Een bijzondere heropening
Bekijk deze email in uw browser

Gezellige heropening.

Van 16 tot en met 22 november is ons restaurant gesloten. We breken daarmee een belofte; ons restaurant is immers nooit dicht? Al vier jaar kunt u iedere dag van de week bij ons terecht. 4 Jaar waarin we van een fish and chips-achtig eettentje transformeerden naar, volgens Iens en Tripadvisor, de #1 van Anjum en omstreken.

Verbouwing

Met de nieuwe serre verdubbelde niet alleen het aantal zitplaatsen maar ook de druk op de keuken. We gaan deze daarom naar de nieuwste ergonomische kennis indelen zodat ons team ook op de drukke avonden ontspannen haar werk kan doen. Dat komt de kwaliteit alleen maar ten goede.

Heropening

Vanaf 23 november gaan we weer open. Graag nodigen we uit om op 28 november te genieten van een optreden van Inez Timmer met "Jazz and the Cities". Op 12 december doen de mannen van The Joint String Friends het nog een keer. Twee bijzondere avonden. Voor wie deze nog niet eerder heeft meegemaakt is dit een niet te missen kans. Deze artiesten zijn namelijk maar lastig te strikken voor een restaurantje als het onze.

Hier vindt u meer informatie.

Graag tot ziens vanaf 23 november a.s., maar zeker op 28 november of 12 december.

Met smakelijke groet,

Team Het Raadsel van de Wadden

Arjen, Frans, Regina, Sanne, Trienke en Tjisse

Copyright © 2015 Jachthaven Lauwersmeer BV, Alle rechten voorbehouden.


Wilt u aanpassen hoe u onze emails ontvangt?
U kunt het hier  aanpassen of uitschrijven

Email Marketing Powered by Mailchimp