En el Circuit de Barcelona-Catalunya, el 24 de setembre
 
Les BMW Classics Series by RallyClassics celebren la gran final
Arriba la gran final de les BMW Classic Series by RallyClassics, prova que tindrà com a marc el Circuit de Barcelona-Catalunya i se celebrarà el dissabte, 24 de setembre. El campionat de regularitat en circuits per a vehicles clàssics de referència, organitzat per RallyClassics, proclamarà en aquesta prova final als seus guanyadors de 2016, classificacions que estan encapçalades en cotxes per Josep Lluís Marcó (Porsche) i en motocicletes per Juan Carlos Martín (Yamaha). Aquesta prova també serà l'última de les ECOseries, el campionat reservat als cotxes respectuosos amb el medi ambient que en aquest cas lideren Miguel Martín (Mazda MX5 2.0) i Xevi Casas (Tazzari EV zero), aquest últim en vehicles cent per cent elèctrics.


Josep Lluís Marcó (Porsche 911 T), líder de les BMW Classic Series

Encara que els cotxes i pilots arribaran a les instal·lacions del Circuit a partir de les 7.30h, l'acció en la pista la inauguraran els entrenaments de les ECOSeries (de 9h a 9.30h), a la qual seguirà la que protagonitzin les BMW Classic Series de cotxes (de 9.35 a 10.30h) i de les motocicletes (de 10.40 a 11.40h); 1a màniga de les ECOseries (d'11.50 a 12.20h); 1a màniga de les BMW Classic Series (de 12.30 a 13.30h); dues mànigues puntuables de motocicletes (de 13.40 a 14.40h); 2a màniga de les ECOseries (de 15.40 a 16.10h); 2a màniga de les BMW Classic Sèries d'automòbils (de 16.20 a 17.20h) i, per acabar, les dues mànigues puntuables per les motocicletes (de 17.30 a 18.30h). Com es pot comprovar, una activitat frenètica per al gaudi de pilots i aficionats.

Precisament aquests últims tindran per davant un fantàstic dia de curses i activitats. Per començar l'entrada i l'aparcament seran gratuïts, amb ubicació exclusiva per a clàssics i vehicles BMW. El village tindrà estands i espais que atrauran l'atenció de tota la família: simuladors; exposició de vehicles GT i Clàssics BMW, cotxes infantils a pedals, Drive Me, etcètera; photocall Moritz; set de televisió; espai Coca-cola; escenari amb grups de música en viu en el qual actuaran ‘Zàping Trio’ i ‘Sabine van Waesberghe’; zona de Chill Out; Zumba fitness benèfica; i la presència de la Fundació Vicente Ferrer, que recollirà fons per comprar bicicletes perquè puguin utilitzar-les escolars de l'Índia; etc. La fi de festa, amb el repartiment de premis, està anunciat a partir de les 18.30h, per acabar brindant amb una bona Moritz o Coca-Cola.

Entre els participants, s'esperen unes graelles realment plenes, amb 60 cotxes i d'altres motos i prop de 20 vehicles ECO. També està anunciada la tornada de vehicles de competició mítics, com són algunes unitats de Porsche 906 i 910; i l'última promoció del Grup CMMC-Xerox per als participants que hagin pres part a les cinc proves de la temporada que acaba, els quals entraran en un sorteig a #RepiteLaRallyClassicsExperience que oferirà inscripcions gratuïtes per a la temporada 2017.

També s'han confirmat diverses personalitats que prendran part activa en les mànigues de regularitat: el jove actor Albert Salazar (La Riera), que participarà amb un BMW a l'apartat ECOseries; Isabel Muradàs (Regidora d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Girona), o Santi Manzano (Director General de Moritz) i Ivan Tibau (exSecretari General d’Esports de la Generalitat), que ho faran en les mànigues de les BMW Classic Series. Ivan Tibau, un gran amic de RallyClassics i de l'esport del motor en general, rebrà un homenatge al final del dia.

Com a Calafat, aquesta prova del Circuit de Barcelona-Catalunya de les BMW Classic Series ofereix un atractiu especial a tots els participants en automòbils: la possibilitat de portar un acompanyant a la dreta en totes les mànigues, amb l'única condició que porti casc i indumentària reglamentària i que posseeixi llicència. Es tractarà com és lògic de portar acompanyants perquè comparteixin l'emoció i visquin la competició de regularitat en circuits en directe, però no de copilots, ja que no estarà permès que col·laborin en el compliment de les mitjanes ni que portin rellotges o aparells de mesurament.
Classificació provisional BMW Classics Series by RallyClassics
 
Automòbils                                                            
1-Josep Lluís Marcó (Porsche 911 T) - 143 punts    
2-Joan Pedragosa/Josep Beltri (Lotus) - 94 punts   
3-Jaume Camprecios (Porsche 944) - 92 punts   
4-Francesc Palau/Jordi Martínez (VW) - 91,5 punts     
5-Carles Miró (Porsche 924) - 88 punts    

Motocicletes
1-Juan C. Martín (Yamaha 750) - 100 punts
2-Helder R. Almeida (Honda 600) - 91,5 punts
3-Alejandro Tejedo (Ducati 750) - 84,5 punts
4-Josep Benaiges (Suzuki 750) - 72 punts
5-Eduardo Conde (BMW R90S) - 66 punts
 
Classificació provisional de les ECOseries                   
1-Miguel Martín (Mazda MX-5 2.0) - 185 punts    
2-Joan Mussull (Mazda MX5 2.0) - 168 punts    
3-Albert de la Torre (Mercedes Clase A 200 CDI) - 108 punts  
4-Magda Oliver (Mercedes C220 CDI) - 91 punts  
5-Joan Aymerich (Toyota Yaris 1.4) -  30 punts    
5-Hiram Danimbe (Toyota Prius Hybrid) - 30 punts    
Etc. fins a 28 classificats

Classificació provisional ELECTROseries
1-Xevi Casas (Tazzari EV zero) - 54 punts
2-Sergi Giralt (Mercedes B 250e) - 37 punts
3-Enric Oller (BMW i3) - 20 punts
4-Agustí Payà (Mercedes B 250e) - 15 punts
5-Ricard Vinent (Renault Zoe) - 13 punts
Etc. fins a 8 classificats
 
Fotos lliures de drets gentilesa de Ramon Puig Camí i Pix MotoRR
www.jas.es · @JASInfoService
+34 93 885 22 56 · jas@jas.es
Darme de baja de la lista
 
Enviar a un amigo

Ver en el navegador

De acuerdo con la Ley vigente, le remitimos esta información de prensa (no comercial) que le llega automatizada a través de nuestro sistema electrónico. Si no desea recibir más notas de prensa emitidas por JAS, pulse "Darme de baja de la lista".

D'acord amb la Llei vigent, li enviem aquesta informació de premsa (no comercial) que li arriba automatitzada a través del nostre sistema electrònic. Si no desitja rebre més notes de premsa trameses per JAS, premi "Darme de baja de la lista".