Copy
   Persuitnodiging
     21-08-2015, Amsterdam
Wordt deze email niet correct getoond? Bekijk het in uw browser. 

GRENZELOOS SAMENWERKEN IN HARTJE AMSTERDAM


Op 28 augustus opent de nieuwe co-workingspace 'Global Grounds@KIT' haar deuren. Global Grounds@KIT is een community van start-ups en kleine ondernemers met een focus op internationale duurzame ontwikkeling. Global Grounds@KIT biedt een inspirerende internationale werkomgeving met flexibele werkplekken, gevestigd op een geweldige locatie; het pand van het Koninklijk Instituut voor de Tropen (KIT) in Amsterdam Oost.

Community met lef
Alle leden van Global Grounds@KIT zijn internationaal actief op thema’s als duurzame economische ontwikkeling, mensenrechten of gezondheid. Members delen niet alleen een kantoorpand, maar ook DNA: ambitieus, internationaal en idealistisch. Ondernemers kunnen elkaar makkelijk voor inspiratie vinden in de coffee corner, woonkamer of op het grote dakterras. Het is grenzeloos ondernemen met lef en visie vanuit een community van gelijkgestemden.
 
Amsterdams icoon
Global Grounds@KIT is onderdeel van de bloeiende start-up scene in Amsterdam, waarin gevestigde partijen en kleinere ondernemers elkaar steeds meer opzoeken. Ondernemers brengen gevestigde partijen vernieuwing en doen hun voordeel met de daar al aanwezige kennis en netwerk. Met de focus op duurzame ontwikkeling in ontwikkelende economieën, is Global Grounds@KIT uniek in zijn soort. Initiatiefnemers De Groene Grachten en draaijer+partners geven met de co-working space bovendien een vernieuwende invulling aan een iconisch monument in Amsterdam.

U bent van harte uitgenodigd voor de opening van Global Grounds@KIT op 28 augustus 2015. Aanmelden kan via info@globalgrounds.nl.
 

 
Officiële opening
Datum: vrijdag 28 augustus 2015
Tijdstip: 16:00-18:00 uur
Locatie:
Global Grounds @KIT
KIT (Koninklijke Instituut voor de Tropen)
Mauritskade 63, 1092 AD Amsterdam

 

 
Lees alle ins en outs op onze website www.globalgrounds.nl/
Perscontact
Voor meer informatie of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met: 

Jelle Rademaker, Mede-oprichter De Groene Grachten
+31 6 14 06 07 25
jelle@degroenegrachten.nl / www.degroenegrachten.nl

Lars van Velzen, Community manager Global Grounds@KIT
+31 52 45 51 55

Anar Harmsen, Hoofd Marketing & Communicatie KIT
+31 20 568 85 37
Over De Groene Grachten
Stichting De Groene Grachten is in 2012 opgericht door Wubbo Ockels en zet zich in om historische binnensteden duurzaam te maken. De Stichting begon in het moeilijkste stukje van Nederland: de Amsterdamse grachten. â€œWant als monumentale grachtenpanden duurzaam kunnen, dan kan het overal!”, aldus Ockels in 2012. De Groene Grachten helpt inmiddels door heel Nederland eigenaren van historische panden hun pand energiezuinig te maken met duurzame maatwerkadviezen, bouwbegeleiding en innovatieve projecten. Lees meer...
Copyright © 2015 De Groene Grachten, All rights reserved.

Email Marketing Powered by Mailchimp