Copy
Benvingut al nostre butlletí informatiu.

ACTE DE PRESENTACIÓ DEL SERVEI REEMPRESA
I DE L'ASSOCIACIÓ DE MUNICIPIS DE L'EIX
DE LA RIERA DE CALDES

L'Ajuntament de Caldes de Montbui us convida a l'acte de signatura del conveni i de presentació del programa Reempresa i a la presentació de l'Associació de Municipis de l'Eix de la Riera de Caldes, de la que en formem part, així com dels programes i de les línies de treball endegades.

El proper dia 10 de desembre a les 12h. tindrà lloc al Centre d'Iniciatives Empresarials Caldes Emprèn, la presentació dels programes Reempresa i de l'Associació de Municipis de l'Eix de la Riera de Caldes, per tal que pogueu conéixer noves línies d'actuació que poden ser del vostre interès i d'utilitat per al desenvolupament del teixit productiu de Caldes.

“Vull reemprendre” o “vull cedir” són les dues expressions que resumeixen el significat del programa Reempresa al qual s'afegeix l'Ajuntament de Caldes de Montbui.

Reempresa és un sistema generalitzat mitjançant el qual un empresari que vol cedir la seva empresa a un altre perquè continuï amb l'activitat, té la informació al seu abast de com fer-ho, pot sol·licitar l'assessorament i la col·laboració d'un consultor especialitzat i té un mercat transparent a Internet on fer la seva proposta amb assistència tècnica. Així mateix una persona emprenedora pot consultar les empreses que es troben en estat de cedents, i continuar amb una activitat empresarial viable, abans d'emprendre'n una de nova.

El programa impulsat des de la Cecot i la Diputació de Barcelona compta des d'ara amb la participació de l'Ajuntament de Caldes de Montbui, amb la finalitat de fomentar la continuïtat d’empreses que són viables econòmicament i busquen un relleu en la propietat i en la direcció.

L'acte de signatura del conveni Reempresa comptarà amb la presència de l'alcalde de Caldes de Montbui, senyor Jordi Solé i Ferrando, del President delegat de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació de Barcelona, senyor Ferran Civil i Arnabat, i del president de la CECOT, senyor Antoni Abad i Pous.

Trobareu més informació del Servei Reempresa visitant el seu web: www.reempresa.org

Presentació de l'Associació de Municipis de l'Eix de la Riera de Caldes (AMERC), de la qual en formem part, a càrrec de l'alcaldessa de Santa Perpètua de Mogoda, Isabel Garcia Ripoll, i les seves línies d'actuació, d'interès per a la promoció i l'enfortiment del teixit empresarial.

L'AMERC està constiuïda pels municipis de Caldes de Montbui, La Llagosta, Palau-solità i Plegamans, Polinyà, Santa Perpètua de Mogoda i Sentmenat, i neix amb l'objectiu d'elaborar i desenvolupar projectes intermunicipals per tal de poder donar resposta real a les demandes de les empreses del territori, i alhora identificar possibles camps d'actuació, que ens permetin posicionar-nos com a ens referent en el nostre àmbit de treball.

Trobareu més informació de l'Associació municipal de l'Eix de la Riera de Caldes visitant el seu web: www.rieradecaldes.com

Per tot això, esperem comptar amb la vostra presència el proper dia
10 de desembre a les 12 h al Centre d'Iniciatives Empresarials
amb la següent ordre del dia prevista:

12.00 h Benvinguda i presentació
12.25 h Signatura del Conveni Reempresa
12.35 h Presentació del Servei Reempresa: Objectius i funcionament
12.45 h Precs i preguntes
13.00 h Presentació de l'Associació de Municipis de l'Eix de la Riera de Caldes
13.20 h Cloenda

Lloc: Centre d'Iniciatives Empresarials – Caldes Emprèn
C/Garraf, 30 Polígon Industrial La Borda
Caldes de Montbui

Podeu inscriure-us com assistents a l'acte, clicant al botó.

INSCRIPCIÓ

Si necessiteu més informació o per qualsevol aclariment us podeu adreçar a
La Piqueta – Desenvolupament Econòmic Local,
i al Servei d'Empresa de l'Ajuntament de Caldes de Montbui:
 
Telèfons: 938655617 / 938627025
Adreces electròniques: caldesempren@caldesdemontbui.cat, serveiempresa@caldesdemontbui.cat i lapiqueta@caldesdemontbui.cat

© 2014 La piqueta
D’acord amb allò establert a la Llei Orgànica 15/99 de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, s’informa que les dades que figuren en aquesta comunicació estan incloses en un fitxer automatitzat, el responsable del qual és el Servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Caldes de Montbui. Pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició de les dades del fitxer dirigint-se al responsable d’aquest: Servei d'Ocupació de Caldes de Montbui a l'adreça postal: c. del Doctor Delger, 5 - 08140 Caldes de Montbui - Barcelona (Catalunya)

Si voleu de deixar de rebre aquest butlletí, feu clic aquí    Si voleu actualitzar les vostres dades, feu clic aquí

Email Marketing Powered by Mailchimp