Copy
View this email in your browser

AIN Nieuwsjaarsborrel, herinnering

Donderdag 29 januari 2015 17:30- 20:30 uur


Het AIN bestuur bruist van de plannen voor 2015. Wil je er meer over weten en heb je het goede voornemen om je vakgenoten regelmatiger te spreken? Kom dan naar de Nieuwjaarsborrel in Café De Jaren. Schrijf je s.v.p. in zodat we een beeld hebben hoeveel deelnemers er zullen zijn. Inschrijven doe je hier (na inloggen zie je rechts de inschrijfmogelijkheid). De nieuwjaarsborrel wordt mogelijk gemaakt door:
 
 

VOGIN-IP-lezing - 26 maart 2015


Op 26 maart organiseren VOGIN en vakblad IP weer gezamenlijk de jaarlijkse VOGIN-IP-lezing. Evenals voorgaande jaren niet één lezing, maar een uitgebreid programma van lezingen en workshops rond het thema "zoeken & vinden", dit keer in het gebouw van de OBA in Amsterdam. Voor meer informatie, zie de AIN-site of direct de Vogin-IP Lezingen site. Je kunt je nu aanmelden.
 


Vacature Politiek informatie specialist


Public Matters zoekt een politiek informatie specialist die de basis vormt van het InfoTeam. Public Matters is een full-service public affairs en lobby-adviesbureau en actief in een niche van strategische beleidsbeinvloeding. Van advisering tot monitoring, en van detachering tot organisatieadvies.
Zie de site van Public Matters voor de vacature.
 

Hartelijke groet,

Het AIN-bestuur:

Ciska van der Aa, DNB
Shirley Coelho, SpencerStuart
Peter Evers, RSScockpit
Robert Hiemstra, Rendement Uitgeverij
Ada Kaspersma, Adalyse
Hilde Klein, Boekmanstichting
Tanja Niemans, HowardsHome
 
Inhoudsopgave
AIN Nieuwjaarsborrel
VOGIN-IP Lezing 2015
Vacature
AIN-Bestuur
Amsterdam Informatie Netwerk (AIN) bestaat uit een groep informatie professionals woon en/of werkzaam in en rondom Amsterdam. Elkaar op een informele manier op de hoogte houden van ideeën, ervaringen en ontwikkelingen omtrent het vakgebied, is het doel van AIN.
Copyright © 2015 Amsterdam Informatienetwerk p/a, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp