandigen-beleid

Om jou en jouw klanten nog beter van dienst te zijn, verbeterde Woonfonds het zelfstandigen beleid. Ze hebben het beleid voor negatief eigen vermogen en winststijgingen groter dan 40% versoepeld. Daarnaast hebben ze verbeteringen doorgevoerd zoals het meenemen van de overwinst. 
 
Is er bij een negatief eigen vermogen in het laatste jaar een hypotheek mogelijk?
Bij een negatief eigen vermogen in het laatste boekjaar is een hypotheek niet mogelijk.  Bij ‘verzachtende omstandigheden’ zoals een plausibele verklaring of een opwaartse trend door de jaren heen kan een aanvraag besproken worden met de acceptant. 
 
Kan de overwinst meegenomen worden in het toetsinkomen van een DGA?
Voor het meenemen van overwinst in het toetsinkomen van een DGA gelden de volgende regels:
 • De overwinst moet 3 jaar op rij structureel aanwezig zijn.
 • Het moet verantwoord zijn om de overwinst structureel te onttrekken uit de BV*.
 • De DGA moet beschikken over een meerderheidsbelang.
 • Ze nemen maximaal 50% van de gemiddelde overwinst mee, en nooit meer dan 50% van het laatste jaar.
 • Mogelijk vragen ze een verklaring van de boekhouder om te bevestigen dat het verantwoord is om dit te onttrekken.
*In ieder van de 3 voorgaande jaren mogen de ratios (liquiditeit, solvabiliteit) met een daling van de winst ter grote van het bedrag aan overwinst waarmee gerekend wordt niet onder druk komen te staan.
 
Een RBA mag nu ook de prognose opstellen
 
Is jouw klant korter dan 3 kalenderjaren zelfstandig dan vraagt Woonfonds een prognose voor het komende kalenderjaar. De prognose mag vanaf nu ook worden opgesteld door een register belastingadviseur (RBA) in plaats van een accountant. Ook de zelfstandigen-verklaring mag nu door een RBA worden ingevuld. 
 

 

Terug naar boven
HypotheekCompany Rentetips
 
Rentetip 1

1,69%*
10 jaar NHG
ABN AMRO Budget Hypotheek met bpk en duurzaamheidskorting
Alleen annuïtair

 

 

Rentetip 2
2,25%
20 jaar NHG

Lloyds Bank Hypotheek
Annuitair en lineair

 

Rentetip 3
2,51%
 
30 jaar NHG
Woonfonds Woongenot Hypotheek
Annuitair en lineair
 
shadow1
icon-facebook icon-twitter icon-youtube icon-linkedIn
HypotheekCompany
Lasondersingel 105
7514 BN  Enschede
Telefoon :  053 - 480 24 00
www.hypotheekcompany.nl

Je ontvangt deze e-mail omdat je aangesloten bent bij HypotheekCompany.

Uitschrijven

Email Marketing Powered by Mailchimp

Aan de inhoud van deze nieuwsbrief kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Copyright © 2017 HypotheekCompany.