Copy
Team Castelloserve, de kasteelheren Rob Claassens en Rob Venema, presenteren de laatste ontwikkelingen. 

Nieuwsbrief Januari 2013

OpenLeerCastellum

“Op zoek naar vertrouwen?” Met deze woorden sloten wij onze laatste nieuwsbrief over moderne telefonie in 2012 af. Volgens Van Dale staat vertrouwen voor het geloof in iemands goede trouw en eerlijkheid. Vertrouwen is één van de belangrijkste fundamenten in ons dagelijks leven, privé en zakelijk. Privé laten we graag privé, maar zakelijk willen we in 2013 wél aan de slag met het uitbouwen van het vertrouwen bij onze bestaande relaties en het winnen van vertrouwen bij potentiële nieuwe relaties.

Bij de start van elk nieuw jaar kijken ook wij terug naar wat goed en minder goed ging. Wat werd goed en minder goed gewaardeerd? Wat kunnen we daarvan leren en positief inzetten voor het nieuwe jaar? We hebben onomstotelijk vastgesteld dat ons grootste bezit het vertrouwen is dat relaties in ons hebben. Vertrouwen waarvoor we dagelijks graag keihard werken. Niet “uurtje factuurtje”, maar heldere prestaties afspreken.

Vertrouwen verdien je ook wanneer je bereid bent af en toe wat te geven zonder daar direct iets voor terug te verwachten. Iets waarvoor we in 2012 veel waardering hebben gekregen en waar we in 2013 nog meer invulling aan geven. Hoe? Met ons OpenLeerCastellum!

OpenLeerCastellum (kortweg OLC)

Onder deze noemer gaan we vanaf nu een deel van onze kennis en ervaring regelmatig met u delen. Met laagdrempelige presentaties gaan wij voor u met thema’s aan de slag op het gebied van ICT Advies en Projectmanagement, Beleid en Communicatie. We hebben natuurlijk niet stilgezeten, in de linker kolom van deze nieuwsbrief hebben we het nu al beschikbare Open Leermateriaal kort toegelicht.

Waarom deze koers voor een kennisorganisatie als de onze? Eenvoudig, úw waardering de afgelopen jaren voor onze open manier van communiceren en transparante manier van werken. Dankzij ú hebben wij er het volste vertrouwen in dat dit de juiste weg vooruit is! Het OLC is onze eerste stap op deze nieuwe kennisroute, sluit u aan in 2013?
In ons OLC delen wij van harte onze kennis en ervaring met u.

De toegevoegde waarde van regionale glasvezelinitiatieven gaat verder dan ICT alleen. Klik hier en lees meer.

Projectmanagement is niet slechts een methodiek, maar vooral ook een management uitstraling. Klik hier en lees meer.

Op een pragmatische manier beleid een kans geven. Klik hier en lees meer.

Het aanschaffen van technische communicatiemiddelen (VoIP) is slechts één van de schakels in uw communicatieproces. Wij presenteren u de "3 in Balans" aanpak. Klik hier en lees meer.Wij nodigen u van harte uit met ons mee te denken over de kennis die wij met u via ons OpenLeerCastellum kunnen delen. Welk onderwerp zou u graag aan de orde willen stellen? U kunt eenvoudig reageren via het contactformulier op onze website.Rob Claassens & Rob Venema

Schoolnet Eindhoven

Schoolnet Eindhoven en CastelloServe gaan uitdaging aan op gebied van telefonie!

Schoolnet Eindhoven is een succesvol initiatief van de gezamenlijke onderwijsinstellingen, bibliotheek Eindhoven en de gemeente Eindhoven. Het biedt deelnemers in de regio een supersnel glasvezelnetwerk tegen aantrekkelijke voorwaarden. Schoolnet Eindhoven brengt techniek, bedrijfsvoering en onderwijs in synergie, onder andere door het faciliteren van projecten op elk van deze gebieden.
 
Op het gebied van bedrijfsvoering heeft Schoolnet Eindhoven besloten in 2013 het thema telefonie aan te wijzen als focusgebied. Is het mogelijk alle aanwezige kennis, ervaringen en middelen binnen het netwerk slim te bundelen en zo een optimale communicatievoorziening vorm te geven waar álle aangesloten scholen wel bij zullen varen? Een serieuze uitdaging waar CastelloServe is gevraagd die samen met Schoolnet Eindhoven aan te gaan.
 
Aansluitend op de opening van deze nieuwsbrief, geldt dat ook hier wederzijds vertrouwen de basis vormt van de samenwerking. Het vertrouwen dat wij het belang van de scholen absoluut op nr. 1 zullen zetten en daar alles voor uit de kast zullen halen. Ook het feit dat wij hier heldere prestaties hebben afgesproken en geenszins “uurtje factuurtje” werken, is tekenend voor de samenwerking. Alle ambities moeten voor de zomervakantie zijn gerealiseerd. Geen tijd te verliezen dus!
 
We zijn al uit de startblokken en zullen u van de laatste ontwikkelingen op de hoogte houden via de website Schoolnet Eindhoven. Deze zal in februari worden gepubliceerd.

Om ervoor garant te staan dat Schoolnet Eindhoven zelf optimaal bereikbaar is, heeft CastelloServe per direct haar digitale assistent Castelnuovo aan het werk gezet en het service contactcentrum geopend.
Hier kunt u terecht met al uw vragen over breedband glasvezel, telefonie, lopende projecten en de van organisatie Schoolnet Eindhoven. U hoeft alleen maar even het volgende nummer te noteren!

040 – 303 0000
Copyright © 2013 CastelloServe BV, All rights reserved.
Our mailing address is:
CastelloServe BV
Pastoor Bastiaansensingel 4a
Sint Willebrord, NB 4711EC
Netherlands

Add us to your address book