Copy
Wordt de nieuwsbrief in de mail niet goed getoond? Bekijk deze in uw browser.
VNG:Vereniging van Nederlandse Gemeenten
Europa in een oogwenk Nieuwsbrief
23 FEBRUARI 2018

Netwerk Uitgelicht: International Urban Development Association (INTA)


INTA is een wereldwijde ledenvereniging waar publieke en private beleidsmakers en stedelijke beoefenaars bijeenkomen om kennis, ervaringen en instrumenten voor geïntegreerde stedelijke ontwikkeling te delen. INTA faciliteert de ‘peer-to-peer’ uitwisseling tussen beleidmakers en mensen in de praktijk, waardoor de directe overdracht van ervaringen methoden mogelijk wordt gemaakt. De INTA Peer-to-Peer Advisory Service brengt leden samen om vrijwillig aan een programma van een ledenstad te werken en hun gepaste ervaring met soortgelijke projecten te delen. Sinds 1987 is INTA betrokken geweest bij bijna 100 stedelijke projecten in 40 verschillende landen. Lid worden? Klik hier.

Nieuws

Bijeenkomsten

VNG Fora


Partnerverzoek Erasmus+ Sport

Suffolk County Council, een lokale autoriteit in het oosten van Engeland, zoekt partners voor een Erasmus + Sport project die ze aan het ontwikkelen zijn. Het thema van het project is het promoten van lichaamsbeweging als hulpmiddel om angst aan te pakken, en het verbeteren van het opleidingsniveau van leerlingen tussen de 14-16 jaar die examen doen. Lees verder op het VNG Europa Forum/Forum voor grensoverschrijdende samenwerking

Agenda

VNG-Europa netwerk
U ontvangt de nieuwsbrief Europa in een oogwenk, omdat u lid bent van het VNG-Europa netwerk of omdat u zich heeft aangemeld voor deze nieuwsbrief. Om uzelf af te melden, klik hier.
vng.nl/europa