Copy
Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU).
 
Beste lezer,

In het verleden heeft u zich ingeschreven voor onze nieuwsbrief of hebben wij uw contactgegevens ontvangen om u op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen en/of evenementen en activiteiten van de Galerie De Toonzaal .
 
Aangezien wij in het bezit zijn van uw contactgegevens (voornaam/initialen, achternaam en mailadres) en deze opgenomen hebben in ons 'MailChimp' mailingsysteem, zijn wij verplicht in het kader van de nieuwe privacywetgeving die op 25 mei a.s. ingaat, om u te wijzen op de mogelijkheid dat wanneer u geen nieuwsbrieven meer van ons wilt ontvangen u zich eenvoudig uit kunt schrijven via de Afmelden-link, onderaan deze e-mail. Uw gegevens worden vervolgens uit ons systeem gewist. Als u onze nieuwsupdates wilt blijven ontvangen hoeft u geen actie te ondernemen. 
 
Respectvol
We hebben uw persoonlijke gegevens niet voor andere doeleinden gebruikt en ze ook niet aan anderen ter beschikking gesteld. U kunt u erop blijven vertrouwen dat wij in de toekomst net zo zorgvuldig met uw contactgegevens omgaan als dat we dit altijd hebben gedaan.
 
Hopend u voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u vragen hebben aan de hand van deze e-mail en/of moeilijkheden ondervinden bij het uitschrijven uit de mailinglist dan kunt u direct contact opnemen met info@detoonzaal.com
 
Met vriendelijke groet,
 
Marlies Vonk
Galerie De Toonzaal    
 
                                Marlies Vonk op Facebook Like us?

Expositieruimte voor kunst en toegepaste kunst
Rijkesluisstraat 19A - 5688 EC Oirschot - 0499 574012 -
info@detoonzaal.com - http://www.detoonzaal.com/

Openingstijden: Flexibel:
donderdag, vrijdag, zaterdag
11:00  - 17:00 uur
iedere eerste zondag van de maand tenzij anders aangegeven.
13:00 - 17:00 uur
 
… en
als we toevallig open zijn.

Buiten deze tijden is bezoek op afspraak mogelijk.
Copyright © 2018 Atelier Marlies Vonk, Alle rechten voorbehouden.

De Toonzaal gebruikt uw  persoonlijke gegevens niet voor andere doeleinden dan het sturen van informatie over de activiteiten van Galerie De Toonzaal en Atelier Marlies Vonk Ze worden ook niet aan anderen ter beschikking gesteld.
 
 
Wanneer u geen nieuwsbrieven meer van ons wilt ontvangen kunt u zich eenvoudig uit schrijven via de Afmelden-link of via  info@ De Toonzaal.com
 
 
 
 This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Atelier Marlies Vonk · Rijkesluisstraat21/21A · Oirschot, NBr 5688 EC · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp