Copy
Nieuwsbrief - winter 2020
View this email in your browser

beste vrienden...

...want dat zijn jullie toch? Klanten zijn namelijk niet meer welkom volgens de regels van de overheid t/m 19 januari maar een vriend mogen we uitnodigen. Wij zijn druk bezig om onze, normaal gezien, drukste periode van het jaar nu te vullen met afhaal en bezorging.  Wij voelen de plicht als muziekcoach jullie te blijven ontzorgen dus ook ambulant.

Telefonisch zijn we bereikbaar, tevens voor advies. Online shoppen kan natuurlijk wel, afhaal op aanvraag ook, spoedeisende reparaties nemen we in en service aan huis blijven we bieden. Alles in overleg en met inachtneming van de huidige regels.

Deze afgelopen maanden hebben wij meerdere woningen smart mogen maken, mensen blij gemaakt met meer muziek in hun leven, een verbeterde werkomgevingen mogen creëren betreffende comfort en communicatie, de bioscoop naar thuis gebracht, kabels vervangen voor draadloze toestanden en toestanden verholpen door kabels te vervangen. We hopen dit in de toekomst te mogen blijven doen want onze passie is jullie genot.

Graag willen wij van deze tijd gebruik maken om onze lang gekoesterde wens,  individuele luisterruimtes in onze showroom, te realiseren. Wij verwachten  jullie weer vol enthousiasme in januari te mogen te ontvangen in onze "nieuwe" showroom(s).

Meer lezen over ons reilen en zeilen?  We staan in de spotlight op hifi.nl  
Muziek en tips, voor ieder wat wils, vind je onderaan deze pagina.

Zo vlak voor de Kerst wensen we je acceptabele fijne feestdagen en alvast een muzikaal, liefdevol en 'normaal' nieuwjaar
 gewenst!  ❤️


De nieuwe KEF LS50 Meta speelt grootser, makkelijker en mooier dan zijn voorganger en die is al fenomenaal. De LS50 is door de mangel gehaald en onderzocht wat hier nog aan verbeterd zou kunnen worden. Dan stuit je natuurlijk op bizarre labyrint plaatjes die je achter de tweeter plaatst om vervorming te minimaliseren en voila, de Meta is geboren. Waar je bij zijn voorganger flink moest uitpakken met een versterker om deze te laten zingen laat de Meta zich redelijk makkelijk aansturen door een eenvoudigere versterker. Koppel je ze toch aan een waanzinnige versterker dan haal je voor relatief weinig geld een high-end monitor in huis! De prijs is nog wel hetzelfde als zijn ouderling, € 1.200,- een paar.
De ideale versterker voor een LS50 Meta?
Dat zou weleens die in de actieve versie kunnen zijn, de LS50W II(€ 2.500,-). Hierbij is de versterker al onderdeel van de luidspreker en sluit je apparatuur zoals cd, multimedia- en platenspeler op de achterkant van de speaker aan waar zich zelfs een HDMi aansluiting bevindt voor koppeling met de TV.  Streaming zoals Spotify Connect, Airplay, Roon en Bluetooth zijn hierin ook al vertegenwoordigd.
 🤗
Net als je dacht, kan het nóg beter? Rolt zo de E-800 van Accuphase de showroom in. Wij zijn er even bij gaan zitten kwijlen nog voordat de stekker de doos heeft gezien. Wow, wat een monster, in goede zin dan. Hier staat 36kg aan klasse A te popelen om zelfs een stenen hart te laten smelten. Oorgastisch zendt deze brute baas 2 maal 50 watt aan pure extase naar je astrale en fysieke lichaam. Het mag duidelijk zijn dat wij heel blij zijn met zijn komst. Deze 'mother of all integrated amps' heeft een prijs van € 150,- per watt maar laat elke luidspreker zingen als nooit tevoren. 
De opvolger van de Accuphase E-270, de E-280 (net boven de € 5.000,-) had nu bij ons binnen moeten zijn gekomen. Tot ons verdriet is de volgende levering opgeschoven naar op z'n vroegst juni. Ook hier geldt, wil je deze graag voor de volgende kerst omarmen , reserveer dan tijdig.
Voor nu kunnen we je nog wel de E-380 (€ 6.900,-) en E-480 (€ 8500,-) laten beleven.
Wij krijgen nu steeds meer de gevolgen te zien van de in Japan afgebrande chip-fabrikant AKM. Veel huidige en nog te introduceren modellen van merken waar wij graag werken, gebruiken deze chips. Deze producten zijn dus heel slecht, beperkt of tijdelijk niet meer leverbaar.  Houdt er dus rekening mee dat de introductie of levering van veel nieuwe producten hiermee flink is opgeschoven.
Wat een Scandinavische beauty, deze 'mini' Lyngdorf. Mini van formaat maar wel in staat werk te leveren op maat met een verrassend mooi resultaat.  Een hoogwaardige alles-in-één versterker bomvol streaming opties en functies als kamercorrectie, eenvoudige koppeling met de platenspeler maar ook de TV via eARC.  Wil je maximaal van alle moderne bronnen in de huiselijke omgeving genieten dan ben je hier € 1.999,- aan kwijt. Alleen nog luidsprekers toe te voegen!
Wij zijn er nog niet helemaal uit, zijn ze nou tof of fugly? Ze zien er in ieder geval bijzonder uit. Als ze net zo bijzonder klinken...🧐
De eerste reviews zijn weer zo waanzinnig goed dat we een set op voorhand hebben besteld om deze actieve luidsprekers van Q-Acoustics te fact-checken! Doe je mee? De monitor variant is de Q Active 200 kost € 2.000,- inclusief draadloze Hub. Optioneel zijn de bijpassende, uitzonderlijke stands voor € 450,- extra. De prijs van de vloerstaander is nog niet bekend.
Is je platenspeler toe aan een nieuw element of mag de naald nu wel eens vervangen gaan worden?
Wij beschikken over een uitgebreide collectie waaronder AudioTechnica, Ortofon, Rega, Transrotor, Grado, Jico. Onderdelen, bijvoorbeeld de snaar of riem van een bepaald wat ouder model worden vaak nog steeds gemaakt en dus nog aan te komen.

