Copy
online bekijken

<<Voornaam>>

In deze nieuwsbrief informeren wij, de dividendbelegger van Nederland, u over onze beleggingen en onze visie op de markten.

Wij beleggen voor onze cliënten transparant en wereldwijd in kwalitatief hoogwaardige ondernemingen met een aantrekkelijk dividendrendement. Het huidige dividendrendement op onze portefeuille is 2,9%, vergeleken met 1,8% voor de wereldindex.

Veel leesplezier, met vriendelijke groet,

Michel Schooneman
Hans van der Heijden
Frank Hoogendijk
Pieter de Borst
Willem Haasbeek
Gina de Boer

Terugblik oktober: aandelenmarkten hebben uitstekende maand

Met een rendement van 5,3% had de MSCI All Countries World Index de op één na beste maand van het jaar tot dusverre. Sinds 1 januari is de winst nu 23,5%. 
Ontdek meer

Compagnie de Saint-Gobain profiteert van verduurzaming gebouwen

Compagnie de Saint-Gobain is in 1665 in opdracht van de Franse koning Lodewijk XIV opgericht als werkplaats om glas te vervaardigen, vooral om de concurrentie aan te gaan met Venetiaanse glasbedrijven.
Ontdek meer

Vooruitblik: aandelen blijven favoriet, maar risico’s nemen toe

Door de recente koersstijgingen is de waardering van aandelen verder opgelopen. Maar met de kans op verdere stijgingen van kapitaalmarktrentes en een negatieve geldmarktrente hebben beleggers weinig alternatieven.
Ontdek meer
De informatie in deze nieuwsbrief is uitsluitend bedoeld voor algemene doeleinden en is uitdrukkelijk niet bedoeld als een advies of aanbeveling. Hoewel de informatie met de meeste zorg is samengesteld, kan Heeren Vermogensbeheer B.V. niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit ervan. Heeren Vermogensbeheer B.V. heeft een vergunning als beleggingsonderneming van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en staat onder toezicht van de AFM en De Nederlandsche Bank.


Afmelden voor deze nieuwsbrief.

Email Marketing Powered by Mailchimp