NEWSLETTER APRIL/MAJ: STRIKKEWEEKEND PÅ FANØ med Christel & Vithard |  VIDEO AF FLOT NYHED fra min nye bog | VIP TILBUD | STRIKKEFESTIVAL 2017
View this email in your browser
CHRISTEL SEYFARTH

NEWSLETTER APRIL/MAJ 2017

Glædelig Påske

Der er ikke noget så skønt, som når foråret banker på, og nogle herlige solrige måneder venter forude.

Her i butikken er vi i fuld gang med at lægge på hylder og hænge på bøjler, for alle de nye varer er kommet i butikken.

Den største dag er dog, når sendingen af færdigstrikkede modeller fra Sri Lanka bliver afleveret hos mig lige før påske. Det er som juleaften, når jeg åbner pakkerne med det skønneste færdigstrik, og jeg er helt høj i flere dage efter! Alle modellerne bliver vasket og dampet, der bliver syet knapper i osv., og så skal vi finde plads til det hele i butikken. 

FÆRDIGSTRIKKEDE MODELLER
NU I BUTIKKEN

Ønsker du dig en af mine modeller, men strikker ikke selv, kan du købe mange af modellerne færdige. Det bedste er selvfølgelig at komme til Fanø og prøve dem på og SE farverne, men du kan også tage et kig på e-shoppen og se, hvad der aktuelt er til salg. Der er altid lidt flere modeller i butikken til salg, end på e-shoppen.
Lige nu, inden sæsonen går i gang, er udvalget størst.
 

Check færdigstrikkede sjaler ud her

Check færdigstrikkede jakker ud her

Check færdigstrikkede frakker ud her

Check færdigstrikkede trøjer ud her
 

 IKAT STOLA

Jeg er ikke helt færdig med at lege med den store blomst fra IKAT frakkerne, og i forbindelse med min kommende bog, hvor jeg har lavet en skøn stola, fik jeg ideen til at lave en ny, sommerlig og helt skøn stola i farver, der kun kan gøre en glad.

Så her er den!
Jeg har valgt at lave en lille film i stedet for kun et billede
for at vise modellen.

Mål: bredde 85 x højde 175 (eller ønsket højde)

Garnkit: kr. 1075,00,-

Bestil det her

......

Du skal bruge rundpinde 3,5mm, 80cm

Bestil dem her

Se IKAT STOLA - mange muligheder

Vithard Villumsen og Christopher Walker

FANØ INTERNATIONALE STRIKKEFESTIVAL 2017

Det er nu lidt mere end 1 måned siden, vi åbnede op for bookingen, og der er taget vel imod alle workshops, foredrag og aften-arrangementer. Der er enkelte workshops, som er udsolgte nu, men der er stadig mange pladser og rigtig mange skønne events at vælge imellem her

Vi regner med, at aften-arrangementer vil være udsolgte i løbet af de næste få uger, så vent ikke for længe, hvis du vil være med til en af de helt store oplevelser, både fredag og lørdag aften. Early-bird fredag aften er udsolgt.

Fanø Internationale strikkefestival har netop modtaget en donation fra SPAR NORD FONDEN til fremme af strik for mænd. Og det er mændene vi gerne vil gøre noget specielt for i år, for vi ved, at de er derude – de strikker – men de tør ikke liiiige komme og vise det frem. Så ud af buskene, alle mænd, kom til strikkefestival på Fanø, der er både workshops, foredrag, ”hjælp-i-gang-workshop” med mænd FOR mænd. Skal din mand ikke også snart til at lære at strikke? Hvis I har været gift i mange år, så kan han jo allerede alle udtrykkene, ikke sandt?

Vithard Villumsen og Christopher Walker

Vi har to mandlige instruktører i år: Vithard Villumsen og canadiske Christopher Walker. Derudover kan mænd lære at strikke gratis hos Mathias Nilsson (fra den Store Strikkedyst, sæson 3) i Bazarteltet, og Koushi, deltager og vært på Den Store Strikkedyst, holder foredrag om at være mand og strikke fredag aften. 

Med den nye placering i Nordby på eventpladsen ved lystbådehavnen med udsigt ud over vandet, tager det dig kun 3 minutter at gå fra færgen – du kan hoppe på vores gratis festival-bus til Sønderho, når du har set, det du skal i Nordby, og fortsætte inspirationsturen i Sønderhos stande. Der er SÅ meget at se på, at lytte til og lade sig inspirere af, at vi ikke helt ved, hvor vi skal begynde eller ende.

Køb vores store 75 sider program, enten i papir-version eller som pdf her

Du kan også gratis læse programmet på www.strikkefestival.dk

OBS: DATOER FOR FANØ STRIKKEFESTIVAL 2018

Der er allerede mange, der booker overnatning til 2018, og ved en fejl er vi kommet til at meddele den forkerte dato for 2018.

Strikkefestival i 2018 forløber FRA DEN 20. – 23. SEPTEMBER 2018.

LOCH NESS INTERNATIONAL KNITTING FESTIVAL 2017
løber af stablen for 2. gang den 13. – 15. oktober 2017. Vi har i år lagt et program med spændende skotske og engelske og en enkelt amerikansk underviser, og markedspladsen med stande bliver fyldt op med masser af skotsk og engelsk uld. Det er en utrolig dejlig strikkefestival i byen Inverness i det skotske højland, der er masser af ”Skotland” over det hele, også med herlig musikalsk underholdning og folklore.


PAKKETUR TIL STRIKKEFESTIVAL I SKOTLAND
Vi arrangerer en pakketur – lige som sidste år – vi har stadig nogle pladser, så er du interesseret, kan du læse mere om denne hyggelige tur her

Du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet samt læse meget mere om programmet her


 
Se video vedr. Strikkefestival i Skotland her

STRIKKEWEEKEND PÅ FANØ MED CHRISTEL SEYFARTH & VITHARD VILLUMSEN

I samarbejde med Dansk Øferie, afholder Vithard og jeg et VIRKELIGT hyggeligt strikke-event på Fanø
21. – 23. april 2017

Det bliver en kombination af socialt samvær
og strikke-inspiration – krydret med dejlig mad, frisk luft
og gode historier.

Weekenden vil indeholde workshops med Vithard og jeg om lørdagen (jeg afholder ellers aldrig workshops!), hvor vi vil fortælle om, hvordan vi strikker, hvor vi får ideerne fra, og hvad der skal til for at komme fra idé til færdigt produkt (og meget, meget mere), der vil være lidt mindfuldness, gåtur til stranden, herlig mad og drikke i løbet af hele lørdagen, lækker aftenmenu og arrangementet slutter til frokost søndag. Jeg åbner min butik for deltagerne om søndagen, hvor man kan handle med 20% rabat.

Vithard og jeg lover, at det bliver SÅ sjovt og hyggeligt. De dejlige omgivelser på Kellers Badehotel og Spisehus ved Fanø Bad emmer af badehotel-liv, og da vi kun bliver en lille intim gruppe, vil der være masser af mulighed for at spørge ind til det, man nu interesserer sig specielt for.

Da der kun er nogle enkelte pladser tilbage, og det er lige om lidt, vi skal mødes, skal du tage en hurtig beslutning, hvis du vil med.
 

Book din STRIKKEWEEKEND
med Christel og Vithard her

Bogen er lavet i samarbejde med Claus Dalby fra Klematis. Claus lavede også min første bog, og jeg er meget glad for samarbejdet med ham.

MIN NYE BOG

Modellerne er ved at blive strikket op for sidste gang, fotograferingen er i fuld gang, teksterne er ved at blive oversat til engelsk, og i det hele taget fylder dette bogprojekt en del i min hverdag lige nu.

Bogen kommer til at indeholde 10 nye modeller, der er et par (smukke) sjaler, en stola, en jakke, en dametrøje, en herretrøje, en kjole, en cape, hat og et livstykke. Jeg har strikket modellerne op i flere forskellige farvevarianter for at give et indtryk af, hvad farver gør til en model, og jeg kan love, at fotograferingen bliver helt i top.

 

Bogen udkommer først til Fanø Strikkefestival til september 2017, men er du interesseret i at få et eksemplar, når den udkommer
– må du gerne sende mig en mail, så vi sikrer os at der er bøger nok.
Vi reserverer så et eksemplar til dig, men du er ikke bundet af noget!

Jeg ved ikke endnu, hvad den kommer til at koste, men da bogen bliver en kombination af en strikke- og en kunstbog, vil prisen bliver højere end min første bog (som er kr. 350,-). 
 

Send mig en mail på garn@christel-seyfarth.dk hvis du ønsker at få reserveret et eksemplar af min nye bog.


VIP-TILBUD

 VIP-TILBUD

FANØ FLISESJAL

Dette skønne sjal, inspireret af de hollandske fliser, som sidder på væggene i
Fanø-husene, er forårets VIP-tilbud.

Det er et utrolig smukt og harmonisk sjal i lyse bundfarver og blå mønsterfarver. Sjalet finder du i min bog FANØSTRIK. Du skal normalt have bogen for at få opskriften, men vi tilbyder dig kittet sammen med opskriften til sjalet

Normal pris kr. 1275,-

VIP-tilbud (garn og opskrift på sjalet) kr. 975,-

Mål: bredde 240cm, højde 110cm

KØB VIP-FLISESJAL HER

::::::

Køb bogen FANØSTRIK her

Du skal bruge rundpinde 3½, 40, 60 og 120cm. Dem kan du købe her

 

 VIP-TILBUD

CALEDONIA TØRKLÆDE HAV

Dette lille sjal, som jeg kalder et tørklæde, er nemt at sætte rundt om halsen eller lukke det med en broche foran. Mange foretrækker de mindre sjaler,
som er nemmere at sætte.

Farveholdningen i dette lille smukke sjal, er en helt vidunderlig mellemblå som bundfarver og helt lyse blå mønsterfarver. I borten er der tilføjet en gylden tone, for at give de blå toner lidt modspil.

Den specielle spids på selve sjalet og på borten giver dette lille sjal
et helt unikt udtryk.

Normal pris kr. 695,-

VIP-tilbud: kr. 495,-

KØB VIP-CALEDONIA TØRKLÆDE "HAV" HER

Mål: bredde 150cm x højde 70cm

Du skal bruge rundpinde 3,5mm,  40, 60 og 120cm.
Køb strikkepindene her


:::::::
 

VIP CLUB

VIL DU VÆRE VIP-MEDLEM OG FÅ 10% PÅ ALLE VARER SAMT OPNÅ STORE RABATTER PÅ MINE VIP-TILBUD?

Så køb dit VIP-medlemskab her

Det koster kr. 150,- at blive medlem og medlemskabet er personligt.

BUTIKKENS ÅBNINGSTIDER PÅ FANØ

Har du lyst til at komme og besøge mig i min butik på Fanø,
så skal du være hjertelig velkommen.

Check mine åbningstider HER


Jeg sender jer de varmeste hilsener fra min lille ø, Fanø

Christel Seyfarth

Facebook.com/christelseyfarth
Share
Forward
Copyright © 2017 Christel Seyfarth Art Knits, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences