Copy
Nieuwsbrief 'wwg1wga' - 2020
View this email in your browser

to make uHC great again...

...zijn we een paar uurtjes in de week meer open. Gelukkig voor jullie! Even de deur uit en opladen doe je bij ons. Met positieve energie en producten die geluk en persoonlijk comfort vertegenwoordigen dragen wij op onze manier bij aan een plezierigere lockdown voor jou. Plezierig is misschien niet de beste verwoording. Spannend, triest, interessant, we weten het niet, in ieder geval bizarre tijden. 

Wij hebben het behoorlijk druk gehad de afgelopen periode en hopen dit de aankomende tijd dit vast te mogen houden! Voor ons zijn de zomermaanden normaal gezien iets minder druk maar wij denken dat dit jaar onze branche wellicht de pleister op de wond kan zijn voor de welverdiende maar niet gekregen vakantie.


Hemelvaart zijn we open van 12-18u, dit is de start van onze uitverkoop. Meer over de outlet vind je onderaan, net als onze muziektips. 

Onze showroom in de gemeente Soest is weer vanouds open van 10-18u.
De koopavond op vrijdag van 19-21u doet ook weer mee.

Een betaalbare open magnetostatische hoofdtelefoon die naast het touwtje ook met een losse bluetooth-module draadloos kan worden gemaakt. De bluetooth-module heeft een accu met een capaciteit voor circa vier uur en dankzij de hoge resolutie DAC speelt ze high-definition voor een low-price. 

De Hifiman DEVA wacht hier op jou, de borgsom bedraagt € 348,-

Sonos lanceert een premium-soundbar die de Playbar en Playbase gaat vervangen. De Sonos ARC, 114cm lang komt met HDMI en heeft extra speakers aan boord welke Dolby Atmos kunnen weergeven. In zwart en wit met een prijs van € 899,-
Je ziel nog niet verkocht aan de online shop bij Sonos zelf? Reserveer hem bij ons en wij bieden je een kadobon van € 33,- vrij te besteden, bijvoorbeeld aan een mooie HDMi kabel van QED of Audioquest? Rond 11 juni verwachten wij ze te kunnen uitdelen.

 
Van de Sonos Play:5 is een geupdate versie en heet Five. De nieuwe Sonos SUB schijnt ook in kwaliteit naar een hoger niveau te zijn getild.
Soros zal in juni de nieuwe S2-app uitrollen. Het nieuwe besturingssysteem is niet geschikt voor oudere producten van Sonos, maar de oude producten zullen wel blijven werken. Je mag je S1-producten nog steeds bij ons inruilen tegen fikse korting als onderdeel van het
Trade Up-programma 🤗
In het middensegment stroom verdeeldozen heeft Audioquest de Niagara 3000 geïntroduceerd en dat is op één euro na ook de prijs. Het pakket van Audioquest begint bij een € 249,- en eindigt op dit moment bij zo'n € 9.000,-.  Blijkbaar is er dus nog een hoop te winnen op het gebied van stroomvoorziening. Dat blijkt alleen al aan onze verkoop van de Niagara 1200 (€ 999,-) die we in onze vorige nieuwsbrief aanprezen. Uitverkocht en de volgende badge verwachten we in augustus weer.
De Niagara 3000 hebben we wel in voorraad. Wil je hem beluisteren? Dat kan maar met het risico dat je eventuele vakantiegeld toch nog goed wordt gespendeerd.
Zeg NEE tegen 5G maar JEEJ voor 6G. De 6e generatie Bronze serie van Monitor Audio. In de categorie 'betaalbare luidsprekers' wordt dit het nieuwe normaal.
Heel veel waar voor het geld, zowel als stereo systeem tot het samenstellen van een bioscoop kunnen we ze je adviseren. Toffe uitbreiding in deze nieuwe lijn zijn  'Atmos' luidsprekers.
Download hier de nieuwe brochure om meer over de nieuwe Bronze lijn te lezen en hier voor de prijslijst.
Even een correctie op de vorige nieuwsbrief betreffende de nieuwe NAD T778 receiver. De prijs is € 2997,- geworden i.p.v. de genoemde introductieprijs van € 3495,-. Dat is nog eens een mooie meevaller voor deze Surround machine die ook in stereo fenomenaal klinkt.

Voor net onder de € 3000,-  is dit dé nieuwe basis voor je (Dolby Atmos) thuisbioscoop. 
Aangekondigd is dat onze geliefde Dynaudio Special Forty nu in twee special colours leverbaar zijn,  Black Vine en Ebony Wave.  De Special Forty heeft een speciaal plekje in ons hart als zijnde favoriete monitor in zijn klasse. Een allemansvriend en met de juiste aansturing je allerbeste vriend. De prijs is € 1500,- per stuk maar naar 1 luidspreker wil je echt niet luisteren dus ben je € 3000,- aan een set schuldig
Zijn stageverslag zullen we nooit meer vergeten, alleen de tijd, het is alweer 5 jaar geleden dat Tobias bij ons in dienst is getreden. Part time, dat wel, want de overgebleven tijd is hard nodig voor de opbouw van de Audioboys waar hij zelf de baas is. Dat hij daarnaast ook nog ruimte weet te maken voor de productie van muziek en zich inzet ter ondersteuning van verschillende muzikanten maakt hem een eindbaas. Bedankt voor (tome)loze inzet, je roekeloze rijgedrag en je agonistisch vertoon bij uHC. Wij zijn blij met je, trots op je en zien een groot hart op de juiste (werk)plek ❤️
Het heeft eerder nooit zo lang geduurd voor we onze winkel etalage hebben veranderd. Normaal gezien doen we dit om de maand maar zagen tijdens de lockdown het nut er niet van. Hoogste tijd dus aan de rechterkant hebben we een 55" Panasonic TV opgehangen ter demonstratie en uiting van reclame. Daar hebben we de nieuwe Vogels Pro plafondbeugel voor gebruikt en moet zeggen dat het tof staat. De ideale oplossing waar de TV niet aan de muur of op een meubel kan worden geplaatst. Denk ook aan een schuine wand bijvoorbeeld op zolder. Rondom de TV staat een concept voor een homecinema systeem, misschien wel de next step bij jou thuis. Kijk je goed dan vind je ook nog 2 beren verstopt, mocht je met de (klein)kinderen nog op berenjacht gaan 🧐

De linkerzijde van de etalage stellen we ter beschikking voor onze jaarlijkse opruiming.  Om plek te maken voor nieuwigheden nemen we in ere afscheid van het oude met een korting van maar liefst 33,3% 
Dit geldt voor alles in deze etalage maar ook voor een aantal restanten 'nieuw in doos'. Doe ons een plezier en wees er snel bij!


Voor deze met liefde door ons behandelde Hegel H90 koop je nu voor € 1122,- inclusief 6 maanden garantie.
Nieuw in doos betaal je geen € 1695,- maar € 1332,- met 2 jaar garantie.

Monitor Audio Bronze 6 White Ash vloerstaande luidsprekers van € 1050,- voor € 693,- het paar.


De Bronze 1 Walnut compacte boekenplank luidsprekers van € 330,- voor € 222,- de set.

Meer aanbiedingen vind je in onze showroom!

Fijne muziek
wil je delen! Een beetje muzikale inspiratie nodig:

Malia - The Garden of Eve - blues
Avishai Cohen - Big Vicious - jazz
Baxter Dury - The Night Chancers - alt, indie
Shelby Lynne - Shelby Lynne - americana
Fritz Kalkbrenner - True Colours - house 
Mozart - 'Jupiter' Symphonies - klassiek

de beste hi-fi albums volgens -->  What Hifi

Vorige nieuwsbrief gemist?
Bekijk hem hier alsnog.


 
“If you knew the magnificence of the three, six and nine, you would have a key to the universe.” - Nikola Tesla ✌️
With love from Soest | Copyright © 2020 uw Hifi Choice, All rights reserved.

Ons adres is:
uw Hifi Choice
Steenhoffstraat 15
Soest, Utrecht 3764 BH
Netherlands

Add us to your address book


Uitschrijven van de nieuwsbrief    Update je instellingen 

 


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
uw Hifi Choice · Steenhoffstraat 15 · Soest, Utrecht 3764 BH · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp