AGENDALADDER


Hoe ziet een broeikaswereld eruit?

Zondag 2 februari, 11.00 - 13.00 uur (Amsterdam)
Appy Sluijs, hoogleraar paleoceanografie, spreekt in deze Paradisolezing over het klimaat in het verleden als spiegel voor de toekomst.
> Lees meer

Uitreiking KNAW Early Career Awards

Dinsdag 4 februari, 16.00 - 17.30 uur (Amsterdam)
Twaalf jonge onderzoekers ontvangen uit handen van de minister van OCW de Early Career Awards van de KNAW. Presentatie Patrick Nederkoorn.
> Lees meer

KennisCafé: Wat is bewustzijn

Maandag 17 februari, 20.00 - 22.00 uur (Amsterdam)
Bewustzijn lijkt een simpel begrip, maar de wetenschap gist nog altijd naar een definitie. Is bewustzijn uitsluitend iets menselijks, of hebben computers er ook een?
> Lees meer

Een avond op Antarctica

Woensdag 19 februari, 19.00 - 21.30 uur (Amsterdam)
Hoe kan fictie bijdragen aan het denken over de klimaatcrisis? Schrijvers, journalisten en wetenschappers schetsen een beeld van Antarctica vanaf het jaar 2119.
> Lees meer

En verder in maart

Inschrijven op de wachtlijst:

Bijeenkomst gemist?

Op het KNAW-videokanaal vindt u een aantal KNAW-bijeenkomsten terug. Of luister geluidsopnamen terug via TXTRadio, bijvoorbeeld de bijeenkomst over de digitale samenleving.

Blijf op de hoogte

Volg de KNAW, de Akademie van Kunsten en De Jonge Akademie op sociale media en blijf op de hoogte van onze activiteiten. Meer informatie op
knaw.nl/blijfopdehoogte

KONINKLIJKE NEDERLANDSE
AKADEMIE VAN WETENSCHAPPEN
Communicatie & Informatievoorziening
Kloveniersburgwal 29
Postbus 19121
1000 GC Amsterdam

Telefoon 020 551 0782
communicatie@knaw.nl

www.knaw.nl

Wij gebruiken uw gegevens alleen voor het versturen van onze mailings en zullen deze nooit zonder uw toestemming aan derden verstrekken. Uiteraard kunt u altijd uw gegevens wijzigen of uzelf afmelden voor onze mailings. Zie ook onze privacyverklaring.