Copy
PERSBERICHT
Bekijk deze e-mail in je browser

Nieuwe campagne #WaterVrij te zien in de Ster reclame

Vanaf vandaag is onze campagne #WaterVrij in de lucht. In ons waterrijke land is zwemveiligheid enorm belangrijk. Maar door de coronacrisis zijn alle zwembaden dicht; zwemlessen en andere wateractiviteiten kunnen niet plaatsvinden. Wij willen juist nu zichtbaarheid en bekendheid geven aan zwemveiligheid, op een toegankelijke manier. De campagne #WaterVrij bestaat uit verschillende onderdelen, zoals een website met nuttige tips, leuke spelletjes én een tv-commercial. De komende periode is onze commercial regelmatig te zien in de Ster reclame, vanmiddag om 15.25 uur staat de eerste uitzending gepland (na ZAPPLIVE EXTRA en voor ZAPPBIOS).

Graag delen we de verschillende onderdelen van deze campagne met jullie. In de hoop dat dit natuurlijk volop gedeeld wordt, zodat onze zwembranche 'viral' gaat.
 
De campagne #WaterVrij is een unieke samenwerking tussen WiZZ, Nationale Raad Zwemveiligheid, Koninklijke Nederlandse Zwembond en Reddingsbrigade Nederland.

 

 

Bezoek de website:

Ga naar #WaterVrij
Bekijk nu de commercial

Delen, delen, delen!

Maak gebruik van de beschikbare content

Wij zouden het erg op prijs stellen als de campagne #WaterVrij door velen onder de aandacht wordt gebracht. Deel onze berichten vooral! Natuurlijk binnen de zwembranche, maar ook met andere zwemliefhebbers, van jong tot oud!

Heb jij een website, nieuwsbrief en/of social-mediakanaal met ruimte om onze campagne te promoten? Dat zouden we geweldig vinden! Je kunt hiervoor gebruikmaken van de volgende bronnen. Denk je ook aan de hashtag #WaterVrij? 

- Onze Website;
- Onze Facebook-pagina;
- Onze Instagram-pagina;
- Onze Twitter-pagina;
- Onze tv-commercial;
- Onze campagnebeelden;
- Het uitzendschema van de Ster (geen garantie op tijden);
- De introtekst van #WaterVrij:

Door de coronacrisis zijn alle zwembaden dicht; zwemlessen en andere wateractiviteiten kunnen niet plaatsvinden. Dat is enorm balen! En het is natuurlijk wennen voor zowel jou als je zweminstructeur. We missen jullie enorm! Maar het is ook erg belangrijk dat je veilig bent in, op en langs het water. Bijvoorbeeld als je buiten speelt vlakbij een sloot!

Daarom heeft WiZZ deze website bedacht, vol met allerlei tips. Maar gelukkig werkt WiZZ samen met hele fijne en belangrijke partners, die ook hun bijzondere tips en leuke activiteiten hebben toegevoegd. Zij helpen jou, zodat je veilig bent in het water. Zodat jij hopelijk straks in de zomer weer onbezorgd kunt genieten op het strand of in het zwembad. Zien we je daar?

Tot die tijd veel plezier met alle leuke activiteiten op deze website.

Noot voor de redactie. Niet voor publicatie.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met:


Maaike Rouw
communicatie@wzz.nl
06 1002 1538

#WaterVrij is een initiatief van: 
 


Mede mogelijk gemaakt door:
 

     


WaterVrij
Stephensonweg 14
4207 HB  GORINCHEM

T +31 (0)183 - 646 696
E info@wzz.nl
W www.wzz.nl


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Atriumgroep · Stephensonweg 14 · Gorinchem, 4207 HB · Netherlands