Copy
Bezoek ons deze week op de Polyclose beurs 

  Bezoek ons deze week tijdens Polyclose 2020


Van 15 tot en met 17 januari staan wij op de Polyclose, de grootste vakbeurs in de Benelux op het gebied van raam-, deur-, zonwering-, gevel- en toegangstechniek. Tijdens deze driedaagse vakbeurs in Gent (België) laten we u graag zien welke vragen er spelen binnen de markt en hoe onze nieuwste innovaties daarop inspelen.


Wat kunt u zoal verwachten op onze stand?
  Nieuw! S² universele raamgreep

Eén complete oplossing voor draairamen, stolpramen en draaikiepramen! 


S² heeft een raamgreep ontwikkeld dat dankzij een zeer elegante en slanke hendel in iedere situatie te bedienen is. Met deze universele raamkruk brengen we een uniek product op de markt dat geschikt is voor elke raamsituatie. Het kiezen van de juiste raamgreep en de montage ervan is dan ook nog nooit zo eenvoudig geweest voor de verwerker! U heeft de keuze uit een niet-afsluitbare en een met sleutel afsluitbare variant (SKG**) en de raamgreep kan in elke gewenste kleur gepoedercoat worden. 
  Nieuw! | S² CET-38 contra-espagnolet

Een nieuwe, stijlvolle en SKG*** sluitoplossing voor dubbele deuren


S² heeft haar assortiment contra-espagnoletten uitgebreid met een compleet nieuwe en stijlvolle sluitlijst. Naast een verfijnd design en een zware inbraakwerendheid (SKG***), blinkt de nieuwe sluitlijst met name uit op het gebied van gebruiksvriendelijkheid waarbij zowel aan de verwerker als de eindgebruiker is gedacht! 

Eenvoudige bediening
De nieuwe espagnolet is zo ontworpen dat er nog maar één smalle uitsparing gefreesd hoeft te worden. Bovendien is de sluitlijst eenvoudig in te korten tot elke gewenste hoogte. Bij de ontwikkeling is ook gedacht aan de eindgebruiker. De sluitlijst kan met één enkele handeling zowel in de onder- als bovendorpel worden vergrendeld of geopend. 
 
U vindt ons op stand 1461

Komt u ons ook bezoeken op de beurs? Via onderstaande button kunt u gratis toegangskaarten aanvragen. De code die u kunt gebruiken voor de registratie is: PE10118312.

Voor meer informatie over de beurs kunt u kijken op www.polyclose.be.
REGISTREREN VOOR GRATIS TICKETS

Volg ons op Linkedin en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws!


 
 
Themans hang- en sluitwerk bv
Hunneperkade 62 | NL-7418 BT Deventer
+31 (0)570 - 662580
info@themans.nl www.themans.nl
Copyright © 2020 Themans hang- en sluitwerk bv, Alle rechten voorbehouden.
U ontvangt deze nieuwsbrief, omdat u een relatie bent van Themans of zich heeft ingeschreven voor onze nieuwsbrief via onze website.

uitschrijven    update mijn gegevens