Klik hier voor online versie. 
Facebook
Website
Welkom bij de nieuwsbrief van november 2017!

- Bouwwerkzaamheden het Slot;
- Eerste woningen de Kreek;
- Aanleg hondenuitlaatplaatsen;
- Verbod auto's Karrespoor;
- En ander kort nieuws.

Wijkpark de Hoogte gezien vanuit de lucht. Met op de achtergrond links het zuidwestelijke deel van de Contreie, waar de gemeente vrije kavels verkoopt en waar het project 'Houtse Akkers' in de verkoop is. Rechts naast wijkpark de Hoogte is het project 'de Hoogte' in de verkoop. In deze nieuwsbrief leest u hier meer over.

De foto is gemaakt door Van de Water Groep.

Bouwwerkzaamheden het Slot

Ze zijn flink aan het bouwen bij het Slot. Bij sommige kavels zijn de graafwerkzaamheden gestart, terwijl bij andere huizen al wordt gemetseld. 
Herhaalde melding: het Karrespoor is niet toegankelijk voor personenauto's

Het blijkt dat met regelmaat bestuurders van personenauto’s nog steeds gebruik maken van het Karrespoor. Dit is nadrukkelijk niet toegestaan. Het Karrespoor is verboden voor alle voertuigen, uitgezonderd vrachtwagens en landbouwvoertuigen.

Als u met een personenauto over het Karrespoor rijdt, loopt u risico op een boete. 
Hondenuitlaatplaatsen de Contreie

Het college van b en w heeft een besluit genomen over de aanleg van drie hondenuitlaatplaatsen (hup) in de Contreie. Het besluit is definitief. De hup aan de Hoogte is aangelegd. De hup aan Napoleonshoed en Heijligerweg legt de gemeente tzt aan.
Stapstenen weg

De gemeente heeft een aantal stapstenen onder de duiker in de Kreek verwijderd. Momenteel onderzoekt de gemeente hoe ze de onderdoorgang op een andere manier kan inrichten, zodat men er weer onderdoor kan lopen.

Oplevering eerste woningen de Kreek

De eerste woningen in de Kreek zijn opgeleverd. De woningen staan aan de straten Stuifduin en Heideven. Deze week volgt de oplevering van woningen aan de straat Jachtkamp. Rond april / mei 2018 zullen de straten woonrijp worden gemaakt. 

De verwachting is dat in de loop van 2019 alle woningen in de Kreek zijn opgeleverd.

Terugblik informatiemarkt
de Contreie


Op zaterdag 28 oktober organiseerde de Gemeente Oosterhout in samenwerking met VABO Ontwikkeling BV en Van Wanrooij Projectontwikkeling BV een Informatiemarkt in de Contreie.

Geïnteresseerden konden zich laten informeren over de nieuwbouwwoningen en over de 25 kavels die de gemeente verkoopt in de Contreie.

 
Meer weten over de kavels van de Gemeente Oosterhout?
Bezoekt u dan de kavelkiezer.

Meer weten over de projectbouw?
- Van Wanrooij Projectontwikkeling BV bouwt 27 riante woningen langs het Markkanaal: 'De Houtse Akkers'
- VABO Ontwikkeling BV bouwt 4 royale 2-onder1-kapwoningen en 1 vrijstaande woning aan wijkpark de Hoogte: 'De Hoogte' 
Aandacht snelheidslimiet in de wijk

De gemeente heeft van meerdere bewoners in de Contreie gehoord dat sommige bestuurders van personenauto's veel te snel door de wijk heenrijden. Als voertuigen te snel rijden, dan kan dit gevaarlijke situaties opleveren. Daarom graag uw aandacht voor het snelheidslimiet.
Copyright © 2017 Gemeente Oosterhout, All rights reserved.


Gegevens wijzigen | Afmelden 

Email Marketing Powered by Mailchimp