Nog geen platenspeler in huis? Zo, dan loop je echt achter!
Kom er maar snel eentje uitzoeken want die mag niet ontbreken tijdens de kerst dit jaar. Vanaf zo'n € 250,- beschik je over een plaatjesdraaier maar wil je er een in de prijsklasse van een flinke woning bestaan die ook. 😄

Ontvang tot € 300,- cashback op een Panasonic Oled of 4K televisie. De actie is verlengt loopt t/m 31 januari. Weten welk model voor jou ideaal zal zijn? We lichten de verschillen graag toe en laten, wanneer dat weer kan, ze je zelf beleven in de showroom. 
De gelukkige eigenaren van een paar Dynaudio Heritage Special luidsprekers kunnen met recht stellen een uniek stukje Dynaudio-geschiedenis in hun luisterruimte te hebben. A labour of love! Handgemaakt in Denemarken, duurzaam Amerikaans walnootfineer, supercharged drivers, 10 jaar garantie en levenslang ultiem genieten. De verkoopprijs bedraagt € 6.000,- voor een uniek paartje. Er is een gelimiteerde oplage van 2500 paren wereldwijd en die gaan net als elke Special erg hard dus wees er op tijd bij ;)

Wisten jullie al dat wij zelf ook de trotse eigenaars van de Dynaudio Confidence serie zijn? Deze crème de la crème is de kers op de taart bovenop het neusje van de zalm naast krent in de pap en de kroon op het werk die de punt op de i zet. De Confidence 20 en 30 hebben wij in demo. 
De nieuwe M33 van NAD is een high performance streaming versterker met een superieur audiofiel geluid. Dat kunnen wij als audiofielen wel beamen. Naast een fantastische sound en een prachtig design is deze vriend overladen met opties en functies die niets te wensen overlaten, ook niet in de toekomst. Het enige nadeel is dat hij nu niet leverbaar is. De verwachting is pas mei wanneer je nu besteld, doen dus! Alle tijd om te sparen want de M33 heeft een prijs van € 5.500,-. Aan de tand voelen kan wel want wij hebben er één in onze collectie ter demo. Deze nieuwe Purifi Eigentakt versterkertechniek wil je hebben wanneer je hem beluisterd. Gewoon niet doen als je niet zolang kunt wachten. Wil je toch eerder genieten van de prestaties van deze nieuwe Purifi techniek? Voor onder de € 2.000,- vind je deze ook verstopt in de nieuwe NAD C298 eindversterker. Reviews zijn er ondertussen genoeg... 
Noemenswaardige producten tijdens de lockdown zijn de speakerphones van Yamaha in ons pakket . Handig op kantoor of tijdens meetings op locatie maar juist ook voor thuis. Handsfree kunnen bellen in huis is een welkome optie wanneer je veel thuis werkt.  Een werkplek zo inrichten dat deze voor jou gaat werken? Onze professionele a/v oplossingen kunnen een  enorme bijdrage leveren aan een veel prettigere werkomgeving. Zo voorkom je dus rode oren van het bellen.  
Ooit was onze showroom de befaamde platenzaak 'De Gouden Snaar'. In de 'Soester iconische bedrijven' staat een stuk geschreven over de historie van de locatie waar wij anno 2020 nog steeds met plezier een winkel voor hoogwaardige audiovisuele apparatuur mogen vertegenwoordigen. ❤️
Normaal gesproken kost een 24 maanden TIDAL HiFi abonnement € 480,-. Als ambassadeurs voor high-res streaming bieden wij jullie dit abonnement aan voor slechts € 200,-. Muziek in de allerhoogste kwaliteit en nog voordeliger dan Spotify...
Just let us know and we'll set you up!
Vorige nieuwsbrief gemist?
Bekijk hem hier alsnog.

Bel voor informatie, advies maar ook voordat je ons zou willen bezoeken 035-6035825...✌️
With love from Soest | Copyright © 2020 uw Hifi Choice, All rights reserved.

Ons adres is:
uw Hifi Choice
Steenhoffstraat 15
Soest, Utrecht 3764 BH
Netherlands

Add us to your address book


Uitschrijven van de nieuwsbrief    Update je instellingen 

 


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
uw Hifi Choice · Steenhoffstraat 15 · Soest, Utrecht 3764 BH · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp