Klimhal Amsterdam voorjaar 2014
View this email in your browser
Hoi <<Voornaam>>!

Bij deze praten we je graag bij over een aantal nieuwigheden bij KHA, over wat er allemaal veranderd is en wat er de aankomende tijd gaat gebeuren.


Klim & Boulder FEESIE, Vrijdag 4 Juli
Het is alweer veeeel te lang geleden dat er iets georganiseerd is,  dus is het weer hoog tijd voor iets leuks. We hebben de laatste tijd veel dingen onderhanden genomen en afgerond, dus dit is een mooi moment.
Door de lampen bij de toren en de boulderwand kun je ook na zonsondergang blijven klimmen. De boulderwanden aan de zijkant hebben een ware metamorfose ondergaan en ook de trainingsfaciliteiten buiten zijn uitgebreid met: een trainingsbord, campusbord en optrekstang. Dank je Gregor en Domi, het is echt mooi geworden. Keet heeft veel nieuwe planten, stuiken, bomen en klimop geplaatst, die het geheel nog meer de uitstraling van een tuin geven, s
uper. Er is tegenwoordig ook muziek rondom de Klimhal en bij het zitje staat een nieuwe vuurkorf. In de kantine is een TV geplaatst om alle WK-wedstrijden te kunnen zien. Het personeel heeft een Barista-training gevolgd bij LAVAZZA en het assortiment is uitgebreid met  ICE Coffee en losse thee. Daarbij hoort natuurlijk een mooi nieuw servies en leuke theesetjes.
 

Op dit FEESIE kun je verder genieten van Hamburgers, smoothies en allerlei andere drankjes; Mama, Panty, Gaia, Rubberen Robbie, Ice Coffee.
Om iedereen, boulderaar en klimmer extra te laten genieten zijn er VEEEEEL nieuwe klimgrepen van CORE aangeschaft.
 
Al met al dus reden genoeg voor een FEESIE
 
Kosten: 5 euro voor het eten en 9 euro voor de entree.
Kinderen tot 15 jaar klimmen en boulderen vanaf 16.00 tot 19.00 uur.

Inschrijven doe je door te mailen aan: info@klimhalamsterdam.nl
Klauterclub
Een nieuwe leeftijdsgroep kan zich aanmelden voor de KLAUTERCLUB. Kinderen van 5 tot en met 8 jaar kunnen meedoen met de deze trainingen op woensdag van 14.30-15.45 uur of op vrijdag van 16.00-17.15 uur. De kinderen leren op een speelse manier waar hun grenzen liggen. Ze zullen voornamelijk met allerlei boulder vormen en traverses deze grenzen verkennen. Wat kan ik, hoever kan ik, waar moet ik op letten als ik afspring, aan welke regels moet ik me houden, kan ik al geconcentreerd back-uppen bij het route klimmen. Het route klimmen zal 1x per maand gedaan worden samen met de ouders. Op deze dag ga je dus zelf klimmen met je kind, je leert van de instructeur hoe je moet zekeren als je nog niet weet hoe dit moet.
De Klauterclub gaat op woensdag 3 en vrijdag 5 september van start.
Voor meer info klik HIER.

ZOMERstop KKC/KCA
De lessen van de KKC en KCA groepen zullen lopen tot en met 18 juli en beginnen weer op 16 augustus.

Aangepaste openingstijden
Tijdens de zomer zullen we op zondag aangepaste openingstijden hebben.
De klimhaI is vanaf zondag 20 juli tot en met 17 augustus van 1100-1900 uur geopend.

Op zoek naar een klimpartner?
Soms kan je vaste klimmaatje of misschien heb je nog geen klimpartners weten te vinden. Wanneer je lid van de facebook groep Klimhal Amsterdam wordt kun je daar met de andere leden van de groep, die ook op zoek zijn naar een klimmaatje, afspreken om te gaan klimmen. Meedoen met een van onze trainingen is ook een goede manier om meer klimmers van je eigen niveau te leren kennen.

We wensen je een prettige vakantie toe en veel klimplezier, tot  vrijdag 4 juli!
Team Klimhal Amsterdam
 
Copyright © 2014 Klimhal Amsterdam, All rights reserved.
unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp