Copy
Uitnodiging minibeurs woensdag 31 augustus
Bekijk deze mail in je browser
Vorige maand schreef ik over contentkalenders als hulpmiddel voor structureel publiceren op sociale media of op websites. Wil je meer daarover weten, dan heb je nu de kans! Tekstbureau Formule M is aanwezig en aanspreekbaar op de minibeurs van de Open Coffee in Wijchen.

Open Coffee Wijchen


Spreek mij aan, als je meer wilt weten over schrijven, sociale media, contentkalenders en vraag naar wat tekstbureau Formule M kan doen voor haar opdrachtgevers. Wie weet ben jij er wel één van binnenkort!
 

Blogs

Henk Hage: Ori 2 als van Gogh, 2VI15/31V16Wil je weten wat ik zoal heb geschreven en ben je op zoek naar tips? Lees dan de blogs op mijn websites: Kijk voor meer informatie ook eens even op de nieuwspagina van tekstbureau Formule M. Want er zijn nog veel meer spannende dingen gebeurd, die ik niet allemaal in deze e-mail heb kunnen zetten.
 

Contact?

Voor hulp van mijn kant bij het schrijven van (zoekmachinevriendelijke) teksten, het maken van WordPress websites en/of instructie in Sociale Media ben ik bereikbaar op het bekende mailadres van Formule M of op het mobiele telefoonnummer 06-12632535.
 

Diensten

Bekijk ook het aanbod van diensten, waar je gebruik van kunt maken als je mij inhuurt: Zie ik je woensdag 31 augustus op de minibeurs van Wijchen in Theater 't Mozaïek? Hopelijk tot dan!
Stuur mij ook zo'n nieuwsbrief!
Share
Tweet
Forward
+1
Pin
Read Later
Logo Formule M Copyright © 2016 Tekstbureau Formule M, All rights reserved.


Schrijf mij uit van de mailinglist  Stuur door aan een ander
Email Marketing Powered by Mailchimp
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Email
Email
Instagram
Instagram
Tumblr
Tumblr
Google Plus
Google Plus
Pinterest
Pinterest