Penúltima cita de les BMW Classic Sèries by RallyClassics
 
Josep Lluís Marcó (Porsche) i Alejandro Tejedo (Ducati) guanyen a Calafat
Els Mazda MX5 de Miguel Martín i Joan Mussull dominen les ECOseries

Circuit de Calafat (Tarragona), 4 de setembre de 2016.- La tornada a l'activitat de les BMW Classic Sèries by RallyClassics ha tingut com a marc el circuit tarragoní de Calafat, pista en la qual una important inscripció de 80 vehicles ha disputat la penúltima prova de la temporada. Josep Lluís Marcó (Porsche 911 T), que ja era líder a l'apartat de cotxes, ha aconseguit una contundent victòria global que el fa ser el virtual campió de les sèries, mentre que en motos el vencedor ha estat Alejandro Tejedo (Ducati F1 750 Montjuich), tot i que Juan Carlos Martín (Yamaha FZ 750), tercer a Calafat, és qui ostenta el liderat en aquest apartat.


Eduardo Conde Muntadas-Eduardo Conde Lucaya (BMW 3.0 CSI)

En la primera màniga de cotxes aconseguien una clara victòria Jordi Martínez-Francesc Palau (VW Golf GTI), per davant de Josep Lluís Marcó (Porsche 911 T) i de la parella de Barcelona Premium, els Eduardo Conde pare i fill (BMW 3.0 CSI). En la segona màniga, el millor era Marcó per davant dels duets Joan Pedragosa-Josep Beltri (Lotus Seven) i de Juan Pedro Borreguero-Eduardo Costabal (Porsche 964). El nou triomf de Marcó li permetrà amb tota seguretat adjudicar-se un nou títol a final de temporada, mentre que Jordi Martínez-Francesc Palau eren segons a Calafat i Joan Pedragosa-Josep Beltri tercers, però en tot cas mantenint la segona plaça provisional.

Quant a les motocicletes, Alejandro Tejedo (Ducati F1 750 Montjuich) dominava la màniga inicial, seguit d'Andrés Fernández (Yamaha FZR 600) i d'Helder Ricardo Almeida (Honda CBR600F), mentre que en la segona era Alex Anglès (Honda CBR600F) qui s'imposava a Tejedo i a Fernández. El triomf final va ser per a qui va guanyar el 1980 les 24 hores de Montjuïc, Alejandro Tejedo, seguit d'Andrés Fernández i de Juan Carlos Martín. Eduardo Conde Muntadas (BMW R90S Daytona), l'únic pilot que competeix en les BMW Classic Sèries tant en cotxes com en motos, aconseguia a Calafat una magnífica 4a plaça en dues rodes i la 6a en quatre.

L'apartat d’ECOseries i ECO3 era dominat pels Mazda MX5 de Miguel Martín i Joan Mussull, capdavanters destacats en la provisional i virtuals campions de les sèries. En ECO0 el millor era Hiram Danimbe (Toyota Prius) i en ECO4 (elèctrics) s'imposava el líder de les ELECTROseries, Xevi Casas (Tazzari Zero).

  
Foto 1: Jordi Martínez-Francesc Palau (Volkswagen Golf GTI)
Foto 2: Josep Lluís Marcó (Porsche 911 T)
Foto 3: Andrés Fernández (Yamaha FZR 600)


RetroMoto, una cita ineludible per RallyClassics
Entre el divendres 9 i el diumenge 11 de setembre, a La Farga de L’Hospitalet se celebrarà una nova fira monogràfica dedicada al motociclisme retro i històric, una cita extraordinàriament interessant per als amants de les clàssiques: RetroMoto Barcelona. RallyClassics tindrà el seu propi stand en aquest certamen al costat dels amics de la FCM, PMB i AMACS, que el mateix divendres 9 han convocat un sopar per celebrar el seu 35 aniversari.

La propera i última cita puntuable de les BMW Classic Sèries by RallyClassics tindrà com a marc el Circuit de Barcelona-Catalunya i se celebrarà el dissabte 24 de setembre. Aquesta Gran Final tindrà totes les graelles plenes i un Village obert gratuïtament a totes les famílies.

Classificació final BMW Classic Sèries, Calafat II

Automòbils
1-Josep Lluís Marcó (Porsche 911 T), 84 punts
2-Jordi Martínez-Francesc Palau (VW Golf GTI), 91 punts
3-Joan Pedragosa-Josep Beltri (Lotus Seven), 112 punts
4-Jaume Campreciós (Porsche 944), 140 punts
5-Tieno Viler de Ariceta-Christian Cabot (Ford Escort Mk1), 145 punts
6-Eduardo Conde Muntadas-Eduardo Conde Lucaya (BMW 3.0 CSI), 146 punts
7-Paul Vinches-Yves Balasse (Ford Sierra RS Cosworth), 153 punts
8-Carles Miró (Porsche 924), 178 punts
9-Juan Pedro Borreguero-Eduardo Costabal (Porsche 964), 179 punts
10-Juan Manuel Andreu (Garbí GTS), 198 punts
Fins a 41 classificats
 
Motocicletes
1-Alejandro Tejedo (Ducati F1 750 Montjuich), 42 punts
2-Andrés Fernández (Yamaha FZR 600), 49 punts
3-Juan Carlos Martín (Yamaha FZ 750), 59 punts
4-Eduardo Conde Muntadas (BMW R90S Daytona), 72 punts
5-Alex Anglès (Honda CBR600F), 80 punts
6-Oscar Moret (Suzuki GSXR 750), 80 punts
7-Francisco Blanch (BMW R100T), 94 punts
8-Josep Banaiges (Suzuki GSX-R750RK), 99 punts
9-Carlos Noguero (Yamaha GFZ 750), 102 punts
10-Albert Vilà (Yamaha FZ 750), 115 punts
Fins a 34 classificats
 
ECOseries
1-Miguel Martín (Mazda MX5), 37 punts
2-Joan Mussull (Mazda MX5), 37 punts
3-Hiram Danimbe (Toyota Prius), 50 punts
4-Xevi Casas (Tazzari Zero Electric), 63 punts

Classificacions i informació d'aquesta cursa a http://goo.gl/TfkY1G

Fotos lliures de drets, gentilesa de Ramon Puig i Camí
www.jas.es · @JASInfoService
+34 93 885 22 56 · jas@jas.es
Darme de baja de la lista
 
Enviar a un amigo

Ver en el navegador

De acuerdo con la Ley vigente, le remitimos esta información de prensa (no comercial) que le llega automatizada a través de nuestro sistema electrónico. Si no desea recibir más notas de prensa emitidas por JAS, pulse "Darme de baja de la lista".

D'acord amb la Llei vigent, li enviem aquesta informació de premsa (no comercial) que li arriba automatitzada a través del nostre sistema electrònic. Si no desitja rebre més notes de premsa trameses per JAS, premi "Darme de baja de la lista".