Copy
Viikkokirje 18.4.2016 | Sandy Talarmo
Sandy Talarmo

Kuinka koti vaikuttaa hyvinvointiisi?


Pidin lauantaina Intusiasmassa Hyvinvoiva koti -ryhmävalmennuksen. Valmennuksessa tarkasteltiin kodin vaikutusta hyvinvointiin ja omalta tuntuvaan elämään. Jos mietit omaa kotiasi, millä tavalla se vaikuttaa myönteisesti hyvinvointiisi tällä hetkellä?

Myönteinen vaikutus voi olla esimerkiksi hyvin suunnitellulla vaatehuoneella. Kokonaisuus on helppo hahmottaa, löydät tarvitsemasi vaivattomasti ja pyykkihuolto pelaa. Kun eteisessä on tavaroille ja vaatteille omat paikkansa, on lähteminen helpompaa pienessä kiireessäkin. Tällaiset asiat säästävät paitsi hermoja, myös aikaa jollekin olennaisemmalle.

Toimiva järjestys keittiössä helpottaa arjen valintoja ja kauppareissuja. Tämä voi olla erityisen tärkeää pienten lasten kanssa tai esimerkiksi elämäntapoja kohennettaessa. Kun on tilaa laittaa ruokaa riittävän helposti, tulee harvemmin turvauduttua hätäratkaisuihin. Kun jääkaappi ja ruokakaapit ovat järjestyksessä, on helppo tarkistaa tilanne ennen kauppaan lähtemistä. Täsmäostokset vähentävät hukkaan menevän ruuan määrää ja säästävät rahaa.

Toimiva järjestys on muutenkin yleensä se taloudellisin ratkaisu. Tiedät mitä sinulla jo on, tavarat löytyvät tarvittaessa ja uutta hankitaan silloin, kun sitä tarvitaan ihan oikeasti. Ei siis tule hankittua varmuuden vuoksi tai vahingossa jotain, mitä on jo ennestään riittävästi.

Katsele kotona ympärillesi neutraalisti, tuorein silmin. Millainen tunnelma kotonasi on? Kuinka se vaikuttaa elämääsi? Millaisiin asioihin haluat laittaa energiaa mahdollisimman vähän? Mille haluat enemmän tilaa? Häiritseekö jokin keskittymistäsi? Missä kohtaa tarvitaan erityistä sujuvuutta juuri nyt?

Jos nyt tuntuu, että kotona on elämää ja hyvinvointia häiritseviä kohtia, on hyvä muistaa yksi huojentava asia: Yllättävänkin pienillä muutoksilla voi olla merkittävä vaikutus. Ei tarvitse odottaa, että koko koti olisi huippuunsa hiottu kokonaisuus. Olennaista on ymmärtää, millä asioilla on eniten vaikutusta elämään juuri nyt. Keskity tekemään niistä mahdollisimman helppoja ja mukavia.
 
Ota rennommin

Kesällä jo rennommin


Nyt on erinomainen aika aloittaa Unelmien koti -verkkokurssi. Kun aloitat tänään, on arjessasi kesään mennessä jo huomattavasi kevyempi meininki.

Saat linkin kurssin 5-sivuiseen introon heti tilausvahvistuksen mukana.

[ lue lisää ]
Hämeenpuisto 31, Tampere

Hämeenpuisto 31


Hyllyt saivat täydennystä tänään ja ovet auki tällä viikolla:

ma 18.4. klo 15-18
ti 19.4. klo 12-18

Loppuviikon valmennan Lontoossa.

lue lisää | vieraile verkkokaupassa

Lontoossa tällä viikolla


Olen Lontoossa ke 20.4. - su 24.4. Lontoossa yhteydenottoihin vastaamisessa voi olla viivettä. Tuona aikana tehdyt postitse toimitettavat tilaukset pääsen postittamaan maanantaina 25.4. Kiitos kärsivällisyydestäsi!

Kalenteri


Hämeenpuisto 31 Verkossa
Ota mukaasi

Takeaway


Self-talk reflects your innermost feelings.
― Asa Don Brown
Valmennan ihmisiä löytämään tilaa, aikaa ja rohkeutta elämään. Valmennustilani sijaitsee Tampereen Hämeenpuistossa ja valmennuksiini tullaan usein kauempaakin. Etäpalveluni, verkkokurssini, tehtäväkirjani ja korttipakkani ovat saatavissa kaikkialle. Verkkokaupastani ja valmennustilani yhteydessä toimivasta vihkokaupasta löydät myös valloittavat muistivihkot. Katso viikoittaiset avoimien ovien päivät nettisivuiltani.

Neljättä vuotta ilmestyvä ilmainen viikkokirjeeni herättelee lempeästi miettimään ja muistamaan, mikä omassa elämässäsi on tärkeää juuri tällä hetkellä.
sandytalarmo.fi | verkkokauppa | viikkokirjeen fb-ryhmä
Sandy Talarmo
facebook | instagram
Se Hämeenpuiston vihkokauppa
facebook | instagram
Copyright © 2016 Sandy Talarmo
All rights reserved.


Illustrations: Lineartestpilot
Photos: Sandy TalarmoTule viikkokirjeen lukijaksi

Voit tilata ilmaisen viikkokirjeen sähköpostiisi tai lukea kirjeet Facebook-ryhmän kautta. Ryhmässä julkaistaan vain viikkokirjeitä, joten myös aiemmin ilmestyneitä kirjeitä on helppo selailla.

Varmista ryhmän otsikkokuvan oikeasta alareunasta, että saat kaikki ilmoitukset ryhmän julkaisuista.
 
Share
Tweet
Pin
Share
Forward