Copy
Nieuwsbrief november 2022
Nieuwsbrief november 2022
In deze editie van de nieuwsbrief informeren wij je over:
  • Jouw zorgverzekering in 2023
  • Energiebesparende tips
  • Openingstijden rond kerst en oud & nieuw
  • Nieuwe website en rechtstreekse nummers

 

Jouw zorgverzekering in 2023

Als je op dit moment collectiviteitskorting van de gemeente ontvangt op je zorgpolis, dan is het handig om te weten dat deze vervalt in 2023.

Jouw contactpersoon ontvangt de polis van de huidige verzekering eind november. Je kan deze bij je contactpersoon opvragen en kijken of er wijzigingen plaats moeten vinden. Dit kan bijvoorbeeld zo zijn als je een kind hebt dat 18 is geworden of wanneer je een gebitsprothese nodig hebt.

Via www.zorgkiezer.nl kun je zorgverzekeringen bekijken en vergelijken. Wil je voor 2023 een andere zorgverzekering afsluiten? Neem dan contact op met je contactpersoon. Deze kan samen met jou kijken wat de mogelijkheden zijn. Denk er wel om dat je dit vóór het einde van het jaar doorgeeft. Overstappen moet voor 1 januari 2023!

Energiebesparende tips

In de afgelopen tijd heb je waarschijnlijk meegekregen dat de kosten van gas en energie flink gestegen zijn. Het is daarom verstandig om te letten op je gas- en energieverbruik om te voorkomen dat je volgend jaar een hoge jaarafrekening krijgt.

Hierbij geven je een paar tips om te besparen:
  • Douche een paar minuten korter
  • Zet het licht uit in de ruimtes waar je niet bent
  • Haal de stekkers van apparaten die je niet gebruikt uit het stopcontact
  • Draai de kraan dicht tijdens het afwassen en tandenpoetsen
  • Zet de verwarming alleen aan in de kamer waar jij zelf bent
  • Zet de verwarming een uur voor je naar bed gaat op 15 graden
Wist je dat veel gemeentes willen helpen met energiebesparing? Zo zijn er een aantal gemeentes die bijvoorbeeld een cadeaubon weggeven voor energiebesparende producten. Informeer hier dus even over bij jouw gemeente! Het is natuurlijk zonde om hier geen gebruik van te maken.

Openingstijden rond kerst en oud & nieuw

Op vrijdag 23 en maandag 26 december is ons kantoor gesloten. Zorg er dus voor dat je vroegtijdig extra geld aanvraagt! extra geld verzoeken vóór 12:30 uur op 22 december worden uiteraard in behandeling genomen. De verzoeken die daarna binnenkomen zullen op 27 december opgepakt worden.

Tijdens de feestdagen zijn ook de banken gesloten waardoor betalingen anders kunnen lopen dan jij gewend bent. Wanneer jij jouw weekgeld iedere maandag ontvangt, zal je dit rond de kerstdagen wat eerder krijgen! Je ontvangt je leefgeld dan op vrijdag 23 december. Ook op 1 januari doen de banken geen betalingen. Verwacht je normaal gesproken op de 1e van de maand geld? Dan krijg je de betaling van 1 januari op 30 december.

Zoals je kunt lezen is het dus van belang dat je zowel voor kerst als oud & nieuw op tijd extra geldverzoeken doorgeeft!

Verder is het handig om te weten dat de mogelijkheid bestaat dat jouw contactpersoon minder bereikbaar is gedurende deze periode. Voor zijn of haar aanwezigheid kunt je contact opnemen met jouw contactpersoon.

Nieuwe website en rechtstreekse nummers

Misschien heb je het al gezien, maar wij hebben een nieuwe website. Je vindt op senturra.nl informatie over onder andere bewindvoering in het algemeen,  nieuws over eventuele bereikbaarheid en ook vind je hier het rechtstreekse nummer van je contactpersoon.

Sinds de vakantieperiode merken wij dat er weer vaak gebeld wordt op het algemene ochtendnummer. Jouw contactpersoon heeft een telefoonnummer waar hij/zij rechtstreeks op bereikbaar is. Dit is sneller en makkelijker voor jou, omdat je gelijk belt naar de persoon die je wil bereiken. Je kunt de rechtstreekse nummers vinden op senturra.nl, of je kunt dit aan je contactpersoon vragen.

Fijne feestdagen!

Tot slot wensen wij jou, namens Senturra Bewindvoering, alvast hele fijne feestdagen toe en een voorspoedig 2023 toe!

https://mailchi.mp/860342011866/nieuwsbrief-november-9201289?e=[UNIQID]
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich heeft geregistreerd bij Senturra Bewindvoering BV (Senturra Bewindvoering BV · Kattegat 6-6 · GRONINGEN, Groningen 9723 JP · Netherlands) en stemde ermee in e-mails van ons te ontvangen over nieuwe regelingen, evenementen en nieuws.
© Senturra Bewindvoering BV, Alle rechten voorbehouden.
Privacy        Afmelden
Email Marketing Powered by Mailchimp