prascic
Dragi naši članovi,

bliži se kraj vrlo uspješne godine: postali smo no kill Hrvatska, zabranili uzgoj životinja za krzno i dobili dosad najnapredniji Zakon o zaštiti životinja. Sve to ne bismo uspjeli bez vaše podrške. Hvala vam što ste tu ste kada vas najviše trebamo, što nam pomažete i dajte podršku na bilo koji način. No, tek sad nam predstoji puno posla oko provedbe Zakona.

Kako bismo vam i uživo zahvalili, pozivamo vas na druženje u ovaj četvrtak, 21. prosinca od 17:30 sati u našem uredu (Jurišićeva 25)! Slana ili slatka veganska klopa je dobrodošla s vama. Poslije druženja u uredu, razgovora o budućim projektima, premijernog prikazivanja 4-minutnog videa autora Dragana Šurlana o životinjama iz utočišta Koki i dijeljenja informacija o tome kako nam dodatno možete pomoći, nastavljamo druženje u The Beertiji (Ul. Pavla Hatza 16). ;)

Podsjećamo vas da ste upravo vi sve ovogodišnje uspjehe učinili mogućim. Ovim putem htjeli bismo vas zamoliti da nam, ako to već niste, prije kraja 2017. godine uplatite godišnju članarinu za ovu godinu, kako bismo i dalje uspješno obavljali svoje aktivnosti. Vašim članarinama znatno olakšavate rad Udruge, te iskazujete direktnu i vrlo konkretnu podršku našem radu i zajedničkom putu ka svijetu bez iskorištavanja životinja.

Hvala vam!
Prijatelji životinja
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
YouTube
YouTube
Ovo šaljemo iznimno na e-mail adrese svih članova Prijatelja životinja.
Vašom donacijom pomažete nam da spašavamo njihove živote. Svake minute svakoga dana životinje pate i mole za našu pomoć. Molimo vas da pomognete tim nedužnim bićima. Zajedno možemo stvoriti svijet koji će poštivati svaki život. Vi nam omogućujete da se borimo za njih.
IBAN: HR2023600001101531137
 
Copyright © 2020 Prijatelji životinja, All rights reserved.