Agendaladder


KNAW-webinars

De KNAW organiseert voorlopig geen bijeenkomsten meer met live publiek.

Daarvoor in plaats zijn onze online bijeenkomsten gekomen. Wanneer u zo’n bijeenkomst wilt bijwonen meldt u zich aan via een link (Zoom). Zie hiervoor de agendateksten. Na uw aanmelding ontvangt u een e-mail met daarin de directe link naar de bijeenkomst. Tijdens de bijeenkomst bent u als bezoeker niet in beeld.

U kunt onze bijeenkomsten ook meekijken met de livestream op ons YouTube-kanaal.

De precariteit voorbij. Naar een samenleving met basisinkomen

Donderdag 11 juni, 16.30 - 17.45 uur
Met dit webinar richt de Akademie van Kunsten zich op de toekomst na de coronacrisis. Hoe kan een samenleving waarin een basiskomen is ingevoerd eruitzien?
> Lees meer

Kunst en wetenschap

maandag 15 juni, 16.00 - 17.45 uur
Kunstenaars en wetenschappers uit verschillende disciplines werken steeds meer samen. Hoe organiseer je deze coöperaties zo dat ze leiden tot iets relevants en bruikbaars voor de betrokken kunstenaars en wetenschappers?
> Lees meer

Kwaliteit van leven in coronatijden

Dinsdag 16 juni, 19.00 - 20.15 uur
Wat is de invloed van corona en het beleid op onze kwaliteit van leven? Perspectieven vanuit de economie, geschiedenis, gezondheidswetenschappen en ethiek.
> Lees meer

Verbonden tegen Covid-19 - Hoe netwerken pandemieën verspreiden en bestrijden

Dinsdag 30 juni, 19.00 - 20.30 uur
De verspreiding van Covid-19 is mogelijk gemaakt door mondiale netwerken van verkeer en sociale interactie. Diezelfde netwerken stellen ons echter ook in staat om Covid-19 te bestrijden. Wat zou de bijdrage van medische, exacte, sociale en communicatiewetenschappen kunnen zijn?
> Lees meer

Webinar terugkijken?

Heeft u een webinar gemist? U kunt terugkijken via knaw.nl/terugkijken-webinars.

Blijf op de hoogte

Volg de KNAW, de Akademie van Kunsten en De Jonge Akademie op sociale media en blijf op de hoogte van onze activiteiten. Meer informatie op
knaw.nl/blijfopdehoogte

KONINKLIJKE NEDERLANDSE
AKADEMIE VAN WETENSCHAPPEN
Communicatie & Informatievoorziening
Kloveniersburgwal 29
Postbus 19121
1000 GC Amsterdam

Telefoon 020 551 0782
communicatie@knaw.nl

www.knaw.nl

Wij gebruiken uw gegevens alleen voor het versturen van onze mailings en zullen deze nooit zonder uw toestemming aan derden verstrekken. Uiteraard kunt u altijd uw gegevens wijzigen of uzelf afmelden voor onze mailings. Zie ook onze privacyverklaring.