Copy
Als u deze nieuwsbrief niet kunt lezen klik hier voor de online versie.
twitter Ontvang alle scholing op je mobiel via @KRTtweets
 
 

Promotie itemsKRT wordt steeds beter zichtbaar. Meer dan 1.000 bezoekers – waarvan 60 procent nieuwe bezoekers – maken wekelijks gebruik van de website. Wie op internet zoekt naar “tandarts register” komt automatisch uit bij het KRT waar ruim 4.400 tandartsen zijn geregistreerd. Steeds meer tandartsen, die in het KRT register geregistreerd staan, willen gepast uiting geven aan deze registratie. Het KRT heeft daarvoor promotiematerialen ontwikkeld. U kunt het promotiemateriaal gratis bestellen door een mailtje te sturen naar het KRT bureau, wij zenden u kosteloos de bestelde items toe.

 
 
Divider
 
 Op de balie
Voor op de balie heeft het KRT een kleine standaard van plexiglas ontwikkeld met de tekst “uw tandarts staat geregistreerd bij het KRT”. De baliedisplay is 8 bij 8 cm en past in elk interieur. Zo kunt u op gepaste wijze laten zien waar u voor staat.

Op de deurTransparantie is niet weg te denken in de hedendaagse tandartsenpraktijk. Daarom heeft het KRT een bescheiden aluminium deurplaatje van 5 bij 5 cm laten maken. Het zelfklevende deurplaatje bevat het KRT-beeldmerk met dezelfde boodschap als de baliedisplay.

Op de websiteAls geregistreerde tandarts heeft u de mogelijkheid om het KRT-beeldmerk op uw eigen website te plaatsen met eventueel een directe link naar uw eigen vermelding in het KRT-register.

In de wachtkamerKRT beschikt over folders die informatie geven wat een patient kan verwachten van een KRT-geregistreerde tandarts. De folders worden geleverd met een plexiglas houder.

 
 
Divider
 
 

Rutger Hazebroek, tandarts

 

Rutger Hazebroek, DentiQ Tandartsen Maarssen
‘KRT biedt een belangrijke kwaliteitsborging voor het tandartsvak. Heel relevant dus, om dat zichtbaar te maken. Zo laten we zien dat we ons vak én onze patiënten serieus nemen!’
 

 
 
Divider
Footer

Bureau Kwaliteitsregister Tandartsen
Tel 030 6076360 | bureau@krt.nu | www.krt.nu
Op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8.30 - 14.00 uur m.u.v. woensdag