Copy
Jubileum Formule M
Bekijk deze mail in je browser
Stuur mij ook zo'n nieuwsbrief!
Dit is een bijzondere dag. Het is vijf jaar geleden, dat ik naar de Kamer van Koophandel ging voor de inschrijving van tekstbureau Formule M. De eerste dag, dat de Kamer open zou zijn in 2011. Met knikkende knieën (ik weet ook niet waarom!) kwam ik er binnen en op vleugels zweefde ik weer naar buiten.

Sindsdien heb ik veel gedaan en geleerd. Een geheel nieuwe wereld ging voor mij open met elke keer weer nieuwe leermomenten. Ik blijf mijzelf opnieuw uitvinden. Obstakels, drempels en tegenslagen, die aanvankelijk onmogelijk leken om te slechten of te overwinnen. Elke weer met goede moed de uitdagingen aangaan. En ontdekken, dat je meer kunt, dan je gedacht had te kunnen.
 

Starting Smart Together

Zo sta ik op 16 januari 2016 op de beurs van Starting Smart Together in Elst. (standplaats 64!) Nooit gedacht, dat ik het ooit zou willen of durven mijzelf en mijn bedrijf naar voren te schuiven en onder de aandacht te brengen van een groot aantal mensen. Maar het bevalt mij bijzonder goed, zolang ik maar anderen kan helpen.

SEO-workshop
In Elst geef ik een verkorte versie van de workshop "Zoekmachinevriendelijk schrijven". Goed nieuws dus voor degenen, die de workshop tot nu toe gemist hebben!

Kom je mij opzoeken in het Wapen van Elst op zaterdag 16 januari 2016?

Het hotel restaurant is te vinden op dit adres: Dorpsstraat 28, 6661 EL Elst.
 

Blogs

Wil je weten, wat ik zoal heb geschreven? Lees dan de blogs met daarin heel veel schrijftips op mijn websites: Kijk voor meer informatie ook eens even op de nieuwspagina van tekstbureau Formule M. 

Contact?

Voor hulp van mijn kant bij het schrijven van (zoekmachinevriendelijke) teksten, het maken van Wordpress websites en/of instructie in Sociale Media ben ik bereikbaar op het bekende mailadres van Formule M of op het mobiele telefoonnummer 06-12632535.

Bekijk ook het aanbod van diensten, waar je gebruik van kunt maken als je mij inhuurt.
Share
Tweet
Forward
+1
Pin
Read Later
Logo Formule M Copyright © 2016 Tekstbureau Formule M, All rights reserved.


Schrijf mij uit van de mailinglist  Stuur door aan een ander
Email Marketing Powered by Mailchimp
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Email
Email
Instagram
Instagram
Tumblr
Tumblr
Google Plus
Google Plus
Pinterest
Pinterest