Copy
Online presenteren op LinkedIn en Instagram
Bekijk deze mail in je browser

Uitnodiging!

Om nog betere service te kunnen bieden, heb ik een samenwerking opgezet met Charles van Lieshout. 
Het Social Media Duo voor workshops op het gebied van online communicatie.

En donderdag 27 oktober om 17.00 uur geven wij een presentatie over
ONLINE PRESENTEREN
op het Netwerkplein bij de Makro in Nijmegen.

Wil je daar ook bij zijn?

Meld je dan aan!


Makro Netwerkplein
Instagram logoAls groot voorstander van het gebruik van sociale media voor zakelijk gebruik, verdiep ik mij graag in de nieuwste ontwikkelingen. Zo is er dit jaar wat veranderd in het algoritme van Twitter en Instagram en vroegen klanten mij hen te helpen met LinkedIn.

Als mensen mij vragen welke sociale media zij "moeten" gebruiken, vertel ik ze, dat ze vooral gebruik moeten maken van dat medium dat hen het beste bevalt. Vooral als je geen idee hebt wat het inhoudt om bezig te zijn op sociale media, zou ik daar beginnen waar je je het beste voelt. Daarna kun je altijd uitbouwen op een ander platform, als je daar nog behoefte aan hebt, of kun je netwerken aan elkaar verbinden en lekker bezig blijven op je favoriete netwerk.
 

Twitter

Voor mij is dat Twitter. Dat had ik van tevoren ook niet gedacht. Want ik had, net als iedereen die nooit met sociale media bezig is geweest, mijn vooroordelen. En ja, die vooroordelen klopten ook, maar ik ontdekte dat naast al die bevestigingen daarvan er ook heel veel voordelen aan het platform zitten. Je kunt er namelijk eindeloos op zoeken naar relevante informatie! En ik hou wel van korte, duidelijke tekst.
 

Enthousiast

Later ben ik mij meer bezig gaan houden met LinkedIn, waar ik overigens al eerder aanwezig was dan op Twitter. Ben ik mij gaan verdiepen in Facebook, waar ik nog grotere vooroordelen tegen had dan tegen Twitter. En probeerde ik Googleplus uit. Op het moment, dat ik Instagram ontdekte, was ik razend enthousiast. Ik ben geen fotograaf, maar wat is dat handig! Even een kiekje maken van mijn bord met lekker eten, van die prachtige herfstkleuren of mijn kat. Een kort tekstje erbij en ik kon het bericht meteen doorzetten naar Facebook, Twitter en Tumblr.

Bovendien houd ik heel gemakkelijk contact met de mensen die ik ontmoet heb tijdens netwerkbijeenkomsten, van mijn oude werkplekken en zelfs met oud-klasgenoten van de lagere school. 
 

Sociale media

Ja, ik ben erg gecharmeerd van sociale media. Onlangs is er wat veranderd op Twitter, Facebook en Instagram. De netwerken laten alleen maar datgene zien, waarvan zij denken dat jij dat interessant vindt. Die wetenschap baseren ze op het verleden. Alles wat je ooit geliked, gedeeld, geretweet of gelezen hebt, is in een database terecht gekomen en dankzij een "algoritme" bepalen de netwerken wat daar de gemene deler van is.

algoritme
 

Blogs

In mijn blogs probeer ik daar de voordelen van aan te kaarten. Want commercieel gezien zijn die er wel degelijk. Meer weten? Lees dan mijn blogs: Kijk voor meer informatie ook eens even op de nieuwspagina van tekstbureau Formule M. Want er zijn nog veel meer spannende dingen gebeurd, die ik niet allemaal in deze e-mail heb kunnen zetten.
 

Contact?

Voor hulp van mijn kant bij het schrijven van (zoekmachinevriendelijke) teksten, het maken van WordPress websites en/of instructie in Sociale Media ben ik bereikbaar op het bekende mailadres van Formule M of op het mobiele telefoonnummer 06-12632535.
 

Diensten

Bekijk ook het aanbod van diensten, waar je gebruik van kunt maken als je mij inhuurt:
Stuur mij ook zo'n nieuwsbrief!
Share
Tweet
Forward
+1
Pin
Read Later
Logo Formule M Copyright © 2016 Tekstbureau Formule M, All rights reserved.


Schrijf mij uit van de mailinglist  Stuur door aan een ander
Email Marketing Powered by Mailchimp
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Email
Email
Instagram
Instagram
Tumblr
Tumblr
Google Plus
Google Plus
Pinterest
Pinterest


This email was sent to <<E-mail adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Tekstbureau Formule M · Witte de Withstraat 54, Nijmegen, Nederland · Nijmegen, Gelderland 6512 HZ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp