Bekijk online arrow1
shadow2
shadow1
 
image2_50x50
 
HypotheekCompany Helping People

 

image3_50x50
 

Helping People Rentetips


 

 
image4_50x50
 
Geldverstrekker Updates

 
space
space
HypotheekCompany Helpt


In deze nieuwsbrief aandacht voor dossiercontrole en het effect van het abonnement.

Wat is een dossiercontrole?
Bij een dossieraudit lever jij zoveel mogelijk stukken aan ter beoordeling. Vervolgens ontvang jij een overzichtelijk en gedetailleerde rapportage van de bevinden. Deze rapportage geeft jou handvatten om de kwaliteit van jouw adviesdossiers verder te verbeteren. Tevens kunnen de bevindingen in een persoonlijk gesprek met jou worden doorgenomen.

Benieuwd hoe een compliance abonnement van invloed is op een dossiercontrole? Hieronder brengen wij het verschil in beeld.



Maak jij gebruik van het HypotheekCompany Compliance Abonnement? Dan heb jij alle tools in huis voor een goede opbouw van jouw dossier.

Benieuw wat het Compliance Abonnement voor jou kan betekenen?
Wij vertellen jou er graag meer over. Klik op de knop hier onder en ontvang vandaag nog meer informatie.
Meer informatie? Klik hier
 
space
 








 
 
Adviesbox release 2017.3
Op zondag 21 mei om 17:00 uur komt versie 2017.3 van Adviesbox beschikbaar. Deze versie staat voornamelijk in het teken van de nieuwe HDN versie 17.0.
 
Let op: het is hierdoor op zaterdag 20 en zondag 21 mei niet mogelijk om aanvragen via HDN te versturen. Stuur aanvragen ruim op tijd in. Hiernaast vindt er nog een aantal kleine wijzigingen plaats. Een volledig overzicht hiervan vindt je in de release notes. Deze worden bij de release weer meegezonden met de nieuwsbrief. 
 
 
Heb jij een goede suggestie voor verbetering? Klik hier

 

 
 
HypotheekCompany De Formule op Facebook
Op deze pagina informeren we onze eigen adviseurs over het meest belangrijke branche gerelateerde nieuws, delen we succesverhalen én informeren we potentiële deelnemers over de voordelen van HypotheekCompany Helping People!
 
HypotheekCompany Helping People; dé bewezen succesformule waarmee jij als tussenpersoon het verschil kunt maken. Wij helpen onze adviseurs met compliance, bemiddeling van hypotheekdossiers, opleidingen en nog veel meer. Een complete formule waarmee adviseren nog leuker wordt!
 
Like HypotheekCompany De Formule en deel het in jouw netwerk!
shadow1
 
Geldverstrekker Updates
ABN AMRO | Lage rente .... hypotheek meeverhuizen?
AEGON | Webinar hoofdelijk ontslag goed ontvangen en formulier aangepast
BLG WONEN | Hypotheekoplossingen voor flexwerkers
CALLAS | Binnen 1 minuut een complete AO-analyse met de WIA planner
FLORIUS | Omzetten van een Bankspaar Hypotheek nu mogelijk met behoud van akterente
HYPOTRUST | Gewijzigd toetsmoment voor documenten!
ING | Reactie op berichtgeving media en ING-intermediairs.nl is vernieuwd!
INTERBANK | InterBank nieuws: werkinstructie zelfstandigen
LLOYDS BANK | Vanaf 1 mei tijdelijk geen aflossingsvrij
MUNT HYPOTHEKEN | Wat elke hypotheekadviseur moet weten over blockchain
WOONFONDS | (Bank)spaar- of beleggingshypotheek eerder beëindigen, het overzicht van de hypotheek komt eraan en Centraal Beheer levensverzekeringen zijn vereenvoudigd.
 
shadow1
 

Lage rente ..... hypotheek meeverhuizen?

Recent werd in de media aandacht besteed aan de voor- en nadelen van met name langere rentevast perioden. Wat adviseer jij? Lange(re) of kort(ere) rentevast periode? Of een doordachte rentemix? Wij begrijpen dat je jouw klanten wilt helpen bij een slimme rentekeuze voor nu en later. Daarom belichten we enkele kenmerkende eigenschappen van hypotheekproducten van ABN AMRO die je kunt meenemen bij jouw afweging.
 
Hypotheek van ABN AMRO mag meeverhuizen
Bij de rentekeuze speelt uiteraard de wisselwerking tussen de hoogte van de rente en het aflosbedrag cq schuldrest na x-aantal jaar, mee. Immers: hoe lager de hypotheekrente, hoe meer iemand annuïtair aflost. Daarnaast zijn bijvoorbeeld ook de flexibiliteit om in te spelen op life cycle-momenten en mogelijk toekomstige verhuisplannen van belang. Gemiddeld verhuist iemand na circa 7 jaar. Indien gewenst kan de klant zijn bestaande ABN AMRO hypotheek tegen de afgesproken rente voor de nog resterende rentevast periode, meenemen naar het nieuwe huis. De resterende rentevast periode met de bijbehorende rente kan dan meegenomen worden - tegen de voor het nieuwe huis geldende risicoklasse (ook van NHG naar niet-NHG).
 
Let u op de verschillende kenmerken en voorwaarden van de Budget Hypotheek versus de Woning Hypotheek. Klik hier voor de details inclusief voorbeelden van hoe de verhuisregeling werkt.

Doordachte mix van leningdelen
Kort(ere) of lange(re) rentevast periode? Of toch een mix van leningdelen met verschillende rentevast periodes? Bij ABN AMRO is een hypotheek met meerdere leningdelen mogelijk. Door het opdelen van de hypotheek in meerdere leningdelen met elk een andere rentevastperiode (een zogenoemde rentemix), kan de klant het renterisico spreiden én flexibiliteit inbouwen om in te spelen op life cycle-momenten, zoals bijvoorbeeld verhuizing, of inspelen op rente-ontwikkeling.

Onderscheidend adviesgesprek
Uiteraard moet de hypotheekkeuze alsook eventuele renterisico spreiding met een rentemix passen bij de klantwensen, zijn risicobereidheid en specifieke situatie. Een mooie gelegenheid om jouw meerwaarde te onderstrepen en onderscheidend te zijn met jouw adviesgesprek!
 

 

Terug naar boven
 

Webinar hoofdelijk ontslag goed ontvangen en formulier aangepast

Afgelopen februari heeft Aegon jou via onder andere een webinar geïnformeerd over het proces rond  hoofdelijk ontslag en hoe dit bij Aegon verloopt.  Tijdens het webinar heb je  een aantal suggesties ter verbetering gedaan, en die heeft Aegon ter harte genomen. Een van deze suggesties was het inkorten en verbeteren van het aanvraagformulier. Dit is inmiddels doorgevoerd.
 
Dringend verzoek: wil je een extra check doen op juist en volledig invullen van de aanvraag?
Ze zijn inmiddels een paar maanden verder en het proces verloopt nog niet optimaal. Nog steeds wordt 70% van de aanvragen teruggestuurd omdat het aanvraagformulier niet goed en/of onvolledig is ingevuld. Dit kost Aegon, jou en ons onnodig veel tijd en extra werk. En dat is jammer. Wil je er daarom extra attent op zijn dat het aanvraagformulier juist en volledig ingevuld is?

De top 2 van de gegevens die niet juist of volledig ingevuld zijn:
 • Het juist aangeven of er getoetst moet worden op Aegon acceptatie criteria of Beheer criteria.
 • Als er sprake is van toetsen op Beheer Criteria -> de Inkomens- en Vermogenstoets (IVToets) wordt vaak vergeten. Deze moet je zelf uitvoeren op de NHG site en meesturen met het aanvraagformulier.
Het aanvraagformulier is aangepast
In de praktijk bleek, dat een aantal functionaliteiten niet altijd goed werkten, onder andere:
Niet kunnen verzenden van het formulier door middel van de “zend” knop.
Wegvallen van de gekozen opties als burgerlijke staat, inkomensgegevens, soort arbeidscontract.
 
Ze hebben geprobeerd dit op te lossen door aanpassing van de pdf. Dit is helaas niet helemaal gelukt, de problemen hebben te maken met de software die gebruikt wordt bij het openen van het pdf. Op dit moment wordt hard gewerkt aan het vinden van een oplossing hiervoor. Ze gaan ervan uit dat we voor de zomer een alternatief in productie hebben. Excuses namens Aegon hiervoor. Heb jij een aanvraag ontslag hoofdelijk dan ontvang je van onze Helping People het aanvraagformulier. Vul deze in, sla deze op en stuur deze, eventueel samen met de IV-toets (in te vullen op de NHG site) naar ons Hypotheek Support Center.

 

Terug naar boven
 
Hypotheekoplossingen voor flexwerkers
Ruim 30% van de werkende Nederlanders heeft geen vast arbeidscontact. Veel van deze mensen willen graag een huis kopen, maar denken dat dat zonder vast contract niet kan. Bij BLG Wonen kan dat wel. En dat gaan we Nederland vertellen in onze nieuwe campagne die vandaag, maandag 1 mei, start.
 
Nieuwe campagne gericht op flexwerkers
BLG Wonen vindt dat iedereen een hypotheek moet kunnen krijgen. Juist in deze tijd, waarin mensen steeds vaker werken met flexibele arbeidscontracten, geldt dat meer dan ooit. Daarom bieden wij hypotheekoplossingen die daarbij aansluiten.

Bespreek de mogelijkheden met jouw klant
Spreek je binnenkort iemand met een tijdelijk contract, een uitzendkracht of zzp’er? Zij kunnen bijvoorbeeld met een intentie- of perspectiefverklaring een hypotheek afsluiten. En ook zonder deze verklaringen zijn er opties. Bekijk samen de mogelijkheden van een hypotheek bij BLG Wonen.
 
Bekijk NU de TV commercial
De campagne bestaat onder andere uit een TV – en radiocommercial, billboards langs de snelweg en een online campagne. De tv commercial kun je nu al direct bekijken.


 

 

Terug naar boven
 

Binnen 1 minuut een complete AO-analyse met de WIA planner

Hoe maak je optimaal gebruik van de Callas WIA Planner om de risico’s van arbeidsongeschiktheid en werkloosheid voor je klanten goed en snel in kaart te brengen?
 
Volg deze webinar en je kunt de WIA Planner bij iedere hypotheekklant inzetten voor een deskundig advies over inkomensrisico’s.
 
In deze webinar leer je:
• Alle ‘ins en outs’ over hoe de tool werkt
• Hoe je in 23,42 seconden een AO-analyse kunt maken.
• Eenvoudig een maatwerk adviesrapport ‘analyse arbeidsongeschiktheid & werkloosheid’
 voor je klant te maken.
• Hoe de WIA Planner je ook qua regelgeving vanuit de AFM verder helpt in je adviesgesprek.
Meld je nu kosteloos aan voor de WIA planner webinar

Tip! Let op juiste machtiging bij claimformulieren
Wanneer je voor je klant een claim behandelt en/of indient, houd er dan rekening mee dat je het juiste claimformulier gebruikt. In de praktijk zien we dat verouderde formulieren worden gebruikt. Ook komt het voor dat het formulier van een ander soort claim wordt gebruikt ( bijv. AO formulier bij een WW claim) of van de verkeerde maatschappij (bijv. CreditLife formulier bij een Bovemij claim). Hierdoor duurt de claimprocedure langer en kan de claimaanvraag van je klant vertraging oplopen. Op het Callas extranet onder tabblad documenten kun je de juiste formulieren vinden.

Heb jij nog geen subaanstelling voor Callas? Klik hier en laat het ons weten.
 

 

Terug naar boven
 

Omzetten van een Bankspaar Hypotheek nu mogelijk met behoud van akterente

Het is mogelijk om een Bankspaar Hypotheek om te zetten naar een andere hypotheekvorm, zonder dat het rentecontract opengebroken hoeft te worden. De klant krijgt hiermee de mogelijkheid om de hypotheekvorm aan te passen zonder dat hij een eventuele vergoeding voor vervroegde aflossing moet betalen.

Wat was het oude beleid?
Voorheen was het niet mogelijk om een Bankspaar Hypotheek om te zetten tegen akterente. Hierdoor werden klanten bij een dergelijke omzetting soms met een vergoeding voor vervroegde aflossing geconfronteerd. Een situatie die lastig uit te leggen is, omdat:
• voor andere aflosvormen deze beperking niet geldt;
• het omzetten van een Bankspaar Hypotheek naar een Annuïtaire Hypotheek bij scheiden (Ontslag Hoofdelijke Aansprakelijk) al enige jaren mogelijk is met behoud van akterente.

​Wat is het nieuwe beleid?
Nu kan ook een Bankspaar Hypotheek met behoud van akterente worden omgezet naar een andere hypotheekvorm. In dat geval wordt er dus nooit een vergoeding voor vervroegde aflossing in rekening gebracht. Kiest de klant ervoor om tegelijkertijd zijn rentecontract open te breken, dan gelden uiteraard de gewone regels.

 

Terug naar boven
 

Gewijzigd toetsmoment voor documenten!

Per 15 mei aanstaande geldt een gewijzigd toetsmoment voor de geldigheid van documenten. Nu wordt bij aanvragen zonder NHG de geldigheid van documenten gebaseerd op de datum waarop de garantieverklaring is opgemaakt. Per 15 mei is de datum waarop de offerte is opgemaakt leidend. Dit gewijzigde toetsmoment geldt voor zowel lopende als nieuwe dossiers.
 
Het kan zijn dat u voor een lopend dossier opnieuw stukken aan moet leveren als er nog geen offerte is uitgebracht. Momenteel is bijvoorbeeld de geldigheid van een salarisstrook voor een Elan Plus Hypotheek één maand ten opzichte van de garantieverklaring. Per 15 mei wijzigt deze geldigheid naar één maand ten opzichte van de offerte. Tip: Voorkom vertraging door rekening te houden met deze wijziging!

 

Terug naar boven
 

Reactie op berichtgeving media en ING-intermediairs.nl is vernieuwd!

Vorige week is er in de media aandacht geweest voor een onderzoek van Vereniging Eigen Huis waarin onder andere de mogelijkheden werden onderzocht om een lage rente mee te nemen. Er werd specifiek gesproken over het meenemen van de rente van een woning die gefinancierd is onder NHG garantie naar een (duurdere) woning zonder NHG. In het bericht werd aangegeven dat het bij een aantal financiers weinig zinvol is om een rente lang vast te zetten. Deze rente zou namelijk niet mee te nemen zijn naar een volgende woning. Ook ING werd in het persbericht van Vereniging Eigen Huis genoemd.
Graag willen ze het misverstand voor wat betreft ING wegnemen. Bij ING is het meenemen van de gunstige rentecondities wel mogelijk. In het geval van NHG naar niet NHG (of vice versa) wordt er namelijk een rente vastgesteld voor de “nieuwe” woning die is samengesteld uit de rente van de “oude” lening en de gewenste aanvullende financiering. De lage rente over de nog resterende looptijd van de gekozen rentevast periode wordt dus meegenomen bij het vaststellen van het nieuwe tarief.
Het voordeel van een lage rente gaat hiermee niet verloren, ook als de vervolgfinanciering niet onder NHG-voorwaarden wordt gesloten. Dat kan dus geen reden zijn om af te zien van de keuze voor een lange rentevast periode. ING biedt zelfs de mogelijkheid om tot 6 maanden na het aflossen van de oude lening een beroep op deze regeling te doen, omdat wij ons realiseren dat mensen soms tijdelijk in een huurwoning verblijven.
 
Er is contact geweest tussen Vereniging Eigen Huis en ING om dit misverstand te bespreken en het beleid van ING toe te lichten. Op de website van VEH is hier een update over te lezen:

ING heeft de ING-intermediairs.nl voor jou makkelijker in gebruik gemaakt. Ze willen de service en dienstverlening continu blijven verbeteren.
 
De belangrijkste verbeteringen op een rij:
 • Vernieuwde homepage:
 • Informatie hypotheekaanvraag vernieuwd:
 • Responsive website: ING-intermediairs.nl is geheel responsive.
Technische tips:
Twee tips zodat je optimaal kunt profiteren van het vernieuwde ING-intermediairs.nl
Tip 1: Maak je gebruik van snelkoppelingen of favorieten? Wellicht zijn sommige pagina’s verplaatst of hebben deze een nieuwe plek gekregen. Stel jouw snelkoppelingen of favorieten opnieuw in zodat u deze pagina’s kunt blijven gebruiken.
Tip 2: Verwijder jouw cookies van ING-intermediairs.nl. Door het verwijderen van cookies weet je zeker dat je altijd de juiste en meest actuele informatie ziet op ING-intermediairs.nl.



 

 

Terug naar boven
 

Interbank Nieuws: Werkinstructie zelfstandigen

InterBank heeft het proces gewijzigd en een nieuwe werkinstructie opgesteld voor zelfstandigen. Vanaf nu volgt er in 1e instantie een beoordeling zonder jaarcijfers.

Klik hier om de werkinstructie te downloaden.

Subaanstelling

Heb jij nog geen subaanstelling voor InterBank? Klik hier en laat het ons weten. Ook daarmee helpen wij je graag.

 

Terug naar boven
 

Vanaf 1 mei tijdelijk geen aflossingsvrij

Zoals we jou al eerder lieten weten zal Lloyds Bank tijdelijk geen nieuwe aanvragen voor aflossingsvrije leningdelen accepteren. Dit heeft te maken met het streven naar een evenwichtige opbouw van het hypotheekboek, waarin ze het aandeel van aflossingsvrije leningdelen niet te hoog willen laten oplopen. De maatregel gaat in per 1 mei. In Estate is een zogenaamde 'harde stop' ingebouwd waardoor de aanvraag zal bouncen. Ze laten het weten zodra ze deze maatregel weer intrekken.

 

Terug naar boven
 

Wat elke hypotheekadviseur moet weten over blockchain

Binnen nu en tien jaar is de blockchainhypotheek de gewoonste zaak van de wereld. Wie denkt dat blockchain vooral een speeltuin is voor nerds en idealisten, leeft nog in 2014. Banken investeren nu volop in de technologie die financiële processen sneller, transparanter en veiliger maakt.
 
Niemand moet gek opkijken als het huidige omslachtige hypotheekproces binnen nu en enkele jaren het onderwerp is van een aflevering van VPRO’s ‘Andere Tijden’. Bitcoin was al revolutionair, maar het veranderpotentieel van de distributed ledger-technologie waarop deze is gebaseerd, is vele malen groter. Blockchain maakt vastgelegde en elektronisch geverifieerde transacties mogelijk over computernetwerken. De software geeft gebruikers een gedistribueerd systeem voor het bijhouden van transacties die door niemand zijn te manipuleren of te vervalsen. Snel, efficiënt en veilig. Een uitgekiend systeem voor het decentraal verifiëren van data-uitwisseling maakt bovendien derde partijen voor het waarborgen van de betrouwbaarheid van transacties overbodig.
 
Hypotheken
Blockchaintoepassingen kunnen vrijwel alle financiële diensten efficiënter maken. De vuistregel is: hoe meer papierwerk, hoe groter het verbeterpotentieel. Hypotheken zijn een logisch doelwit. Nu nog gaat er veel tijd verloren door de vele stappen tussen aanvraag en afsluiting van een hypotheek. Dit kan transparanter, sneller en minder fraudegevoelig. Met een druk op de knop kan bijvoorbeeld de klant toestemming geven aan de hypotheekverstrekker om relevante data uit de blockchain te halen, een BKR-check te doen en de uiteindelijke lening naar een gecentraliseerd kasboek te verplaatsen. Wanneer gaan we dit allemaal zien? De voorspelling van verschillende partijen is dat dit binnen enkele jaren gebeurd kan zijn. Kortom, alle reden voor hypotheekprofessionals om zich alvast te verdiepen in de impact die blockchain gaat hebben op de hypotheekwereld. Dit wil overigens niet zeggen dat straks iedereen blockchain-expert hoeft te zijn. Roodink: “Vergelijk het met de opkomst van internet. Zelf weet ik niet exact hoe het werkt, maar ik het gebruik het wel elke dag. Zo is het ook met blockchain; het is van belang om in elk geval open te staan voor nieuwe ontwikkelingen.”

 

Terug naar boven
 

(Bank)spaar- of beleggingshypotheek eerder beëindigen, het overzicht van de hypotheek komt eraan en Centraal Beheer levensverzekeringen zijn vereenvoudigd

Per 1 april 2017 wijzigden de regels rondom het beëindigen van de (bank)spaar- of beleggingshypotheek. Wil je jouw (bank)spaar- of beleggingshypotheek beëindigen? Laat jouw adviseur dan eens berekenen wat voor jou het beste uitkomt.
 
Hoe werkt de spaar- of beleggingshypotheek?
Met een (bank)spaar– of beleggingshypotheek spaar of beleg je elke maand een vaste premie voor aflossing van jouw hypotheek. Aan het eind van de looptijd gebruik je het opgebouwde saldo om de hypotheek mee af te lossen. Het grote voordeel is dat het opgebouwde vermogen niet is belast in box 3. Je spaart of belegt dus belastingvrij en heeft 30 jaar maximale renteaftrek.
Maar je moet zich wel houden aan een aantal spelregels van de Belastingdienst. Anders moet je toch nog belasting betalen. Een van deze regels is dat de looptijd van het spaar- of beleggingsdeel minimaal 15 jaar is. Neem je het tegoed toch eerder op, dan moet je belasting betalen over het rendement van jouw spaargeld in box 1.
 
Per 1 april wijzigen de regels
Je mag dus ook na bijvoorbeeld 10 jaar sparen de verzekering of rekening opzeggen. Wel moet je het geld dat vrijkomt, gebruiken voor aflossing van de hypotheek en moeten de premies binnen de bandbreedte 1:10 zijn gebleven.
 
Is eerder stoppen wel zo verstandig?
We kunnen onmogelijk alle voor- en nadelen in kaart brengen. Dit is afhankelijk van heel veel factoren, persoonlijke situaties en wensen. Hieronder een aantal voor- en nadelen zodat je in grote lijnen geïnformeerd bent.
 
Voordelen:
 • Direct lagere maandlasten door een lagere eigenwoningschuld en geen inleg of premiebetaling;
 • Mogelijk een (grotere) overwaarde door een lagere eigenwoningschuld;
 • Hypotheek oversluiten naar een lagere rente;
Nadelen:
 • Stop je met sparen/beleggen en maak je daarmee de hypotheek aflosvrij, dan loop je het risico op een restschuld.
 • Kies je ervoor om de hypotheek lineair of annuïtair af te lossen, dan stijgen mogelijk jouw maandlasten.
 • Jouw nieuwe hypotheek wordt getoetst aan de huidige hypotheeknormen en jouw huidig inkomen.
 • Mogelijk moet je een nieuwe overlijdensrisicoverzekering afsluiten. Dit kan ongunstig zijn op latere leeftijd of bij een verslechterde gezondheid.
 • Als je minder aftrekbare hypotheekrente heeft, wordt jouw belastbaar inkomen hoger. Dit kan ook gevolgen hebben voor toeslagen (bijvoorbeeld zorgtoeslag).Laat jouw adviseur voor jou het voor- of nadeel berekenen.
 

Eind mei 2016 ontvangt jouw klant weer het jaarlijkse overzicht van de hypotheek. Dat is een actueel overzicht van de hypotheek bij Woonfonds.
 
Het overzicht van de hypotheek
In het overzicht zien ze precies hoe de hypotheek is samengesteld. En hoe je ervoor staat met de hypotheek met onder andere:
- de actuele hypotheekrente;
- welk percentage je jaarlijks extra mag aflossen;
- wat de hoogte van de hypotheek is.
 
Nieuw hypotheeknummer
Ook ontvangt jouw klant samen met het overzicht een nieuw hypotheeknummer. Dit heeft te maken met het nieuwe administratiesysteem.
 
 

Centraal Beheer Levensverzekeringen gekoppeld aan een Woonfonds hypotheek zijn per 1 mei 2017 aangepast.
De belangrijkste verschillen zijn:
 • De productnaam en het polisnummer zijn veranderd.
 • De premie is voor een aantal klanten iets lager omdat we 2 aanvullende dekkingen premievrij voortzetten.
 • Het rekeningnummer verandert in NL46 INGB 0005 4054 87.
 • Voor een deel van de klanten verandert de overlijdensdekking.
Klanten met een Centraal Beheer Levensverzekering gekoppeld aan een Woonfonds hypotheek ontvangen op 16 mei 2017 een informatiepakket met de aangepaste polis.

 

Terug naar boven
HypotheekCompany Rentetips
 
Rentetip 1
1,59%
10 jaar NHG

ING Basis Annuïteiten Hypotheek

 

Rentetip 2
2,35%
20 jaar NHG

Hypotrust OK Hypotheek (+ Argenta ORV)

 

Rentetip 3
2,60%
30 jaar NHG

Woonfonds Voordeel Lijn of
Woonfonds Woongenot Hypotheek
 
shadow1
icon-facebook icon-twitter icon-youtube icon-linkedIn
HypotheekCompany
Lasondersingel 105
7514 BN  Enschede
Telefoon :  053 - 480 24 00
www.hypotheekcompany.nl

Je ontvangt deze e-mail omdat je aangesloten bent bij HypotheekCompany.

Uitschrijven

Email Marketing Powered by Mailchimp

Aan de inhoud van deze nieuwsbrief kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Copyright © 2017 HypotheekCompany.