Copy
Butlletí núm. 62 · Juliol 2019

    ENLLAÇOS D'INTERÉS

TEMES DEL MES:

LA PIQUETA, GUANYADORA DELS III PREMIS REEMPRESA

 

El punt local de Caldes, guanyadora en la III edició dels Premis Reempresa de la Diputació de Barcelona i la CECOT, en la categoria de municipis petits i en la modalitat de casos d’èxit.

Els premis, que enguany arriben a la tercera edició, s'han lliurat en el marc del Saló BizBarcelona, de suport a l'emprenedoria i les petites i mitjanes empreses en el seu procés de transformació, i són un reconeixement a l'esforç i els resultats obtinguts pels Punts Locals Reempresa de la demarcació.de Barcelona. Caldes, és un punt de dimensió petita, que també dona servei a poblacions de l'entorn com Sant Feliu de Codines, Santa Eulàlia de Ronçana i Bigues i Riells.

A l’acte de lliurament, celebrat dimecres 12 de juny van assistir-hi la regidora de Desenvolupament Econòmic en funcions, i els tècnics del Punt Local Reempresa de Caldes.

El servei local Reempresa, es va iniciar l'any 2014, mitjançant la metodologia i el Market place, té com a finalitat posar en contacte empresaris que volen cessar la seva activitat, amb persones emprenedores que poden donar continuïtat a les empreses viables, evitant el seu tancament.

Des de l'any 2012 fins a l’actualitat, els 35 punts Reempresa de la demarcació de Barcelona, han assolit 1.000 reempreses d’èxit, han evitat que es perdin més de 2.600 llocs de treball i han generat una inversió induïda de prop de 45 milions d’euros. Entre tots el centres s'han atès un total de 5.196 persones reemprenedores i 2.864 persones o empreses cedents.

EMPRESES CALDERINES PARTICIPEN EN LA TROBADA D’INTERCANVI EMPRESARIAL KM0
 

El passat 20 de juny de 2019, s'han reunit més de 30 empreses del territori de l'Eix de la Riera de Caldes, en la Trobada d'intercanvi empresarial Km 0, en aquesta ocasió, celebrada a Can Gavarra, centre de serveis per a empreses i persones emprenedores de l'Ajuntament de Polinyà. L'experiència ha permès que les empreses del territori es coneguessin entre elles i intercanviessin les seves targetes comercials per establir sinergies i relacions professionals.

La trobada ha servit també per presentar les novetats del portal Km 0, on es poden incloure ofertes i demandes actualitzades.

Les 5 empreses calderines que han participat de la jornada, acompanyades de la regidora de Comerç i Consum, Núria Carné i el regidor d’Indústria, Empresa i Treball, David Través, han estat: Apropa Softmark, Grupo OMCD, Operador de transporte Julmar, Recam Laser i Yoga Ashram. Altres 4 empreses interessades finalment no han pogut assistir.

Fruit de les valoracions, força satisfactòries al finalitzar la jornada, es considerarà la possibilitat de realitzar periòdicament altres trobades d'intercanvi similars, que s'organitzin en els diferents municipis integrants de l'Eix de la Riera de Caldes.

NOVETATS AJUTS I SUBVENCIONS
 

AJUTS, SUBVENCIONS, FINANÇAMENT I PREMIS

INNOVACIÓ

Programa Xpande Digital 2019
VES A L'ENLLAÇ

Les sol·licituds es podran fer fins al 17 de juliol de 2019.


INTERNACIONALITZACIÓ

Programa Xpande Suport a l’Expansió Internacional de la Pime
VES A L'ENLLAÇ

Les sol·licituds es podran fer fins al 31 de juliol de 2019.


MEDI AMBIENT I SOSTENIBILITAT

Subvencions del Programa d'incentius a la mobilitat eficient i sostenible 2019 Programa MOVES
VES A L'ENLLAÇ

Les sol·licituds es podran fer fins al 31 de desembre de 2019.

Si necessiteu més informació o qualsevol aclariment us podeu adreçar a
La Piqueta – Desenvolupament Econòmic Local
Carrer Dr. Delger, 5 · 08140 Caldes de Montbui
Telèfon: 938 627 025
Adreça electrònica: lapiqueta@caldesdemontbui.cat
© 2019 La piqueta
"Els efectes que preveu la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades i pel que es deroga la Directiva 95/46/CE (Reglament de Protecció de dades), l'Ajuntament de Caldes de Montbui informa que les seves dades personals passaran a formar part de la base de dades de l'Ajuntament. L'Ajuntament de Caldes de Montbui es compromet a complir la seva obligació de preservar la confidencialitat de les dades de caràcter personal i el seu deure de guardar-les, adoptant les mesures necessàries per evitar-ne l'alteració, la pèrdua, el tractament o l'accés no autoritzat."

Si voleu deixar de rebre aquest butlletí, feu clic aquí  
Si voleu actualitzar les vostres dades, feu clic aquí

Email Marketing Powered by Mailchimp