Copy
Als u deze nieuwsbrief niet kunt lezen klik hier voor de online versie.
twitter Ontvang alle scholing op je mobiel via @KRTtweets
 
 

PE-online voor tandartsen vernieuwd
Drie jaar geleden is het KRT, ten behoeve van de automatisering, overgestapt op het gebruik van PE-online. Met dit registratiesysteem is een belangrijke stap gezet om op grote schaal deelname aan bij- en nascholing te kunnen registreren. PE-online stelt opleiders in staat om zelf direct uw presentie toe te voegen aan uw dossier. Behalve voordelen hebben we ook enkele nadelen ervaren. De gebruiksvriendelijkheid van PE-online liet hier en daar te wensen over: vooral het proces van aanmelden en herregistratie was ingewikkeld. Uw feedback is opgepakt en verwerkt in een vernieuwd PE-online.
 
In overleg met de leverancier van PE-online hebben we de methode voor aanmelden en herregistratie anders ingericht. Voor het aanmelden hebben we tussenstappen geautomatiseerd. Een herregistratie kunt u nu direct vanuit het hoofdscherm aanvragen. Drie maanden voor het einde van uw registratieperiode verschijnt een ‘actie’ bovenin het scherm. Per e-mail wordt u hierop geattendeerd. Om het gebruik van PE-online verder te vergemakkelijken is het menu gewijzigd en het scherm anders ingedeeld.
 
We willen graag dat u PE-online ervaart als een prettig hulpmiddel bij de registratie van deskundigheidsbevorderende activiteiten. Bij de vernieuwde versie van PE-online hoort ook een nieuwe handleiding. De nieuwe handleiding is beschikbaar via de website. Hierin leest u alles over de mogelijkheden van uw PE-online account.
 
Ook in de toekomst willen we graag continue verbeteren. Daarom nodigen we u uit om opmerkingen en suggesties te blijven insturen. We wensen u veel gebruikersgemak.


 

 
 
Divider
Footer

Bureau Kwaliteitsregister Tandartsen
Tel 030 6076360 | bureau@krt.nu | www.krt.nu
Op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8.30 - 14.00 uur m.u.v. woensdag