Copy
Nieuwsbrief - herfst... 2021
View this email in your browser

Yes, herfst... 


 Binnen mag melancholische muziek aan en ook de openhaard weer,  want gas, tja...
Oled TV uit, tijdens het nieuws dan, aan voor een ontroerende film, meeslepend concert of een serie met cult status. 
De muzikale oorwarmers mogen buiten hun dienst weer gaan doen, die verkopen we tevens in prachtige herfstkleuren.


Aankomend weekend staat een gedeelte van ons team op het Dutch Audio event, kom je een kijkje nemen? Lees verderop meer.

Zaterdag 20 november organiseren we onze eerste 'show off' na de covid stilte. We zijn zo blij met onze nieuwe Vivid Audio speakers en dat willen we met jullie delen. Tussen 13-17u gaan onze nieuwe Kaya modellen de catwalk op. 

  
In deze brief meer toffe A/V nieuwtjes en onderaan onze muziektips ❤️

...hou jij me tassie effe vast.... want die versterker, kan je op dansen!
Met én zonder Janssen. En als de buurvrouw zo heet kun je met deze Anni ook nog sjansen.  Zij past in je achterzak maar je moet wel diepe zakken hebben.  € 1500  en als je het snel leest valt het wel mee. . 
Ze hebben een heel tof mini hifi-rack gemaakt waar je Anni en de andere waanzinnige producten uit deze lijn van Chord in kan (uit)stallen. Erg stoer in het kantoor of de studiekamer als serieuze mini high-end, stapelen maar...
Wie brengt er nu nog een nieuwe Compact Disc speler uit? Nou, Yamaha bijvoorbeeld. En een verdraaid mooie. De CD-S303 is een hoogwaardige, solide cd-speler die je collectie software met liefde rondspint.  Een USB-stick vol muziekbestanden tot 24 bit kan die ook mee overweg. In zwart en zilver uit voorraad leverbaar voor € 339.

We hebben onze eigen collectie software (CD, DVD, BD en LP's) weer uitgestald in een nieuwe platenkast. Neem hier een kijkje hoe dat er in de winkel bij staat of kom zelf bladeren door onze verzameling 🤗

 
De Meze 99 Classic (€ 299) heeft met zijn introductie wereldwijd behoorlijk wat bekijks gehad en awards ontvangen. Nu willen ze laten zien en horen wat ze in huis hebben met de Meze Elite. De naam doet de prijs al een beetje onthullen (€ 3999). Dan mag je wel luisteren naar hybride isodynamische array drivers ontwikkeld in samenwerking met Rinaro. Een feest op het gebied van ruimtelijkheid, diepte, nuance en textuur die je zo lang als de oren het toelaten op het hoofd houden wilt. Kijken naar dit kunstwerk is ook al een feest!
HOOR eens. In onze vorige nieuwsbrief beloofde we meer leuk nieuws van Ferrum. OOR(€ 1995) is zo'n leuk nieuwtje. Een discrete analoge hoofdtelefoonversterker die elke geliefde hoofdtelefoon laat shinen als nooit tevoren. In combinatie met de bekroonde HYPSOS, een speciaal ontworpen voeding die je gebruikt als upgrade voor serieuze (rand)apparatuur, zingt OOR als in 's werelds beste koor.  🎧
Met de Q Acoustics M20 HD stream je al je favoriete muziek vanaf Spotify, Tidal, Qobuz, Deezer, Apple en Amazon Music. Naast Bluetooth 5.0 beschikken deze indrukwekkende actieve luidsprekers over meerdere ingangen. In te zetten als serieus alternatief voor een soundbar bij de TV, op de werkkamer bij de PC of vervanging van de stereo installatie. CD en/of platenspeler aansluiten en gaan voor net onder de € 500
 
De filisofie van Roksan; “High-end hifi-kwaliteit toegankelijk maken voor iedere muziekliefhebber”. En zo schiepen zij Attessa. De naam betekent: ”bekwaam, bedreven, ontwikkeld, geleerd”.

Deze nieuwe productlijn bestaat uit een draaitafel(€ 1250),  cd-loopwerk(€ 625), geïntegreerde versterker(€ 1250) en een streaming versterker(€ 1875).
High-end audioapparaten met een degelijke constructie, een strak industrieel design zonder overbodige knoppen en dus simpel en intuïtief te bedienen, ook voor de audiobeginner.
De versterker is ontwikkeld om elke soort en maat luidspreker probleemloos aan te kunnen sturen, beschikt over digitale en analoge ingangen waaronder ook een phono. De streaming versterker idem dito maar is daarbij uitgerust met BluOs. Een leuke bijkomstigheid is dat ook het CD-loopwerk dan via de BluOS-app kan worden bediend.
De Roksan Attessa-lijn is leverbaar in zilver en zwart. De draaitafel is er in satijn wit en zwart.
Deze ufo van iFi is de laatste toevoeging aan het pakket van... compacte elektronica die boven zijn formaat presteert. Super flexibel en klinkt ook super, eigenlijk alsof hij het dubbele zou mogen kosten. Je hebt wel een digitale ingang nodig of een losse D/A converter.
Dus... Heb jij die 'bon gepakt' maar niet die ton gepakt dan is de ZEN Stream met zijn zachte prijsje (€ 399) eentje voor op het verlanglijstje. Dat is de hele ZEN productlijn trouwens, zen!

Vroeger was alles beter gaat niet op voor deze 7e generatie. De  Monitor Audio Silver 7G heeft een hoop geleerd van zijn voorgangers. Resultaat is een snellere en strakkere laagweergave, lagere vervorming en nog meer detail in de hogere regionen. Een bijzonder stijlvol en strak uiterlijk dat past in elk interieur.
Een line-up van maar liefst 8 modellen. Wil je weten welke het beste bij jou passen? We helpen je graag op weg. Naast glossy wit en zwart ook in essen, walnoot of zwart eiken fineer, wel écht houtfineer.  

 
30 en 31 oktober flaneren we met Townshend Audio en Sivian Acoustics op het Dutch Audio Event in Eindhoven. Dit jaar geen kamer maar een statische plek gezien enige onzekerheid. We willen heel graag 'ERSA' (€ 1750) aan het grote publiek tonen. Nu LP's weer helemaal hot zijn wil je zelf natuurlijk het beste van het beste! En die hebben wij, deze phono voorversterker van Sivian neemt het gerust op tegen giganten die het tienvoudige kosten. Echt waar? Yesss, why not give it a try?

Ons pakket van Townshend stallen we uit en lichten we daar toe. Ons pronkstuk, de Allegri Reference (€ 9000) zetten we in de spotlight tijdens de show in het NH Koningshof.
Zien we je daar? De winkel is op 30 oktober wel gewoon open.

Koop hier je tickets.

Streamen op het hoogste niveau? Dat doe je met deze Auralic Altair G2.1. Een streaming DAC, voorversterker met analoge ingangen waarvan zelfs eentje speciaal voor de platenspeler. Je kunt er ook voor kiezen een harde schijf in te (laten) plaatsen, dat maakt hem dan direct een -state of the art- jukebox.
De Altair G1 (€ 2399) was al ons lievelingetje, de Altair G2.1 (€ 4999) gooit overal een schepje bovenop. Oftewel op alle vlakken beter zoals de vele reviews je doen geloven. 
We leveren verschillende merken TV's maar zoals jullie waarschijnlijk weten is Panasonic onze favoriet om meerdere redenen. De enige reden om hiervan af te wijken was voor ons het ontbreken van een Disney+ app. Dat is vanaf nu dus verleden tijd.
Panasonic is inmiddels begonnen met de uitrol van de Disney+ app voor zijn slimme televisies.
Ik zie wel dat Panasonic TV's vaak wat duurder zijn dan de andere merken? Dat klopt. Mogen we je in de winkel uitleggen en laten zien waarom? 😁
Twee nieuwe creaties uit het huis van New Acoustic Dimension.

De C700 (€ 1499) van NAD is compact, stijlvol en voorzien van een serieuze inhoud. Een krachtige HybridDigital UcD-versterking (2 x 80W), een geïntegreerde BluOS app-interface, analoge en digitale aansluitingen waaronder een HDMi. Daarmee kun je het volume bedienen met de  afstandsbediening van de TV. 'Just add speakers'
Hij heeft erg veel weg van de M10 V2 maar deze heeft geen touchscreen en mist een paar opties. Maar hé, hij kost ook de helft minder. 
We verwachten deze beauty's op korte termijn maar in ieder geval nog voor het einde van het jaar.
De C 399 (€ 1999) is het nieuwe topmodel in de Classic lijn van NAD.
Deze versterker is voorzien van HybridDigital nCore versterking (2 x 180W) die je in de Master Series tegen komt. 

 

Fijne muziek
wil je delen! Vorige nieuwsbrief gemist?
Bekijk hem hier alsnog.


We ervaren nog altijd last van wereldwijde tekorten en logistieke uitdagingen en dat betekent soms iets langer wachten op een specifiek product. Wij hebben zelf flink vooruit besteld maar laat wat je graag wilt niet tot het laatste moment wachten ✌️

Bel voor informatie, advies maar ook het liefst voordat je ons zou willen bezoeken, dan maken we speciaal tijd voor je vrij...  035-6035825 
With love from Soest | Copyright © 2021 uw Hifi Choice, All rights reserved.

* max. 5 aanmeldingen per persoon / licentie.

Ons adres is:
uw Hifi Choice
Steenhoffstraat 15
Soest, Utrecht 3764 BH
Netherlands

Add us to your address book


Uitschrijven van de nieuwsbrief    Update je instellingen 

 


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
uw Hifi Choice · Steenhoffstraat 15 · Soest, Utrecht 3764 BH · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp