Copy
online bekijken

*|HTML:MERGE1|*

In deze nieuwsbrief informeren wij, de dividendbelegger van Nederland, u over onze beleggingen en onze visie op de markten. Wij beleggen voor onze cliënten transparant en wereldwijd in kwalitatief hoogwaardige ondernemingen met een aantrekkelijk dividendrendement. Het huidige dividendrendement op onze portefeuille is 2,9%, vergeleken met 1,8% voor de wereldindex. 

Veel leesplezier, met vriendelijke groet,

Michel Schooneman
Hans van der Heijden
Frank Hoogendijk
Pieter de Borst
Willem Haasbeek
Gina de Boer

Ahold Delhaize: van alle markten thuis

Opgericht in 1887 in Oostzaan, breidde Albert Heijn de keten van levensmiddelenwinkels in het begin van de 20ste eeuw gestaag uit. In 1948 ging het bedrijf naar de beurs.
Ontdek meer

Terugblik november: Omikron variant schokt aandelenmarkten

Lange tijd leek het erop dat de aandelenmarkten november op wéér een nieuw hoogtepunt zouden afsluiten. Inflatieangst werd verdrongen door goede bedrijfsresultaten.
Ontdek meer

Vooruitblik: gaan we terug naar het “oude normaal”?

Al maandenlang vragen beleggers zich af of de wereld weer terug gaat naar het “oude normaal”. En dan gaat het niet zozeer over coronamaatregelen, maar over het beleid van de centrale banken.
Ontdek meer
De informatie in deze nieuwsbrief is uitsluitend bedoeld voor algemene doeleinden en is uitdrukkelijk niet bedoeld als een advies of aanbeveling. Hoewel de informatie met de meeste zorg is samengesteld, kan Heeren Vermogensbeheer B.V. niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit ervan. Heeren Vermogensbeheer B.V. heeft een vergunning als beleggingsonderneming van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en staat onder toezicht van de AFM en De Nederlandsche Bank.


Afmelden voor deze nieuwsbrief.

Email Marketing Powered by Mailchimp