Copy
Is de mail niet goed leesbaar? Open de webversieBordjeVol brengt voor mantelzorgers spelenderwijs in kaart welke activiteiten energie kosten, hoe lang de situatie nog vol te houden is en welke mensen kunnen helpen.

Beste <<Voornaam>>

Infographic BordjeVol 

Er is al veel gebeurd sinds het begin van BordjeVol. Benieuwd naar de resultaten tot nu toe? We hebben een infographic voor je gemaakt. 

Bekijk de infographic
 

Vlog

Bijzonder in Arnhem maakte een vlog met Anouk. Anouk is moeder en mantelzorger van een bijzonder kind. Bekijk in de video hoe zij BordjeVol heeft ervaren.
 

"Ik was vooral heel nieuwsgierig of ik goed voor mijn partner met dementie zorg. Ik heb BordjeVol doorlopen. En wat denk je? Ja dus! We zijn allebei op leeftijd dus het is soms wel wat lastig. Maar ik heb het onder controle en dit is voor mij een plezierig bewijs."

Quote van een mantelzorger

Vrijwilligers begeleiden bij BordjeVol 

Joyce, Coördinator Chronisch zieken & Netwerkcoaching bij StiB: "We willen ervoor zorgen dat BordjeVol in de genen van onze professionals en vrijwilligers komt om zoveel mogelijk mantelzorgers te kunnen helpen via deze methode." Daarom ontwikkelde StiB een stappenplan om hun cliënten door vrijwilligers te laten begeleiden bij het doorlopen van BordjeVol.

Stappenplan met tips
 

"Workshop super zinvol!"

Om vertrouwd te raken met de methodiek en te ontdekken op welke manieren BordjeVol ingezet kan worden, organiseren we regelmatig workshops. Jessica Slijpen, workshopleider: "Professionals vinden het prettig om het instrument een keer samen met anderen uit het werkveld aan de hand van een casus te doorlopen. Zo leuk om nieuwsgierigheid dan te zien omslaan in enthousiasme."

Lees het interview met Jessica
 


Informatie en workshop in Beda

 
Op 23 mei is er een speciaal event: het Festival Om Nooit Te Vergeten in de voormalige Koepel-gevangenis in Breda. Ook WeHelpen is daar aanwezig met BordjeVol. Er is een informatiestand en we geven een mini-workshop BordjeVol. 
 
Meer info
 
Met vriendelijke groet, 
team WeHelpen
 


Workshop BordjeVol voor professionals

 
Op 23 mei is er ook een workshop bij Groenhuysen in Roosendaal van 9 tot 11.30 uur. Professionals ervaren wat de cliënt meemaakt tijdens het doorlopen van BordjeVol. En krijgen tips en achtergrondinformatie over de verschillende stappen.
 
Schrijf je in
 
 
  

Je ontvangt deze mailing omdat je je hiervoor hebt aangemeld via WeHelpen.

Wil je deze mailing niet meer ontvangen?
Uitschrijven of voorkeuren aanpassen

Ons adres:
Smederijstraat 2, 4814 DB Breda, Nederland
info@wehelpen.nl